'Sefer Üye akinorta' Alıntı: atv hd nin görüntü kalitesi yüksek olduğundan önbellek süresi uzundur ve doğaldır sorun değildir. Ntvspor başlığı altında yayın yapan kanal stara dönüşmüş durumda benim yaptığım bir şey değil. Kanallar benim kontrolüm dışında yayın yapıyor Genişletmek için tıkla ... Gs tv istiyoruz akın
akinorta' Alıntı: atv hd nin görüntü kalitesi yüksek olduğundan önbellek süresi uzundur ve doğaldır sorun değildir. Ntvspor başlığı altında yayın yapan kanal stara dönüşmüş durumda benim yaptığım bir şey değil. Kanallar benim kontrolüm dışında yayın yapıyor Genişletmek için tıkla ... Gs tv istiyoruz akın
ahelboy Üye evet GS TV ve diğer taraftarların BJK,FB,BS,TS takımlarınında tv leri olsa çok güzel olur.
oguzalp44 Üye mükemmel çalışma sis program olarak yapmak takdir ettim form da link olarak var ama böyle program olarak yapmak mobil olarak şatış nasıl oluyor farkı ne birde form link olarak malatya kanalları var onlarıda ekleme şansın varmı teşekkür
mükemmel çalışma sis program olarak yapmak takdir ettim form da link olarak var ama böyle program olarak yapmak mobil olarak şatış nasıl oluyor farkı ne birde form link olarak malatya kanalları var onlarıda ekleme şansın varmı teşekkür
akinorta Üye Konu Sahibi Mert045' Alıntı: Sunu qt 4.7.3 ile yazsanizda v5 lerde yararlansa ne olurdu sanki. Genişletmek için tıkla ... 4.7.3 destekliyorda biz yazmıyoruz sanki. Hiç bir bileşeni desteklemiyor programda kullandığım.
Mert045' Alıntı: Sunu qt 4.7.3 ile yazsanizda v5 lerde yararlansa ne olurdu sanki. Genişletmek için tıkla ... 4.7.3 destekliyorda biz yazmıyoruz sanki. Hiç bir bileşeni desteklemiyor programda kullandığım.
symbianbelle Üye akın abi türkiye televizyonu bitti... hologram live wallpaper projene devam edecek misin abi...dört gözle bekliyorum valla....
akın abi türkiye televizyonu bitti... hologram live wallpaper projene devam edecek misin abi...dört gözle bekliyorum valla....
akinorta Üye Konu Sahibi symbianbelle' Alıntı: akın abi türkiye televizyonu bitti... hologram live wallpaper projene devam edecek misin abi...dört gözle bekliyorum valla.... Genişletmek için tıkla ... onu rafa kaldırdım. Farklı bir proje ile devam ediyorum 1 aydır. Çıktığında sansasyonel olacak iphone daki instagramı aramayacak kimse.
symbianbelle' Alıntı: akın abi türkiye televizyonu bitti... hologram live wallpaper projene devam edecek misin abi...dört gözle bekliyorum valla.... Genişletmek için tıkla ... onu rafa kaldırdım. Farklı bir proje ile devam ediyorum 1 aydır. Çıktığında sansasyonel olacak iphone daki instagramı aramayacak kimse.