Jus7ice
Üye
Eski Casio saatleri hatırlıyorsundur onlardan kullanalım.![]()
Eski mi
bizim buralarda sokaklarda çok satılır hala revaçta 
Eski Casio saatleri hatırlıyorsundur onlardan kullanalım.![]()
bizim buralarda sokaklarda çok satılır hala revaçta 
O satıcı ile senin arandadır.Çünki ödeme seçeneklerine gelince paypal çıkmıyor.Bisiklete aksesuar alıcam çok ucuz bazı satıcılarda paypal geçerli yazıyor aşağıda
Paypal olması için hesabına bağlanması gerekiyor. Paypal sanal kart'da geçerli olmadığını biliyorum.Paypal çıkmasına gerek yok mastercard seçeneği varsa büyük ihtimalle kabul eder. Tabi hepsiburada ki sistem varsa kabul etmez![]()
Çok iyi olur. Olursa bende Paypal Nakit Kart'a geçiş yapacağım.Hele karta parayı yukleyeyim denicem yazarım buraya

Bende almayı düşündüm. Fiyat pahalı geldi.Razer mousepad almak istiyorum. Sitede 3-4 dolar. Gayet fazla geri bildirim var ve hep memnun kalınmış. Sipariş sayısı da yüksek. Ama gel gelelimki aliexpressin 3 dolara sattığı mousepad razerin resmi sitesinde 15 dolar sanırım replika. Ama neden bu kadar memnun kalınmış anlamadım![]()
. Sonradan GearBest'den Xiaomi Gaming Mouse Pad aldım. 
O water resistant olacaktı ama neyse3 dolara saatler var suya dayanıklı sen git fossil çakması yap 9 dolara suya dayanıksız olsun
KoleksiyoncuSaatlerim gelmeye devam ediyor. Dün iki tane daha geldi.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
.Skmei güzeldir 

O water resistant olacaktı ama neyse![]()
![]()
![]()

Otomatik translate var sayfada ben İngilizce sordum cevap no
Çin'in köylüsü![]()
. Ben ingilizce kullanırım

. Ben ingilizce kullanırım
![]()
![]()

Su dijital saatin linkini atabilirmisin bir tanidiga dijital saat alacagimdaSaatlerim gelmeye devam ediyor. Dün iki tane daha geldi.
)