Android 4.0.4 [CM9] Samsung Galaxy Gio

Sponsorlu Bağlantılar

Sertug1991

Sertug1991

Üye
    Konu Sahibi
cm 7.2 daha iyi bence bu roma pek isinamadim cm 7.2 de sevmedigm sey dev tool gibi garip turkce olmayan seylerin gelmesi telefonu baskasima kullanmaligina versen gircek oralara telefonun ayarlarini bozcak en iyisi orjinal rom 2.3.3

evet kesinlikle en iyisi orjinal rom

hamza06018

Üye
hocam yukledım sıyah ekrandan ileri gitmedi

hamza06018

Üye
Yaptim hocam arastirdim hepsini yaptim ama yok samsung yazisi cikiyor sonra siyah ekranda kaliyor android yazisi gelmiyor bile

hamza06018

Üye
Aslinda hocam ilk cm 7.2 yukledim acilmadi oda android yazisinda kaldi sonra bende bunu yukledim buda acilmadi tekrar simdi 2,3,6 dondum

Sertug1991

Sertug1991

Üye
    Konu Sahibi
ace'de kamera tamamen düzelmiş bugün gio için yapıcakmış hadi hayırlısı

gslife

Üye
bekliyoruz

mu86

mu86

Üye
10 haziran nasil deneyen var mi?

53cc

53cc

Üye
Kamera olmadığı sürece geçiş yapmayacağım. Batarya konusunda deep sleep var fakat tlf aktif olduğunda %20 gidiyor. Onunda bir anlamı olmuyor. En sık kullandığım SmartKeyboard bile kullanılmaz hale geliyor.

Sertug1991

Sertug1991

Üye
    Konu Sahibi
İyi haber geldi KAMERA GİO VE ACE'DE TAMAMEN ÇÖZÜLMÜŞ!!!!!!!!!!!!!!

Martin Riggs

Martin Riggs

Üye
kamera 10 haziran olan son sürümün üstüne fix seklinde mini paket mi olacak yoksa başlı başına bi sürüm mü sertug?

birde cm7 nin rc3'ü çıkmış birebir orjinal cm7 miş...ondan haberiniz var mı nasıl?

53cc

53cc

Üye
@Yunus hocam ben takip ettim biraz. Test ediyorum. Ancak yurtdışındayım. Batarya ve diğer konuları tam test edemedim.
- Takılmalar var
- LauncherSetting yok
- ScreenPriview yok
- vb

Martin Riggs

Martin Riggs

Üye
@Yunus hocam ben takip ettim biraz. Test ediyorum. Ancak yurtdışındayım. Batarya ve diğer konuları tam test edemedim.
- Takılmalar var
- LauncherSetting yok
- ScreenPriview yok
- vb

tmm Ali kardeş...kamera olursa bende geçmeyi düşünüyorum..bi de deloner'in CM7 R3 varmış bilgin var mı? denersen bilgilendirisen sevinirim kardeş

Sertug1991

Sertug1991

Üye
    Konu Sahibi
kamera 10 haziran olan son sürümün üstüne fix seklinde mini paket mi olacak yoksa başlı başına bi sürüm mü sertug?

birde cm7 nin rc3'ü çıkmış birebir orjinal cm7 miş...ondan haberiniz var mı nasıl?

yeni beta çıkıcak

Sarangni

Sarangni

Üye
Ortalık CM 7.2 versiyonları ile doldu. Phiexz bu işi anlının akıyla yaptı millette bu işten nemalanıyor. Phiexz kullanmaya devam. Son sürüm gayet stabil ve başarılı. Son sürüme tem olarakta Miracle CM 7.2 temayı kurunca görsel olarak çok iyi. Diğer ICS temalarına oranla çok daha başarılı bir tema.

Maclaw hala bazı sorunlarını çözememiş. Mayıs güncellemesi ile arasında bir fark yoksa kurmayada gerek yok. ICS kullanmak için biraz daha beklemek gerekecek anlaşılan.

53cc

53cc

Üye
@Yunus hocam Mlracle ve Delano CM7.2 custom romlar denedim. Memnun kalmadım. Farklı bir beklenti ile bakıyorsun ancak hiçbir artısı-iyileştirme veya yenilik yok malesef. Uzun zamandır BNC R2 kullandım. Phiexz son sürümü pili sömürüyor. Uzun süre kullanamadım. Şimdi RC3 ü den0lyorum.

@Sertug hocam bende kamera-radyo-bt-gps de hiç bir sorun olmadı. Ekran görüntüleri aşağıdaki gibi oluştu. Launcher setting gözümden kaçmış olabilir.

Sertug1991

Sertug1991

Üye
    Konu Sahibi
@Yunus hocam Mlracle ve Delano CM7.2 custom romlar denedim. Memnun kalmadım. Farklı bir beklenti ile bakıyorsun ancak hiçbir artısı-iyileştirme veya yenilik yok malesef. Uzun zamandır BNC R2 kullandım. Phiexz son sürümü pili sömürüyor. Uzun süre kullanamadım. Şimdi RC3 ü den0lyorum.

@Sertug hocam bende kamera-radyo-bt-gps de hiç bir sorun olmadı. Ekran görüntüleri aşağıdaki gibi oluştu. Launcher setting gözümden kaçmış olabilir.

Abi ben CM9 hakkında konuşuyorsun zanttim Miracle CM7.2 hakkına bilgim yok :D:P:

Üst Alt