Zincir Mesaj Saçmalığı

Sponsorlu Bağlantılar

pisicikk

pisicikk

Üye
:) evt bu tazr maillerden hemen hemen 2 günde bir geliyor bana da ama direk çöpe gönderiyorum :)
ben mail atarken adresleri gizleyerek atiyorum. çünkü mailleri iletirken --zahmet edip-- çoğu kişi adresleri silmiyor ve bu da kötü amaç taşıyanların işine geliyor. tabi mail yollarken ben adresleri gizliyorum ama bu sefer de buna özen göstermeyenler direk maili iletince benim adresim gidiyor diğerlerine :ss
paylaşım için teşekkürler...
 


Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Ben teşekkür ederim. Haklısınız ama insanlar bunun kötü amaçla yayıldığının farkında değil sanırım o yüzden bu tip mailler yayılmaya ve amacına ulaşmaya devam ediyor.
 
tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Bu tür maillerin hepsini okumadan siliyorum. En çok güldüğüm mail ise MSN'in ücretlendiriliyor olması :ehe her okuduğumda gülmekten ölüyorum :)
 
Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Ona Microsoft yetkilileri de çok gülmüş. :ehe
 
tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Nasıl gülmesin adamlar :) Kendi bilmedikleri bir şeyi millet paralı yapmaya çalışıyor :kop: işin ilginç tarafı bu tür mailleri atmaktaki amaçları ne bu milletin, diğer taraftan da buna inanıp da mail atanlar nasıl inanıyor şaşıyorum :)
 
Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
İşin bir de trajik tarafı var insanlar ikna olmuyor. Konuda da belirttim 200 kişiden fazla kişinin mail adresini usanmadan birkaç mailin içinden topladım ve hepsine bu yazıyı gönderdim. Ne yazık ki halen bu mesajlar aynı kişiler tarafından geliyor. Hani cinci hocalar vardır ya aslında yaptıkları şarlatanlıktan başka şey değildir, ama insanlar ona inanmazsak çarpılırız şeklinde yaklaşırlar. Bu da öyle. Aman maili gönderelim de babamın gözü kör olmasın. Ha bi de F6 ya basarız bizim hatunun ismi çıkar gibi saçmalıklara kanıyorlar. Vahim.
 
tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Durum cidden de içler acısı. Eskiden bu işleri fotokopi ile apartmanlara dağıtarak yaparlardı, şimdi mail atarak yapıyorlar. Demek bu şeyleri seven ve yaymak isteyen ruh hastaları var.

Bir zamanlar bu mektup Mekke'den geliyor, şu kadar kişiye dağıt, dağıtırsan şu olur dağıtmazsan bu olur :D Aynı şeyleri mail oldu, geldiği gibi de çöpe gidiyor :)
 
byomer66

byomer66

Üye
ben böle mesajları hiç takmıom :D onların zinciri mi halkası mı yarım kalıo... tınlamıorum böle mesajları :D
 
Marchegiani

Marchegiani

Üye
Moderatör'üm bilgi için sağol.Ancak bir bilgi vermek istiyorum.Bu mesajların çoğu düzmece olsa da,Örneğin;Rezillik adlı bir mail geldi bana.Ve başlığa bakıp görünce baktım.Duman adlı grubu bilirsiniz sanırım.Bir şarkı sözünde (bunu söylemekten utanıyorum ama)'lem yelid velem löp yutar'gibi oldukça terbiyesiz bir söz var ve bunun gerçek olduğunu duydum.İhlas sûresiyle resmen dalga geçilmiş.
 
Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Evet İbrahim bununla ilgili de bir konu açmıştım zaten ama o bilgi bana başka yerden geldi.
 
Marchegiani

Marchegiani

Üye
Bu yüzden ara sıra bakmalıyız.
 


Üst Alt