Android karşılaştırmalarında sizde bıkmadınız mı?

Sponsorlu Bağlantılar

erdgnblt

erdgnblt

Üye
    Konu Sahibi
Android karşılaştırmalarında sizde bıkmadınız mı?
Merhaba arkadaşlar.

Artık hangi konuya girsek androidle ilgili bi karşılaştırmayla karşılaşıyoruz.
Android şöyle android böyle...

Yahu arkadaşlar bu symbian bu kadarmı batıyor size?
Google amcanız alttan veriyo gazı androidi övüyorsunuz.

Söylesenize google facebook ve twitter görünümlerinden başka hangi özelliği güzel.?
150.000 tane uygulamanın hangisini kullanıyorsunuz. Hangisi hakkında ahım şahım sözler söylüyorsunuz.?

Ayrıca abartılacak kadar güzel bir telefonda değil bence.

Birkaç uygulama ile symbian anna ve belle symbianı her yönüyle ezebilir.
Bunlardan bir tanesi fmobi bir tanesi tweeties.

Ayrıca asphalt 6 gibi oyunları hangi cihazda daha net ve hd kolayca oynayabiliyosunuz. C6-01 de bile kasmadan oynayabiliyorum. Ben geçtim N8 i felan

Elinize galaxy s midir mini midir nedir alın birde n8 c6-01 c7 felan alın.
Hangisinin kamerası iyi? Hangisinin dokunmatiği iyi? Hangisinin görüntüsü daha net? Hangisi hd?

Yorumlar Sizin.
Arkadaşım, performansa gelelim bakalım şimdi. Şu an Türkiye'deki en iyi Android cihazlardan birisi SGS 2. Android 2.3.4 ile çalışıyor. Arayüzünde GPU yok, oyunları native çalıştırmıyor, bataryayı yiyor bitiriyor. En iyi Symbian cihazlardan birini alalım, o da Nokia 701 olsun. Arayüzünde GPU var, hiç kasmıyor, oyunları native çalıştırıyor, Android kadar bataryayı yemiyor. Kağıt üzerindeki çift çekirdekli 1.2 GHz işlemci, Android sayesinde 701'in kullandığı 1 GHz'ye eş değer bir performans sergiliyor. İnanmıyor musunuz? İkisini de kullanabileceğiniz bir yere gidin, mesela Teknoloji marketlerine. 701'i alın 10 dk kullanın, SGS 2'yi alın 10 dk kullanın.

Sonra, Xpreia serisinden herhangi bir cihazı alalım (sony erricson multimedya açısından iyi olduğu için seçtim) Türkiye'de bulunan, bir de Nokia N8'i alalım. Multimedya açısından N8 hepsini teker teker mahveder. Dolby ses teknolojisi, cihazın orijinal HDMI portu, DLNA, 12 MP kamerası, Carl Zeiss lensi ve Xenon flashı. Amoled ekranı ile videoları güzelce de izleyebiliyorsun. Nokia Belle ile bunların hepsi daha da gelişecek, al sana multimedya açısından en iyi telefonlardan biri; tamamen kompakt ve Symbian Belle kullanıyor.

İDDAA EDİYORUM SYMBIAN ANNA - BELLE ANDROID DEN İYİ.

• Beğen
Tepkiler: FastBreaker

pirenuri

pirenuri

Üye
bende 701 kullanıcısım sana tamamen katılıyorum

sorgut

Üye
bende c6-01 kullanıcısıyım lumia'yı 4 gözle bekliyorum lumia android'e fark atacaktır bence. ama symbian bence geride arkadaşlar. Hatta sahibinden'e girdim baktım lumia var alayım dedim ama güvenemedim orda

erdgnblt

erdgnblt

Üye
    Konu Sahibi
bende c6-01 kullanıcısıyım lumia'yı 4 gözlü bekliyorum lumia android'e fark atacaktır bence. ama symbian bence geride arkadaşlar. Hatta sahibinden'e girdim baktım lumia var alayım dedim ama güvenemedim orda
Bende lumia hastasıyım. :) 10 gözle bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: Bberkan40
cyber

cyber

Üye
bıktık

dekor67

dekor67

Üye
arkadaşlar belki haklısınız ama bakın en bsıt ornek android d flaş player var bızde lıte 4 ama arasında dahlar kadar fark var 2 bızim symbian cihazlar zoru gorunce kasıyo donuyo ama bu andiroid d yok 3 adamların en bsıtı klavye lerı 10 numara symbian nasıl pıre pıre tuşlar bı s tusuna basayım dıyosun asd basıyosun bıde andıroid ın klavyesıne bakin sakın bna bızde de swpy var demeyın aynı buyukluk knusunda bı fark yok ve daha çok fark var sız hic samsung ta asphalt 6 oynadınızmı aynı jawa gibı gram kasma yok ama ben c7 le oynuyorum kameranın oldugu bolum hemen duman atmaya başlıyo ve daha çok çok

----------Eklendi @ 12:31:22 ---------- Yazıldı @ 12:29:17 ----------

sunuda belırtıym c7 kullanıyorum sadece ısletım sıstemınde bıtmıyo ıs donanımda cok onemlı adamlar 1 mhz ışlemciye geçelı bı sene oldu nokia 6 ay gerıden gelyo

Del Rey

Del Rey

Üye
Ayrıca asphalt 6 gibi ücretli oyunların hangisi android de var ? Hangisi hd? Hangisinin görüntü kalitesi iyi?

Kafayı bulmuşsun sen. Asphalt 6 HD, BackStab HD, GTA III HD, Order and Chaos Online HD gibi bir çok oyun Android için. Oyun konusunda Symbian Android'den iyi değil.

Ancak arayüz, performans ve multimedya konusunda Android'den daha başarılı olduğu kesin.

Türe

Türe

Üye
Merhaba arkadaşlar.

Artık hangi konuya girsek androidle ilgili bi karşılaştırmayla karşılaşıyoruz.
Android şöyle android böyle...

Yahu arkadaşlar bu symbian bu kadarmı batıyor size?
Google amcanız alttan veriyo gazı androidi övüyorsunuz.

Söylesenize google facebook ve twitter görünümlerinden başka hangi özelliği güzel.?
150.000 tane uygulamanın hangisini kullanıyorsunuz. Hangisi hakkında ahım şahım sözler söylüyorsunuz.?

Ayrıca abartılacak kadar güzel bir telefonda değil bence.

Birkaç uygulama ile symbian anna ve belle symbianı her yönüyle ezebilir.
Bunlardan bir tanesi fmobi bir tanesi tweeties.

Ayrıca asphalt 6 gibi ücretli oyunların hangisi android de var ? Hangisi hd? Hangisinin görüntü kalitesi iyi?

Hangisinin kamerası iyi? Hangisinin dokunmatiği iyi? Hangisinin görüntüsü daha net? Hangisi hd?

Yorumlar Sizin.

hocam sen simdi bazi seyleri buraya arastirmadan yazarsan olmaz bu bir . su an telefonumda ucretsiz 20 tane hd oyun var bu iki daha indirmedigim 100lerce hd oyun var bu uc . Bir daha bazi seyleri arastirmadan da yazma bu dort . su an nokianin en iyi telefonu n9 samsungun en iyi telefonu gs2 ikisi kiyas bile edilemez bu da bes.

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Arkadaş atmış kafasından.Her hafta androide hd oyun geliyor ve çoğu ücretsiz.

Lenneth

Üye

Yorumlar Sizin.

:zuhaha:

Asphalt 6 Symbian da olacak, Android de olmayacak.. Android i bilmeden attiginiz o kadar belli ki.

Android in HD oyun sayisi Symbian in HD oyun sayisinin 5 kati vardir herhalde.
..

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
Türe

Türe

Üye
Kafayı bulmuşsun sen. Asphalt 6 HD, BackStab HD, GTA III HD, Order and Chaos Online HD gibi bir çok oyun Android için. Oyun konusunda Symbian Android'den iyi değil.

Ancak arayüz, performans ve multimedya konusunda Android'den daha başarılı olduğu kesin.

hocam ilk yazdiklarinda haklisin . bir de bazilari sunu ayirt edemiyor sanirim . Arayuz kisisellestirme kisiye ozgu biseydir yani kisi nasil isterse oyle olur . o halde kisi de en begendigi arayuz ve kisisellestirme ozelliklerine sahip telefonu alir oyle degil mi ? yani arayuz karsilastirmasi bana gore abes bir karsilastirma oluyor . sonucta herkesin zevki ayni degil.

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Söylediklerinin bir kısmına katılıyorum.Adamlar buraya geliyor C7 nasıl telefon alıcam diyor adam git galaxy SII al diyor bari benzer fiyatta telefon önerse gidip 800 lira bütçeye 1.5 milyarlık telefon öneriyorlar.Ama oyun konusundaki yorumuna katılmıyorum.Nokianın en büyük eksiği oyun.Androidle bunu karşılaştırman yanlış olmuş.

Del Rey

Del Rey

Üye
hocam ilk yazdiklarinda haklisin . bir de bazilari sunu ayirt edemiyor sanirim . Arayuz kisisellestirme kisiye ozgu biseydir yani kisi nasil isterse oyle olur . o halde kisi de en begendigi arayuz ve kisisellestirme ozelliklerine sahip telefonu alir oyle degil mi ? yani arayuz karsilastirmasi bana gore abes bir karsilastirma oluyor . sonucta herkesin zevki ayni degil.

Benim arayüzden kastım kullanım kolaylığı ve sistem geneline kullanıcının çok rahat alışabilme süreci. Android'i kullanmak Belle'i kullanmaktan daha zor, arayüz olarak. Daha doğrusu buna alışmak diyelim.

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Arayüzde bencede belle androidden daha güzel ama şu uygulama sıkıntısı olmasa süper olur gerçekten.

Türe

Türe

Üye
Benim arayüzden kastım kullanım kolaylığı ve sistem geneline kullanıcının çok rahat alışabilme süreci. Android'i kullanmak Belle'i kullanmaktan daha zor, arayüz olarak. Daha doğrusu buna alışmak diyelim.

evet hocam bu konuda da haklisin . Neden diyeceksen androidi cozmek icin 1 hafta ugrastim acikcasi normal bir os ye gore baya karisik bir sistem . ha cozunce cok egleniyorsun fakat ogrenesiye kadar da sinir bozucu olmuyor degil .

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Ben ilk android deneyimimi Desire HD ile yaşadım ve 1 günde çözdüm.Aslında o kadar karışık değil.

TheMadness

TheMadness

Üye
cihazdan cihaza degisir hocam . Ben galaxy s2 kullaniyorum

Arkadaşın Galaxy S'ine rom attım 1 günde tamamen çözdüm. Android daha kolay Symbian'dan bence. En çok kişiselleştirilebilir işletim sistemi.

cortex47

cortex47

Üye

Performans ve multimedia? Bakın ben de Symbian kullanıcısıyım, Symbian harika bir işletim sistemidir. Ama Galaxy S2 ile performans ve multimedia'da boy ölçüşebilecek bir Nokia cihazı yok. Olmasını dilerdim, ama yok :S

Del Rey

Del Rey

Üye
Performans ve multimedia? Bakın ben de Symbian kullanıcısıyım, Symbian harika bir işletim sistemidir. Ama Galaxy S2 ile performans ve multimedia'da boy ölçüşebilecek bir Nokia cihazı yok. Olmasını dilerdim, ama yok :S

Arkadaşım, performansa gelelim bakalım şimdi. Şu an Türkiye'deki en iyi Android cihazlardan birisi SGS 2. Android 2.3.4 ile çalışıyor. Arayüzünde GPU yok, oyunları native çalıştırmıyor, bataryayı yiyor bitiriyor. En iyi Symbian cihazlardan birini alalım, o da Nokia 701 olsun. Arayüzünde GPU var, hiç kasmıyor, oyunları native çalıştırıyor, Android kadar bataryayı yemiyor. Kağıt üzerindeki çift çekirdekli 1.2 GHz işlemci, Android sayesinde 701'in kullandığı 1 GHz'ye eş değer bir performans sergiliyor. İnanmıyor musunuz? İkisini de kullanabileceğiniz bir yere gidin, mesela Teknoloji marketlerine. 701'i alın 10 dk kullanın, SGS 2'yi alın 10 dk kullanın.

Sonra, Xpreia serisinden herhangi bir cihazı alalım (sony erricson multimedya açısından iyi olduğu için seçtim) Türkiye'de bulunan, bir de Nokia N8'i alalım. Multimedya açısından N8 hepsini teker teker mahveder. Dolby ses teknolojisi, cihazın orijinal HDMI portu, DLNA, 12 MP kamerası, Carl Zeiss lensi ve Xenon flashı. Amoled ekranı ile videoları güzelce de izleyebiliyorsun. Nokia Belle ile bunların hepsi daha da gelişecek, al sana multimedya açısından en iyi telefonlardan biri; tamamen kompakt ve Symbian Belle kullanıyor.

• Beğen
Tepkiler: byred55, pRime., Niizuma.Eiji ve 1 kişi daha

Üst Alt