AliExpress Kullananlar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Karavelaa

Üye
Oynadığın oyunlar Dota,LoL tarzı oyunlar iste 7 buton işe yarıyor kullananlardan aldığım bilgiye göre. Ama ben sadece alacağım. :tebessüm: . Ayrıca 3200 DPI fazlası ile yetiyor 5500'e gerek yok bence.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Siparis verdim dayanamadım.
Suyla temas ettirmemeye özen gösteririm zaten su geçirmese bile :D

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Mesajla soruyoruz no diyolar lafı mı uzatmak istemiyolar anlamıyorum bazı satıcılarda da bu açıklama mevcut su konusunda :D

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Bu sterlin ne ayak ya :hmmm

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye

Aklınca üç kagıt yapmaya çalısıyo diyecem de dolar yani sitede baska para birimi kullanılmıyor ve totalde de 9 dolar diyor da Sterlin kafa karıstırıcı eski siparislere baktım hiç birinde yok ilginç.

Karavelaa

Üye
Aklınca üç kagıt yapmaya çalısıyo diyecem de dolar yani sitede baska para birimi kullanılmıyor ve totalde de 9 dolar diyor da Sterlin kafa karıstırıcı eski siparislere baktım hiç birinde yok ilginç.
Kart ekstresine bi bak bakalım.
Yeni siparişler :ehe:ehe

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Kart ekstresine bi bak bakalım.
Yeni siparişler :ehe:ehe

Baktım herhangi bir sorun yok keske olsa dava açarım :ehe

Çelik bileklik iyiymis diesel tarzı kesin alırım onu :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Benide kargodan aradılar bugün bir siparişim gelecek hangisi fikrim yok. İnşallah kulaklıktır. 35 dolar verdim. Gelse de içim rahat etse.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Eleman hemen bugun kargolamis aksam verdik daha siparisi :D

Karavelaa

Üye
Son düzenleme:

brk-rtrk

Üye
Benim bi ürünüm china post registered air mail ile gönderileceği yazıyor ancak china post sitesinden kontrol ettiğimde hiç bi'şey çıkmıyor. Kargo verildi olarak da gözüküyor. Sizce ne yapmalıyım

Sarangni

Sarangni

Üye
Benim bi ürünüm china post registered air mail ile gönderileceği yazıyor ancak china post sitesinden kontrol ettiğimde hiç bi'şey çıkmıyor. Kargo verildi olarak da gözüküyor. Sizce ne yapmalıyım

Verilince hemen sisteme düşmüyor. Bir süre beklemek gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: Karavelaa

Karavelaa

Üye
Ordan takip etmeyeceksin. 17Track'dan kontrol edeceksin. ;)
Drone almayı planlıyorum önerileriniz varmı ?

Üst Alt