S.E.C.R.E.T
Üye
şu an en güçlü 44.9 luk pazar payıyla ios 2. ise 44.8 lik pazar payıyla android.
İşletim sisteminde öyle ama genelleme yaptım ben .
şu an en güçlü 44.9 luk pazar payıyla ios 2. ise 44.8 lik pazar payıyla android.
Tamam zaten cep telefonlarında güçlü olmadığı bilindik bir şey haklısın orada bir şey demiyorum ama cepte en güçlüyle anlaştı bu da bir şey değil mi Nokia (isterse) Wp 8 ' i en iyi yazılım yapabilir . Wp7 ' yi saymıyorum dediğin gibi geliştirilmesi lazım .
orası amerika dünya genelinde kabul etseniz de etmeseniz de hala symbian birinci.şu an en güçlü 44.9 luk pazar payıyla ios 2. ise 44.8 lik pazar payıyla android.
işte şimdi şöyle bir durum var o nokia'nın elinde olan bişey değil çünkü microsoft ile nokia ayrı şirketler yani nokia wp'a dışardan müdahale edemiyor sadece ona telefon üretiyor bu da wp yazılımını ancak microsoft en iyi yapabilir demek.
----------Eklendi @ 17:10:45 ---------- Yazıldı @ 17:10:19 ----------
orası amerika dünya genelinde kabul etseniz de etmeseniz de hala symbian birinci.
Bak onu bilmiyordum Wp sadece telefon ürettiriyorsa onu Microsoft yapacak ancak Nokia'nında telefon üretirken çağımıza uygun üretmesi şart .
O avrupa için değil miydi? Bildiğim kadarıyla dünya genelinde özellikle ucuz telefonları sayesinde Nokia lider diye hatırlıyorum yanlış hatırlıyor olabilirim tabi.
işte şimdi şöyle bir durum var o nokia'nın elinde olan bişey değil çünkü microsoft ile nokia ayrı şirketler yani nokia wp'a dışardan müdahale edemiyor sadece ona telefon üretiyor bu da wp yazılımını ancak microsoft en iyi yapabilir demek.
----------Eklendi @ 17:10:45 ---------- Yazıldı @ 17:10:19 ----------
orası amerika dünya genelinde kabul etseniz de etmeseniz de hala symbian birinci.
sana artık bişey demiyorum.
avrupa değil amerika. ucuz telefon kısmında zaten nokia tekeli mevcut. symbian'sa asya'da birinci olduğundan dünya genelinde birinci oluyor.
amerika mı ?sana artık bişey demiyorum.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hala bana karşı böyle saldırgan tavırlarda bulunabiliyorsan ben sana birşey demiyorum.

symbian anna'sini Belle'di artık androidle kıyasa edilmez fakat ilginc olan galaxy S ile ilgili bir kıyas yapılmış olmasi. galaxy s dedigimiz samsung için bi milattı o milatta şu anda Galaxy s2 ve note modelleri ile devam etmekte samsungun satış grafi nokia yı belki seneye yerinden edicek. galaxy s2 im ve e7 im var 2 sini donanım olarak kıyaslayamam bile fakat e7 mi seviyorum kullanıyorum fakat nokia böyle donanım özellikleri kötü teller yapmayı sürdürürse satış grafigi düşmeye devam edicektir. android konusunu da donecek olursak android hiç tartışmasız şu anda dünya da en cok ilerleme kayde den işletim sistemi kodunun acık olması da bunu percinliyor. hele İce cream sandwich güncellemesi de gelince androit gercekten önü alınamaz bi yükselişle ilerleyecek kanımca. android iyi dir fakat ben eski bir nokia fanatigi olarak =) e7 yide seviyorum uygulama ve oyunlarından memnunum kaldi ki hakikaten bi düşünün : androit ios ya da symbian ayırt etmeksizin yahu bir telefonda en fazla ne kadar uygulama ya ihtiyac duyuyorsunuz ? oyunlar deseniz bence symbianda yeterince oyun var ha tabi androitte daha cok ve de cogalacak cunku androit telefonlar daki ekran kartlari kat kat saglam ios ve symbiandan. bence gerektigi kadar bi telefon hepimize yeter. son olarak androit ve symbian karşılaştırılacaksa bir tabiki android...yok artık konuya sadece gülmek istedim arkadaslar yasymbian anna'sini Belle'di artık androidle kıyasa edilmez fakat ilginc olan galaxy S ile ilgili bir kıyas yapılmış olmasi. galaxy s dedigimiz samsung için bi milattı o milatta şu anda Galaxy s2 ve note modelleri ile devam etmekte samsungun satış grafi nokia yı belki seneye yerinden edicek. galaxy s2 im ve e7 im var 2 sini donanım olarak kıyaslayamam bile fakat e7 mi seviyorum kullanıyorum fakat nokia böyle donanım özellikleri kötü teller yapmayı sürdürürse satış grafigi düşmeye devam edicektir. android konusunu da donecek olursak android hiç tartışmasız şu anda dünya da en cok ilerleme kayde den işletim sistemi kodunun acık olması da bunu percinliyor. hele İce cream sandwich güncellemesi de gelince androit gercekten önü alınamaz bi yükselişle ilerleyecek kanımca. android iyi dir fakat ben eski bir nokia fanatigi olarak =) e7 yide seviyorum uygulama ve oyunlarından memnunum kaldi ki hakikaten bi düşünün : androit ios ya da symbian ayırt etmeksizin yahu bir telefonda en fazla ne kadar uygulama ya ihtiyac duyuyorsunuz ? oyunlar deseniz bence symbianda yeterince oyun var ha tabi androitte daha cok ve de cogalacak cunku androit telefonlar daki ekran kartlari kat kat saglam ios ve symbiandan. bence gerektigi kadar bi telefon hepimize yeter. son olarak androit ve symbian karşılaştırılacaksa bir tabiki android...
birincisi Symbian^3 de açık kaynak kodlu. ikincisi ona ekran kartı denmiyor, grafik işlemcisi deniyor, çünkü onlar birbirinden oldukça farklı şeyler. üçüncüsü herhangi bir androidli telefonda broadcom bcm2763'ten daha güçlü bir gpu yok. daha sonrasında ise ipad 2 ve iphone 4s'te bulunan powervr sgx543 geliyor. ki bu da herhangi bir androidli telefonda yok. he bence de en iyisi android, ama android savunmanızı bari sağlam temellere dayandırın.
Herkese yorumları için teşekkür ediyorum. Ancak bazı arkadaşların küstahlığı forum psikolojisini etkiliyor. Saygı çerçevesinde yorum yaparm. Dalga geçme gibi dangalaklık değil !![]()

özür diliyorum maksatim lafları uzatmak degil bir tabiki bende az bucuk anlarım donanımsal mevzulardan da burada o kadar da derin bir mevduata ihtiyacımız yok. ayrıca broadcom bcm2763 adlı işlemciden daha iyi bir işlemci yani gpu -siz daha iyi bilirsiniz - olmadigini söylediniz bunu siz neye dayanarak söylüyorsunuz ? quadrant testleri ve sonuclarına mi ? ben hiç : faraza mali gpu -400 ile broadcom bcm2763 ün kıyas edildigini görmedim bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim. bu arada Snapdragon S4 serisinden MSM8960 modelin den haberdar misiniz ?
Herkese yorumları için teşekkür ediyorum. Ancak bazı arkadaşların küstahlığı forum psikolojisini etkiliyor. Saygı çerçevesinde yorum yaparm. Dalga geçme gibi dangalaklık değil !![]()