2 el LENOVO G500 3110M almayı düşünüyorum ?

Sponsorlu Bağlantılar

Ali ihsan Furat

Ali ihsan Furat

Üye
    Konu Sahibi
2 el LENOVO G500 3110M almayı düşünüyorum ?
Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttigim gibi 2 el LENOVO G500 3110M Notebook almayı düşünüyorum çogunlukla oyun oynicam sizce uygunmudur almalımıyım pişman olmak istemiyorum aslında 3 ürün vardı 2 sini eledim HP ve acer internette biraz araştırma yaptım ve bu iki ürün hakkında çok şikayetler okudum ısınma donma vs sadece lenovo kaldı bende almadan önce bir danışmak istedim yorumlarınızı bekliyorum

Yükliyecegim oyunlar:
Gta 4
far cry 4
Driving simulator
League Of Legends

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Kurtarmaz hocam. Bi de GTA için minimum 4 gb ram lazım oradan kaybediyor. Ekran kartı iyi değil. Ayrıca bu modeli tavsiye etmem donanım olarak da geride kaldı zaten. Artık minimum i5 işlemcili cihazlar gerek günümüz oyunlarını vs iş yapmak için.

Ali ihsan Furat

Ali ihsan Furat

Üye
    Konu Sahibi
Kurtarmaz hocam. Bi de GTA için minimum 4 gb ram lazım oradan kaybediyor. Ekran kartı iyi değil. Ayrıca bu modeli tavsiye etmem donanım olarak da geride kaldı zaten. Artık minimum i5 işlemcili cihazlar gerek günümüz oyunlarını vs iş yapmak için.
Hiçmi kurtarmaz orta seviye felan diger oyunları full kaldırırmı peki zaten aldıktan sonra 8 gb ram yüklicektim gerçi daha notebook bakmış deilim bunu internet üzerinden gördüm bi sorup bilgi almak istedim dışarıya çıkıp birazdaha araştırma yapsam iyi olcak

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Ekran kartının performansı üzerinden gideyim, örnek olarak Far Cry 3 oyununu akıcı bir şekilde anca en düşük ayarlarda oynatıyormuş. Ram yükseltilir, ekran kartı da yükseltilebilir ama işlemci olarak düşük kalıyor.

Ali ihsan Furat

Ali ihsan Furat

Üye
    Konu Sahibi
Ekran kartının performansı üzerinden gideyim, örnek olarak Far Cry 3 oyununu akıcı bir şekilde anca en düşük ayarlarda oynatıyormuş. Ram yükseltilir, ekran kartı da yükseltilebilir ama işlemci olarak düşük kalıyor.
Peki teşekkür ederim bende yarın dışarıya çıkıp yeni notebook arasam iyi olur tekrardan teşekkür ederim bilgilendirmen için sonradan pişman olmak hiç istemem

Mr.Wick

Mr.Wick

Üye
linkteki pc oynayacağın oyunlarda zaman zaman eksik kalabilir. net bütçe belirtirsen daha iyi yardımcı olabiliriz.

Ali ihsan Furat

Ali ihsan Furat

Üye
    Konu Sahibi
Bütçe 900-950 ama internet üzerinden almayı pek düşünmüyorum

Üst Alt