buse_044
Üye
acil yardım tüketici hakları
bn 1.5 yıl önce sony ercisson bir telefon aldım 2-3 hafta önce kendi kedine açılıp kapanıyor,mp3 dinlerken takılıyor,mesaj yazarken donuyor,alarm bir gün çalıyor bir gün çalmıyor,telefeon kendiliğinden kapanıyor ve tema değişiyor , şikayetleriyle aldığım yere başvurdum orasıda genpaya yollamış .Neyse telefon gitti geldi.Yine kendi kendine açılıp kapanıyor , müzik dinlerken ve fotoğraf bakarken donuyor ve birde üstüne üstlük telefonun hareket sensörünü bozmuşlar çalışmıyor ben telefonu servise verdiğimde çalışıyordu yine bu sebeplerden 2. kez servise verdik .Genpa sitesinde belirtmiş 12 kasımdan sonra sony ericsson telefonlarının tamirini başka servis yapacaktır diye ama ben telefonu 2. kez servise verdiğim tarih 25. 11 ve telefon genpaya gitmiş genpa bakmayacağını duyurmuş nasıl gittiyse neyse telefon geldi 1 hafta içinde ama ilk servise verdiğim şikaytelerin yazılı olduğu bir servis tutanağı ile ben telefonu farklı şikayetle veriyorum onlar ilk tutanağı yolluyor bide genpa bakılmayacaktır diyor bunlar genpaya yolluor nasıl iş anlamadım neyse
ben şimdi hakkımı aramak istiyorum netten biraz araştırdım ama tam bişey anlamadım tüketici hakem heyetine başvurmam gerekiyormuş kaymakamlıktan diyelimki başvurdum para iadesi istesem paramı geri alabilirmiyim nasıl başvurcam ne gibi belgeler götürcem yanımda bir yardımcı olursanız 

ben şimdi hakkımı aramak istiyorum netten biraz araştırdım ama tam bişey anlamadım tüketici hakem heyetine başvurmam gerekiyormuş kaymakamlıktan diyelimki başvurdum para iadesi istesem paramı geri alabilirmiyim nasıl başvurcam ne gibi belgeler götürcem yanımda bir yardımcı olursanız