AliExpress Kullananlar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Karavelaa

ettu

ettu

Üye
Bugün bir saat ile Ace 2 için micro usb OTG kablo geldi.
Saatin içinde pili yok sanırım, yarın taktıracağım. Fat32 formatlı, Sony 16 GB'lık flashdiski OTG kabloya takarak telefona bağladım. Ama root'suz Samsung Galaxy Ace 2 telefonumda çalışmadı. Bu telefonda OTG desteği var biliyorum. Telefonun root'lu mu olması gerekiyor? Çalıştıran var mı?
Ptt kargoyu getiren postacıya tembih etmeme rağmen (kargoyu getirdiğinizde evde olmazsan kargo bildirisini posta kutusuna yapıştırın, ben gelip alırım demiştim) kargoyu posta kutusuna sıkıştırıp bırakmış. Kapıcımız haber vermese belkide kargo kaybolup gidecekti.
Saat

OTG kablo

Son düzenleme:
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Benimde telefon kılıfım geldi. 2 dolara almıştım. Gayet istediğim gibi beklentimin üstünde geldi. Onun dışında valide hanıma aldığım gümüş yüzükte geldi. Görünenden daha ufak tefek ama güzel. Bugünde saat siparişi verdim. Bir de arabaya file aldım.

avast

avast

Üye
Bugün bir saat ile Ace 2 için micro usb OTG kablo geldi.
Saatin içinde pili yok sanırım, yarın taktıracağım. Fat32 formatlı, Sony 16 GB'lık flashdiski OTG kabloya takarak telefona bağladım. Ama root'suz Samsung Galaxy Ace 2 telefonumda çalışmadı. Bu telefonda OTG desteği var biliyorum. Telefonun root'lu mu olması gerekiyor? Çalıştıran var mı?
Ptt kargoyu getiren postacıya tembih etmeme rağmen (kargoyu getirdiğinizde evde olmazsan kargo bildirisini posta kutusuna yapıştırın, ben gelip alırım demiştim) kargoyu posta kutusuna sıkıştırıp bırakmış. Kapıcımız haber vermese belkide kargo kaybolup gidecekti.
Saat

OTG kablo
Ayni saatin siyahi geldi pille geldi caliisiyorducbende umarim bozuk degildir

ettu

ettu

Üye
Avast
Saatin açma kapama butonuna basınca dijital ekranı göründü. Ayar yapmaya çalıştım. 5 sn sonrada dijital ekran kapandı. Tekrar butonuna basınca açılıyor, 5sn sonrada kendiliğinden kapanıyor. Saatin çalışması sende de bu şekilde mi?

Jus7ice

Jus7ice

Üye
parası olan alıyor valla :)

ettu

ettu

Üye
Saati saatçiye götürdüm. Ayarını yaptı. 5 sn sonra kendiliğinden kapanmasını sordum. Bu tür saatlerin özelliğinden dolayı otomatik olarak kendini kapatır. Tekrar düğmesine bastığınızda saati, tarihi gösterir, sonrada kapanır dedi. Hem bileklik hemde saat olarak kullanabilirsiniz.
Otg kablosuna flash disk takarak telefona bağladığımda telefon hiç algılamadı. Yaptığım araştırmada telefonun rootlu olması gerekiyormuş.

avast

avast

Üye
Avast
Saatin açma kapama butonuna basınca dijital ekranı göründü. Ayar yapmaya çalıştım. 5 sn sonrada dijital ekran kapandı. Tekrar butonuna basınca açılıyor, 5sn sonrada kendiliğinden kapanıyor. Saatin çalışması sende de bu şekilde mi?
Aynen boyle hocam o kucuk butona bastinix sanmistim ben o yuzden pil var icinde dedim bendeki siyah saatte mavi led

ettu

ettu

Üye
Anladım. Siyahta sanki ledler daha net gibi. Güle güle kullanın.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Nasıl gençler :D
Orjinali dün sordum 600 lira :D

• Beğen
Tepkiler: Sarangni

Karavelaa

Üye
Son düzenleme:
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Orjinalinde calisiyor tabiki.
Bunu bilmiyorum ama yorumlarda herhangi bir olumsuz yorum yok bu konuda.

Karavelaa

Üye
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Aynen bir de malzemede pirinc yaziyor ne kadar dogru bilinmez olmayan bir özelligi de yazarlar mi bilmiyorum diger herseyi oldugu gibi yazmislar.
Acikcasi ben begendim orjinallere dolar firladigindandir diye dusunuyorum el sürülmüyor gectigimiz senelerde aklimda olan saatler 250 liralardan 500 liralara cikmis.
Biraz daha teslim alanlardan yorumlar artsin siparis verebilirim.
Suan slazenger kullaniyorum orta duzey bir saat 250 lira civariydi 2 sene önce ama manevi degerinden dolayi kenara koymayi dusunuyorum evladiyelik :D

Karavelaa

Üye
Aynen bir de malzemede pirinc yaziyor ne kadar dogru bilinmez olmayan bir özelligi de yazarlar mi bilmiyorum diger herseyi oldugu gibi yazmislar.
Acikcasi ben begendim orjinallere dolar firladigindandir diye dusunuyorum el sürülmüyor gectigimiz senelerde aklimda olan saatler 250 liralardan 500 liralara cikmis.
Biraz daha teslim alanlardan yorumlar artsin siparis verebilirim.
Suan slazenger kullaniyorum orta duzey bir saat 250 lira civariydi 2 sene önce ama manevi degerinden dolayi kenara koymayi dusunuyorum evladiyelik :D
Aynen bende bu saati düşünüyorum.Dene güzelse alalım :ehe:ehe:ehe

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Benim yorumlari beklemem siparis posta teslimat nerden baksan 1 ay :D
Burda dene biz de aliriz gibi yorumlar vardi ilk sayfalarda yav cok abes kaciyor adam deneyecek de 1 ayi buluyor bazen geciyor o deneyecek de sen alacan :D

Karavelaa

Üye
Benim yorumlari beklemem siparis posta teslimat nerden baksan 1 ay :D
Burda dene biz de aliriz gibi yorumlar vardi ilk sayfalarda yav cok abes kaciyor adam deneyecek de 1 ayi buluyor bazen geciyor o deneyecek de sen alacan :D
İşin şakası ya :D

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
GG falan olsa en kotu 1 hafta yorumlardan yola cikacaz artik yapacak bir sey yok.
2 gündür fossil ariyorum arkeolog gibi ali'de :D watch &watch'da fiyatlari bi duydum carpildim :D

• Beğen
Tepkiler: Karavelaa
Jus7ice

Jus7ice

Üye
saat dediğin koluna bakınca saat kaç onu gösterir yav fazlası saat değil başka bişey :D

Üst Alt