AliExpress Kullananlar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Sarangni

Sarangni

Üye
Aliexpress marka araması pek sonuç vermeye biliyor saatlerde. Tavsiyem üreticilerin cihaz için verdiği kodlarla arama yapmanız. Casio öyle çok güzel saatlerini bulduk. 40-50 dolar gibi fiyatları var ama orjinal saatler olma ihtimali yüksek.

byAndroid

byAndroid

Üye
Bisiklete aksesuar alıcam çok ucuz bazı satıcılarda paypal geçerli yazıyor aşağıda

Karavelaa

Üye
byAndroid

byAndroid

Üye
Paypal çıkmasına gerek yok mastercard seçeneği varsa büyük ihtimalle kabul eder. Tabi hepsiburada ki sistem varsa kabul etmez :D

Karavelaa

Üye
Paypal çıkmasına gerek yok mastercard seçeneği varsa büyük ihtimalle kabul eder. Tabi hepsiburada ki sistem varsa kabul etmez :D
Paypal olması için hesabına bağlanması gerekiyor. Paypal sanal kart'da geçerli olmadığını biliyorum.

byAndroid

byAndroid

Üye
Hele karta parayı yukleyeyim denicem yazarım buraya

Skarz

Skarz

Üye
Htc one getirten varmı bende alayım birtane

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Razer mousepad almak istiyorum. Sitede 3-4 dolar. Gayet fazla geri bildirim var ve hep memnun kalınmış. Sipariş sayısı da yüksek. Ama gel gelelimki aliexpressin 3 dolara sattığı mousepad razerin resmi sitesinde 15 dolar sanırım replika. Ama neden bu kadar memnun kalınmış anlamadım :)

Karavelaa

Üye
Razer mousepad almak istiyorum. Sitede 3-4 dolar. Gayet fazla geri bildirim var ve hep memnun kalınmış. Sipariş sayısı da yüksek. Ama gel gelelimki aliexpressin 3 dolara sattığı mousepad razerin resmi sitesinde 15 dolar sanırım replika. Ama neden bu kadar memnun kalınmış anlamadım :)
Bende almayı düşündüm. Fiyat pahalı geldi. :ehe. Sonradan GearBest'den Xiaomi Gaming Mouse Pad aldım. :tebessüm:

Jus7ice

Jus7ice

Üye
isteyen bana hediye alabilir :oke:

ettu

ettu

Üye
Saatlerim gelmeye devam ediyor. Dün iki tane daha geldi.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
3 dolara saatler var suya dayanıklı sen git fossil çakması yap 9 dolara suya dayanıksız olsun :ah

Karavelaa

Üye
3 dolara saatler var suya dayanıklı sen git fossil çakması yap 9 dolara suya dayanıksız olsun :ah

O water resistant olacaktı ama neyse :ehe :ehe ;)

Koleksiyoncu :ehe .Skmei güzeldir ;)
Benim 7-8 ürün aynı uçakta ve hala gelmedi :gun1:
Evet beyler zafer:heyo2::heyo2:
Bozuk gelen KZ ED9 kulaklık için satıcı yenisini yolluyor. Bozuk olanıda yapmıştım :disko:

avast

avast

Üye

Su dijital saatin linkini atabilirmisin bir tanidiga dijital saat alacagimda

ettu

ettu

Üye
25 Temmuzda 5 saat ile diğer siparişlerimi vermiştim. Şu ana kadar 4 saat geldi. Bir tanesi de yakında gelir.
Saatleri üniversitede okuyan oğluma aldım. Hergün birini takmak istedi. Kıramadım.
Ben mesajlarımı hem İngilizce, hemde Almanca yazıyorum. Her mesajıma da mutlaka cevap veriyorlar. :))
Yukarıdaki sarı saat çok hoşumuza gitti. Fiyatı da uygun. 5.99$. Eşim için Mavi, Yeşil ve Kırmızısını da sipariş ettim.
Sarı saatin linki:

Üst Alt