Android 4.0.4 [CM9] Samsung Galaxy Gio

Sponsorlu Bağlantılar

mu86

mu86

Üye
Patch linki verebilecek varmi

ali6161

Üye
Patch olaydı eyiydi :D

hamza06018

Üye
Hocam indirme 18 jun 2012 diyor bu yeni surumumu acaba

BIRDE ARKADASLAR BU ROMU DIREK ORJINAL ROM USTUNEMI YUKLEYECEGIZ YOKSA 7.2 USTUNEMI YUKLEYECEGIZ YARDIM EDIN

mu86

mu86

Üye
18 jun nerde?

- - - Eklendi - - -

10 jun ile ayni ya yeni degilmis

hamza06018

Üye
Hocam cikan sayfada here bas 18 jun 2012 cikiyor iste ace gio beni ve tass diye dosyalar var indirdim hatta gio yu ama nasil yuklenecegini sormustum

mu86

mu86

Üye
Cm7 nin uzerine kurabilirsin kurduktan sonra ve kurmadan oncede wipe cache wipe data yap sonuclari bize de bildirirsen kamera calisip calismadigi ozellikle..

hamza06018

Üye
pekı hocam orjınal 2.3.6 uzerıne kurabılırmıyım

mu86

mu86

Üye
İngilizcesi iyi olan arkadaslar patch icin arastirma yapabilirmi? Acenin goruntusu yayinlandi youtubede

mu86

mu86

Üye
Google gio ics camera fix yazinca 1. Veya ikinci sayfada video olarak cikiyo kardesim

53cc

53cc

Üye
@Maclaw bu ay sonu okulu bitiyormuş. Sanırım kısa sürede beta sürümü çıkacaktır.

53cc

53cc

Üye
Google I/O 2012 yi takip ettim. JB lansmanı yapıldı. Yeni özellikleri ve sade tasarımı müthiş. @Maclaw ICS4 ile debelene dursun yakında JB4.1 cihazlar ve custom rom lar çıkacak. Adam akıllı toparlayamadı bir türlü ICSyi. Artık gerekde kalmadı. Nede olsa JB var hayatımızda :-)

mu86

mu86

Üye
o ne yeni rom mu cikacak

53cc

53cc

Üye
Jelly Bean 4.1

Sertug1991

Sertug1991

Üye
    Konu Sahibi
Maclaw dan gına geldi

53cc

53cc

Üye
JB 4.1´i bekliyorum. Hangi cihazlarda olacaksa ona göre bir rota çizeceğim. Şuan planımda motorola RAZR Maxx var. ICS 4.x güncellemesi alıyor official olarak. Şimdiden hayırlı olsun iPhone :cool:

Üst Alt