Android karşılaştırmalarında sizde bıkmadınız mı?

Sponsorlu Bağlantılar

TheMadness

TheMadness

Üye
Tamam da eğer sistem GPU yu doğru düzgün kullanamıyorsa o zaman ne anlamı kalıyor en iyisinin? iOS çok daha verimli kullanıyor ve bu sayede oyun / uygulama grafik kalitesi çok daha yüksek.

Android. Açıkça günahım kadar sevmiyorum. Ancak ICS öncesinin S^3 öncesinden farkı yok. UI berbat, performans sürünüyor ve batarya bir gün bile dayanamıyor.

Kapalı kutu olabilir ama bana bu sekrörün en umut vaad eden işletim sistemi Windows Phone gibi geliyor.

----------Eklendi @ 10:42:01 ---------- Yazıldı @ 10:38:02 ----------

Saygı çevresinde yorum yapmak mı? Lütfen. Bu forumdaki insanların okuma yazması var.

Doğru diyorsun. iOS'un eksikleri flash desteğinin olmaması ve giriş ekranının olmaması sanırım :hmmm Bir bildikleri var galiba flash desteği eklememekle.

----------Eklendi @ 10:52:14 ---------- Yazıldı @ 10:49:58 ----------

Ayrıca retina ekranı süper :aha: küçük ekranlarda bile çok büyük çözünürlüklere ulaşılabilmesini sağlıyor.

Del Rey

Del Rey

Üye
Evet. Retina ekranın PPI yı çok yüksek ve harika görüntüler elde edilebiliyor. Nokia 701 ile aynı parlaklık seviyesinde olsa kusursuz olur.

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~, Bberkan40, Cihanî Sultan ve 1 kişi daha
PriZm

PriZm

Üye
Evet. Retina ekranın PPI yı çok yüksek ve harika görüntüler elde edilebiliyor. Nokia 701 ile aynı parlaklık seviyesinde olsa kusursuz olur.

o PPİ nin o kadar (yanlış hatırlamıyorsam 330) yüksek olmasına 3.5" ekranda neden oluyor :) apple hala 3.5" ekran limitini kıramadı.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
o PPİ nin o kadar (yanlış hatırlamıyorsam 330) yüksek olmasına 3.5" ekranda neden oluyor :) apple hala 3.5" ekran limitini kıramadı.

Kırmasına gerek yok ki,gayet yeterli ve kibar BENCE.

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
iOS'da flash desteğine fazla gerek yok HTML5 desteği sayesinde çoğu video oyun vb. açılabiliyor.Ben 3GS'de kraloyundan oyunları oynayabiliyorum mesela.600 Mhz 256 MB ram olsa bile sırf iOS olduğu için harika hızlı çalışıyor.Bu güne kadar telefonda hiç takılma görmedim.2009'da bile PowerVR SGX535 grafik kartı kullanıyordu.Şimdi bile o kart takılmadan Infınıty Blade 2,Modern Combat 3 gibi oyunları oynatabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: tempestshine
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
[QUOTE="ForeverAlone";4289142]iOS'da flash desteğine fazla gerek yok HTML5 desteği sayesinde çoğu video oyun vb. açılabiliyor.Ben 3GS'de kraloyundan oyunları oynayabiliyorum mesela.600 Mhz 256 MB ram olsa bile sırf iOS olduğu için harika hızlı çalışıyor.Bu güne kadar telefonda hiç takılma görmedim.2009'da bile PowerVR SGX535 grafik kartı kullanıyordu.Şimdi bile o kart takılmadan Infınıty Blade 2,Modern Combat 3 gibi oyunları oynatabiliyor.[/QUOTE]
İş iOS'ta diyorsun yani.

pRime.

pRime.

Üye
kral oyunda oyun oynamak mümkün değil ordaki oyunların hepsi flash oyun.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
kral oyunda oyun oynamak mümkün değil ordaki oyunların hepsi flash oyun.

Bu adam her şeyi sallıyor yani öyle mi ? (Sen iOS kullandın sana güveniyorum dalga amacım yok.)

pRime.

pRime.

Üye

Bu adam her şeyi sallıyor yani öyle mi ? (Sen iOS kullandın sana güveniyorum dalga amacım yok.)

sallıyor demiyorum ama abartıyor. html 5 ile flash dosyası açtığını iddia ediyor. ben bunları özellikle ipod touch 4'te de iphone 3gs'te de deniyorum.

----------Eklendi @ 14:35:13 ---------- Yazıldı @ 14:34:12 ----------

yoksa iphone 3gs iyi bir cihaz iphone 4'ten neredeyse hiç farkı yok.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye

sallıyor demiyorum ama abartıyor. html 5 ile flash dosyası açtığını iddia ediyor. ben bunları özellikle ipod touch 4'te de iphone 3gs'te de deniyorum.
Arkadaş Apple reklamcısı olmasın ?

• Beğen
Tepkiler: Niizuma.Eiji

4best

Üye
Tamam da eğer sistem GPU yu doğru düzgün kullanamıyorsa o zaman ne anlamı kalıyor en iyisinin? iOS çok daha verimli kullanıyor ve bu sayede oyun / uygulama grafik kalitesi çok daha yüksek.

Android. Açıkça günahım kadar sevmiyorum. Ancak ICS öncesinin S^3 öncesinden farkı yok. UI berbat, performans sürünüyor ve batarya bir gün bile dayanamıyor.

Kapalı kutu olabilir ama bana bu sekrörün en umut vaad eden işletim sistemi Windows Phone gibi geliyor.

----------Eklendi @ 10:42:01 ---------- Yazıldı @ 10:38:02 ----------

Saygı çevresinde yorum yapmak mı? Lütfen. Bu forumdaki insanların okuma yazması var.

sana yüzde yüz katılıyorum tabiki de uygulama ve oyun performansının ios sistemlerde daha yüksek oldugunu söylemişsin kendimce birşeyler söylemem gerekirse galaxy s2 de ki aynı real racing 2 oyunu ile arkadasımın telefonunda ki real racing 2 oyununu actıgımızda bariz bir şekilde galaxy s2 daha kaliteli ve gercekci bir görüntü sunuyor en azından bu benim deneyimim. ayrıca donanımsal olarak konuşacak olursakta evet android hala ögrenemedi uygulamalar için nasıl bir ram ve cpu kullanacagını fakat umdugumuz ice cream sandwichte bu durum düzeltilecek gibi ki oyle birşey olursa da android gercekten daha da yükselecek. sanki androidi savundum gibi oldu ama napalım bu da androidin artılarından bence . fakat bana gayette e7 yetıyor ki zaten anlamıyorum neden hep en kalitelisi en iyisini alma takıntısını: faraza samsung galaxy s3 ve htc edge adlı yeni telefonlar 4 cekirdekli işlemciler ve Snapdragon S4 serisinden MSM8960 'ı belki de exynos s5 cipsetini kullanarak gelecekler ve bunlar bu kalitede işlemcilerle geldigi zaman androit ne kadar bilmesede ramini yonetmeyi işlemcisi ile ezer iosu android ve bu gpu ya sahip olan telefonlar. ayrıca mali -400 bile şu anda quadrant ve benchmarkta nerelerde bilmem hiç incelediniz mi tavsiyem incelemeniz yonundedir...

SSnıper

SSnıper

Üye
Forever Symbian :aha:

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye

Arkadaş Apple reklamcısı olmasın ?

Arkadaşlar yapmayın ne reklamcısı.Reklamcı olabilsem şuan elimde 3GS ne arasın :D

Sadece iş iOS'da demek istedim.Zaten ben telefonu aldığımda oyunları açamıyordu tabiki.App Storeda safari için entegre flash uygulamaları var onlar sayesinde açabiliyorum zaten.Fakat entegre yapınca tarayıcı oldukça yavaşlıyor maalesef.O yüzden ben flash kullanmıyorum fazla oyunlarıda akıcı oynatmıyor zaten ara sıra takılma olabiliyor.Ama gerçekten kendine hayran bırakan bir telefon.

Üst Alt