erdgnblt
Üye
Android karşılaştırmalarında sizde bıkmadınız mı?
Merhaba arkadaşlar.
Artık hangi konuya girsek androidle ilgili bi karşılaştırmayla karşılaşıyoruz.
Android şöyle android böyle...
Yahu arkadaşlar bu symbian bu kadarmı batıyor size?
Google amcanız alttan veriyo gazı androidi övüyorsunuz.
Söylesenize google facebook ve twitter görünümlerinden başka hangi özelliği güzel.?
150.000 tane uygulamanın hangisini kullanıyorsunuz. Hangisi hakkında ahım şahım sözler söylüyorsunuz.?
Ayrıca abartılacak kadar güzel bir telefonda değil bence.
Birkaç uygulama ile symbian anna ve belle symbianı her yönüyle ezebilir.
Bunlardan bir tanesi fmobi bir tanesi tweeties.
Ayrıca asphalt 6 gibi oyunları hangi cihazda daha net ve hd kolayca oynayabiliyosunuz. C6-01 de bile kasmadan oynayabiliyorum. Ben geçtim N8 i felan
Elinize galaxy s midir mini midir nedir alın birde n8 c6-01 c7 felan alın.
Hangisinin kamerası iyi? Hangisinin dokunmatiği iyi? Hangisinin görüntüsü daha net? Hangisi hd?
Yorumlar Sizin.
İDDAA EDİYORUM SYMBIAN ANNA - BELLE ANDROID DEN İYİ.
Artık hangi konuya girsek androidle ilgili bi karşılaştırmayla karşılaşıyoruz.
Android şöyle android böyle...
Yahu arkadaşlar bu symbian bu kadarmı batıyor size?
Google amcanız alttan veriyo gazı androidi övüyorsunuz.
Söylesenize google facebook ve twitter görünümlerinden başka hangi özelliği güzel.?
150.000 tane uygulamanın hangisini kullanıyorsunuz. Hangisi hakkında ahım şahım sözler söylüyorsunuz.?
Ayrıca abartılacak kadar güzel bir telefonda değil bence.
Birkaç uygulama ile symbian anna ve belle symbianı her yönüyle ezebilir.
Bunlardan bir tanesi fmobi bir tanesi tweeties.
Ayrıca asphalt 6 gibi oyunları hangi cihazda daha net ve hd kolayca oynayabiliyosunuz. C6-01 de bile kasmadan oynayabiliyorum. Ben geçtim N8 i felan
Elinize galaxy s midir mini midir nedir alın birde n8 c6-01 c7 felan alın.
Hangisinin kamerası iyi? Hangisinin dokunmatiği iyi? Hangisinin görüntüsü daha net? Hangisi hd?
Yorumlar Sizin.
Arkadaşım, performansa gelelim bakalım şimdi. Şu an Türkiye'deki en iyi Android cihazlardan birisi SGS 2. Android 2.3.4 ile çalışıyor. Arayüzünde GPU yok, oyunları native çalıştırmıyor, bataryayı yiyor bitiriyor. En iyi Symbian cihazlardan birini alalım, o da Nokia 701 olsun. Arayüzünde GPU var, hiç kasmıyor, oyunları native çalıştırıyor, Android kadar bataryayı yemiyor. Kağıt üzerindeki çift çekirdekli 1.2 GHz işlemci, Android sayesinde 701'in kullandığı 1 GHz'ye eş değer bir performans sergiliyor. İnanmıyor musunuz? İkisini de kullanabileceğiniz bir yere gidin, mesela Teknoloji marketlerine. 701'i alın 10 dk kullanın, SGS 2'yi alın 10 dk kullanın.
Sonra, Xpreia serisinden herhangi bir cihazı alalım (sony erricson multimedya açısından iyi olduğu için seçtim) Türkiye'de bulunan, bir de Nokia N8'i alalım. Multimedya açısından N8 hepsini teker teker mahveder. Dolby ses teknolojisi, cihazın orijinal HDMI portu, DLNA, 12 MP kamerası, Carl Zeiss lensi ve Xenon flashı. Amoled ekranı ile videoları güzelce de izleyebiliyorsun. Nokia Belle ile bunların hepsi daha da gelişecek, al sana multimedya açısından en iyi telefonlardan biri; tamamen kompakt ve Symbian Belle kullanıyor.
İDDAA EDİYORUM SYMBIAN ANNA - BELLE ANDROID DEN İYİ.
10 gözle bekliyorum