8500 verip galaxy almayı düşünüyorum görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
merdo85

merdo85

Üye
    Konu Sahibi
wave aldığıma pişmanım !
ALMAYIN WAVE filan GİDİN GALAXY S ALIN KAFANIZ ŞİŞMESİN SOĞUDUM LAN BUNDAN !!!

wave konusunda kime dokunsan bin ah işitiyosun.teknik destek konusunda samsung badada sınıfta kaldı gibi.araştırmadan aldık sonradan da pişman olduk sanırım wave ciler olarak

senam38

Üye
ya arkadaslar biz bu cihazi ne galaxy s den nede iphone dan iyi oldugu icin almadik tek kriter donanim ve fiyat iliskisi kullanicilara hitap ettigi icin yoksa bizde parayi basar galaxy s veya iphone alirdik ve ben aldigim icin zerre kadar pisman degilim beni kalitesiyle cok menmun ediyor gucun yetiyorsa kime ne danisiyorsun kendini ispatlamis bir cihaz direk git galaxy al laf kalabaligi yapmaya hic gerek yok

merdo85

merdo85

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaslar biz bu cihazi ne galaxy s den nede iphone dan iyi oldugu icin almadik tek kriter donanim ve fiyat iliskisi kullanicilara hitap ettigi icin yoksa bizde parayi basar galaxy s veya iphone alirdik ve ben aldigim icin zerre kadar pisman degilim beni kalitesiyle cok menmun ediyor gucun yetiyorsa kime ne danisiyorsun kendini ispatlamis bir cihaz direk git galaxy al laf kalabaligi yapmaya hic gerek yok

amacımız laf kalabalığı değil ki arkadaş.forum siteleri böyle konuları arkadaşlara danışmak için değil midir.burda bilgisi olan arkadaşlara danışıyoruz.ama senin yorumun tersler gibi

senam38

Üye
amacımız laf kalabalığı değil ki arkadaş.forum siteleri böyle konuları arkadaşlara danışmak için değil midir.burda bilgisi olan arkadaşlara danışıyoruz.ama senin yorumun tersler gibi

estafirullah ne haddime terslemek ama senin yaptigin amacini aşiyor burada senin tek yaptigin sey wave yi yerden yere vurmak alirken kime sordunki waveyi simdi kime ne soruyorsun benim demek istedigim sey bu gucun varsa galaxys al kurtul ozaman waveden iyi bir cihaz bu kesin

merdo85

merdo85

Üye
    Konu Sahibi
estafirullah ne haddime terslemek ama senin yaptigin amacini aşiyor burada senin tek yaptigin sey wave yi yerden yere vurmak alirken kime sordunki waveyi simdi kime ne soruyorsun benim demek istedigim sey bu gucun varsa galaxys al kurtul ozaman waveden iyi bir cihaz bu kesin

hantallaştı, uygulama desteği yok demek kötülemek mi.gerçek değil mi sence bu

senam38

Üye
hantallaştı, uygulama desteği yok demek kötülemek mi.gerçek değil mi sence bu

kardesim benim aldiginda neydi bu bada simdi ne oldu farkindamisin aldiginda biliyordun uygulama azligini cok sukur suan legal ve illegal 3000 civarinda uygulama var bada icin neyi seni tatmin etmiyor mesela

denizci535

denizci535

Üye
merdo85 haklisin n900 al gozun arkada kalmasin.

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
n900 mü pehhh:aha:

furkant

furkant

Üye
Galaxy s2 ve nexus s i bekle arkadaşım. Şuan nasıl olsa telefonun var, açıkta değilsin, wave in fazla durmasınında olumsuz bi yanı yok.. Bekle s2 ile nexus s i, karşılaştırmalar, kullanıcı yorumları falan bakarsın, ona göre alırsın.. Hemde galaxy s ten daha uzun ömürlü olur yani..

Hijacker_worm

Hijacker_worm

Üye
Denizci 3 yerde daha okudm ayni seyi tekrarliysn. almssn bi n900 kullan insnlari kiskirtmann bi anlami yok. form cigirini asti gercktn begenmeyn kullanmsn insnlar emekleriyle alio bu telleri herseyn daha iyisi olcktr elbtteki sizn yaptgn bilgi vermk yardmci olmak degl insnlari cihazlardn sogtmaktr.

Trackmania

Trackmania

Üye
kasasi metal degl plastik. Baskada bi kusur fark etmedim.

princepsp

Üye
n9000 berbat dokunmatik çöp gibi

denizci535

denizci535

Üye
princep n900 kullan sonra yorum et... bu siradan olsa hhalen 2011 telefonlarla yarisamazdi sen dokundunmu n900 yoksa n900 senin eline mi dokundu... yoksa cin mali n900 ilee seni kandirdilarmi pes yani sana bu kadar bilgisiz olur insan..

princepsp

Üye
Küfür ne yazıkki edemiyorum ama EVET kullandım arkadaşımın ORJİNAL nokia n9000 vardı çöp gibi dokunmatiği var 1 2.si satı wave aldı :) diğer yazıma bak ve ne kadar "bilgisiz" olduğunu gör

nidforspid

nidforspid

Üye
princep n900 kullan sonra yorum et... bu siradan olsa hhalen 2011 telefonlarla yarisamazdi sen dokundunmu n900 yoksa n900 senin eline mi dokundu... yoksa cin mali n900 ilee seni kandirdilarmi pes yani sana bu kadar bilgisiz olur insan..

arkadaş waveni satmış birisi oldugu için siz burda wavei ne kadar överseniz o o kadar pişmanlık duygusu yaşıyor ve her seferinde bunu bastırmak için n900m muhabbetini açıyor

denizci535

denizci535

Üye
neyse ben daha cevap vermiyorum, cunku siz cep telefonu ben cep bilgisayari kullaniyorum. benden bu kadar bilgilendirme yeter...

Lacrymosa

Üye
Bazı arkadaşlar Galaxy S'in özelliklerini okumuşlar gelip burda neyi üstün diye soruyorlar.

ürün özelliklerine bakıp ürün hakkında yorum yapılması son derece yanlış. "Bluetooth var mı? Var. Eee Nokia 6300'da da var. O zaman bu özellikleri aynı" diyorsunuz galiba siz. Hiçbir şeyin böyle olmadığını bilin. Her donanımın bir teknik ayrıntısı vardır.

Not: N900 Türkiye'de satışa sunulmadığı için (Nokia'dır ne yapsa şaşırmamak lazım) pek bilinmiyor. Fena telefon değil aslında. Bazı temel cep telefonu fonksiyonları yok. Telefon diye piyasaya sürülen N97'den 100, 5800'dan 250, N8'den 50 kat daha iyi bir telefon..Alanlar genelde memnun kalıyor. İmkan bulursam uzun uzun denemek isterim. Nokia'nın hiçbir telefonunu kullanmam ama N900 denemeye değer.

princepsp

Üye
cep bilgisayarımı dalga geçme 11 yaşında oldugun anlasılıyor .boş verin forumu cocuk bastı bu arada n900 aldıysan bırak bu forumu nokia ya git niye burayı bırakamadıgınıda biliyorum pişmanlık en kotu seydir :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt