Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[akinorta] Türkiye Televizyonu v2.0 {Final} - Ücretsiz
Sponsorlu Bağlantılar
OttomaN TigeR
Üye
kenan_dkaya
Üye
elinize sağlık gerçekten güzel olmuş simgelerde kategoriler de güzel
akinorta
Üye
Konu Sahibi
yerel tv kategorisi için logo önerisi olan var mı?
- - - Eklendi - - -
ve belgesel için
Makale_Helvetia
Üye
belgesel için aslan veya kaplan logosu önerebilirim.
venusutarit
Üye
Çok güzel eline sağlık
buşuk
Üye
kardeş sağol. peki vifiden ücretsiz izleyebiliyoz değil mi vayrlens...
nizam
Üye
çok teşekkürler ellerine sağlık
DÜŞÜNCELİGENÇ
Üye
indirdim denicem emeğine şağlık
yucelkrc
Üye
akın bey sizden ücretli sürümü mobil ödeme aracılıgı ile satın almıştım, telefonu formatlayınca program silindi, kurulun dosyasınıda kaybettim rica etsem yucelticaret @ h otma il. com adresine gönderebilirmisiniz
abicim öncelikle böyle br prg. yaptığın için çooook teşk ederim.
Ben adıyamanlıyım. Adıyamanın yerel kanalı asu.tv listede yoktu üzüldüm. İnşallah diğerki sefere eklersiniz
bide bağlantı sağlandığnda bilgiler kısmında bazıları 150kbit/sn bazıları 193kbit/sn keşke hesini 150lik yapsaydın. Ban vodf. Sınırsız ile bağlanıyom 150likleri güzel oyatıyor. mesala kanal seçiminden sonra bunuda ayrı bir şık olarak ekleyebilirsin(sen dah iyi bilirsn) saygılarımla..........
'Sefer
Üye
akın Gs, Fb, Bjk tv kanallarını ekleyebilir misin ?
arslanla
Üye
FB Tv yi ekler misin?
airfly95
Üye
ntvsporu açtığımda star tv açılıyor karışmış herhalde ilgilenirseniz sevinirim
oguzalp44
Üye
mükemmel çalışma teşekkür ederim
Makale_Helvetia
Üye
ntvspor da sadece ses var görüntü yok.Birde atv hd bağlanıyor ama görüntü geç Geliyor.ekrana dokunmadan gelmiyor..kontrol edilirse iyi olur.
airfly95
Üye
cnbc acıldımı e2 acılıyor / akıllıt tv ve cıne5 acılmıyor ntv sporda star tv nın sesı var goruntusu yok kanal a da acılmıyor benim tespitlerim bunlar ılgenılırse guzel olur