acil yardım tüketici hakları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
buse_044

buse_044

Üye
    Konu Sahibi
acil yardım tüketici hakları
bn 1.5 yıl önce sony ercisson bir telefon aldım 2-3 hafta önce kendi kedine açılıp kapanıyor,mp3 dinlerken takılıyor,mesaj yazarken donuyor,alarm bir gün çalıyor bir gün çalmıyor,telefeon kendiliğinden kapanıyor ve tema değişiyor , şikayetleriyle aldığım yere başvurdum orasıda genpaya yollamış .Neyse telefon gitti geldi.Yine kendi kendine açılıp kapanıyor , müzik dinlerken ve fotoğraf bakarken donuyor ve birde üstüne üstlük telefonun hareket sensörünü bozmuşlar çalışmıyor ben telefonu servise verdiğimde çalışıyordu yine bu sebeplerden 2. kez servise verdik .Genpa sitesinde belirtmiş 12 kasımdan sonra sony ericsson telefonlarının tamirini başka servis yapacaktır diye ama ben telefonu 2. kez servise verdiğim tarih 25. 11 ve telefon genpaya gitmiş genpa bakmayacağını duyurmuş nasıl gittiyse neyse telefon geldi 1 hafta içinde ama ilk servise verdiğim şikaytelerin yazılı olduğu bir servis tutanağı ile ben telefonu farklı şikayetle veriyorum onlar ilk tutanağı yolluyor bide genpa bakılmayacaktır diyor bunlar genpaya yolluor nasıl iş anlamadım neyse:bann: ben şimdi hakkımı aramak istiyorum netten biraz araştırdım ama tam bişey anlamadım tüketici hakem heyetine başvurmam gerekiyormuş kaymakamlıktan diyelimki başvurdum para iadesi istesem paramı geri alabilirmiyim nasıl başvurcam ne gibi belgeler götürcem yanımda bir yardımcı olursanız :ağlarım::ağlarım::bann::vur:angry::ah:ağlarım::ağlarım::ağlarım:

forever262626

forever262626

Üye
sımdı arkadasım para ıadesı alabılırsın ama bıraz ugrastırırlar senı once bulundugun ıldekı hakem heyetını bul onlar senı yonlendırır sanırım sadece bı dılekce yazdırıyorlar ve kısa zamanda sonuc cıkıyorda ama telefon ıade veya degısım veya para ıadesını gec yapıyorlar (sana tavsıyem tanıdık bı avukat varsa onunla konus hem sen tel paranı al avukatta avukatlık masrafını alsın onlardan )umarım aydınlatmısımdır senı....

06ilhan

06ilhan

Üye
arkadasım genpa bana da aynı oyalama takdiğini kullandı telefon 3.5 ay genpa kaldı her 2 haftada bir arıza giderildi diyebeni cagırdılar ama aynı hata devam ediyordu ve geri bırakıp geliyordum. bu olay 3.5 ay devam etti değişim istedim para iadesi istedim nafile benim bildigim bir cihaz 30 iş gününde arızası giderilemiyorsa değişim gerekir.ama bana hem nokia hem genpa zorluk cıkardı.hakem heyetine dilekce verdim bi 2 ayda orada bekledim oda fiyasko oldu bilirkişi telefonu görmek istedi telefonun 3.5 serviste oldugunu belirttim oda iste versinler dedi istedim 1-1.5 haftada geri geldi cihaz ama bu seferde bilirkişi raporunda cihazı görmediğini belirtmiş ve cihaz elimizde kaldı.sana tavsiyem vaktin varsa ugras tüketiciyi kandırmasınlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt