avast
Üye
Ipod touch 6 ni alsam telefon mu degistirsem diye dusunuyorum ya o yuzden pek aksesuar almadin dahaMacro lens alacağım+ kulaklık,kulaklıi sarıcı,bere,bileklik felan alabilirsin.![]()
Ipod touch 6 ni alsam telefon mu degistirsem diye dusunuyorum ya o yuzden pek aksesuar almadin dahaMacro lens alacağım+ kulaklık,kulaklıi sarıcı,bere,bileklik felan alabilirsin.![]()
Ayni saatin siyahi geldi pille geldi caliisiyorducbende umarim bozuk degildirBugün bir saat ile Ace 2 için micro usb OTG kablo geldi.
Saatin içinde pili yok sanırım, yarın taktıracağım. Fat32 formatlı, Sony 16 GB'lık flashdiski OTG kabloya takarak telefona bağladım. Ama root'suz Samsung Galaxy Ace 2 telefonumda çalışmadı. Bu telefonda OTG desteği var biliyorum. Telefonun root'lu mu olması gerekiyor? Çalıştıran var mı?
Ptt kargoyu getiren postacıya tembih etmeme rağmen (kargoyu getirdiğinizde evde olmazsan kargo bildirisini posta kutusuna yapıştırın, ben gelip alırım demiştim) kargoyu posta kutusuna sıkıştırıp bırakmış. Kapıcımız haber vermese belkide kargo kaybolup gidecekti.
Saat
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
OTG kablo
Aynen boyle hocam o kucuk butona bastinix sanmistim ben o yuzden pil var icinde dedim bendeki siyah saatte mavi ledAvast
Saatin açma kapama butonuna basınca dijital ekranı göründü. Ayar yapmaya çalıştım. 5 sn sonrada dijital ekran kapandı. Tekrar butonuna basınca açılıyor, 5sn sonrada kendiliğinden kapanıyor. Saatin çalışması sende de bu şekilde mi?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ortadaki bölümler çalışıyormu yoksa sadece görsel amaçlımı çok güzele benziyor cidden.Nasıl gençler
Orjinali dün sordum 600 lira
Fonksiyon bölümde sadece Date yazıyor dikkat ettiysen.Büyük ihtimal süs olarak konulmuş.Orjinalinde calisiyor tabiki.
Bunu bilmiyorum ama yorumlarda herhangi bir olumsuz yorum yok bu konuda.

Aynen bende bu saati düşünüyorum.Dene güzelse alalımAynen bir de malzemede pirinc yaziyor ne kadar dogru bilinmez olmayan bir özelligi de yazarlar mi bilmiyorum diger herseyi oldugu gibi yazmislar.
Acikcasi ben begendim orjinallere dolar firladigindandir diye dusunuyorum el sürülmüyor gectigimiz senelerde aklimda olan saatler 250 liralardan 500 liralara cikmis.
Biraz daha teslim alanlardan yorumlar artsin siparis verebilirim.
Suan slazenger kullaniyorum orta duzey bir saat 250 lira civariydi 2 sene önce ama manevi degerinden dolayi kenara koymayi dusunuyorum evladiyelik![]()

İşin şakası yaBenim yorumlari beklemem siparis posta teslimat nerden baksan 1 ay
Burda dene biz de aliriz gibi yorumlar vardi ilk sayfalarda yav cok abes kaciyor adam deneyecek de 1 ayi buluyor bazen geciyor o deneyecek de sen alacan![]()

Eski Casio saatleri hatırlıyorsundur onlardan kullanalım.saat dediğin koluna bakınca saat kaç onu gösterir yav fazlası saat değil başka bişey![]()