ACİL!Laptop eskiden kasmadığı oyunları kasmaya başladı.

Sponsorlu Bağlantılar

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
ACİL!Laptop eskiden kasmadığı oyunları kasmaya başladı.
Arkadaşlar başlıktaki gibi eskiden FIFA 13 oynarken kasmazdı sabahtan akşama kadar açık olsa kasmazdı fakat şimdi açınca dakka 74 e gelince kasmaya başlıyor.Her oyunda böyle mesela dota2 oynarken belli bir süre sonra kasıyor sonra geçiyor kasması.Neden böyle hiç zevkli olmuyor oyunları oynamak.Eskiden kasmıyordu fanlar mı pislenmiş?Fanları laptopu parçalamadan fanları temizlemek mümkün mü?Bir de soğutucu kullanıyorum ona rağmen bir süre sonra kasıyor.AMA eskiden kasmıyordu.Ekran kartı güncellemesi kötü etkilemiş olabilir mi?Sürekli güncel ekran kartım ama kasma var.Beta güncellemesi falan diyor birde.AMA sonuç olarak eskiden kasmadıgı oyunları kasmaya başladı.

- - - Eklendi - - -

achambo

achambo

Üye
ısınma var mı veya arka planda açık uygulama fln var mı

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
ısınma var mı veya arka planda açık uygulama fln var mı
Isınma var fan kısmına dokununca hissediliyor arka planda tarayıcı var.Ama eskiden yoktu demin sildim laptopun fanlarını süpürgeyle ama oldu mu bilmiyorum bir de soğutucu var o bile işe yaramıyor.

AHKE

AHKE

Üye
belki guc tasaruftada bilgsayar ona bk bkalım

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
dengelideydi yüksek performansa aldım bir şey fark eder mi?

osmnbabaoglu

osmnbabaoglu

Üye
Kardeşim macunu yenile istersen ben 6 ayda bir söküp fanları temizleyip macunları yeniliyorum sonuc tertemiz kasmasız donmasız bir pc :):bigstar::bigstar:

furyzer0

furyzer0

Üye
Bu zamana kadar bakım yapmadıysan ilk günkü gibi bir hale kavuşamazsın ancak daha iyi hale getirebilirsin bir bilgisayarcıya götür macun yenilet içini temizlet baya iyileşir

Sent from mTalk using lumia950

Üst Alt