8500 verip galaxy almayı düşünüyorum görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
merdo85

merdo85

Üye
    Konu Sahibi
8500 verip galaxy almayı düşünüyorum görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim
özellikle eksileri ve artıları konusunda.galaxy kullanmış arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum
bana göre wave eksileri ekran biraz küçük,oyun program vs baya az ekleniyo.güzel oyunlarda malum paralı.bide benim wave hantallaştı.hiç format atmadım atmalı mıyım.şimdiden ilgilenenlere teşekkürler

princepsp

Üye
bence bada 2.0 bekle onda oyunlar artcak

Hijacker_worm

Hijacker_worm

Üye
Evet bende ayni fikrdeym bi 10 gn sabret

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
merdo85 kardeş bende seninle aynı kanıdayım

şunu öğrendim bada 2,0 beklemeliyim

merdo85

merdo85

Üye
    Konu Sahibi
peki format konusunda düşünceniz nedir.biraz hantal oldu sanki telefon.format atmak çözüm mü

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
format değil
sen güncelle sorun biter

mildew583

mildew583

Üye
bence şu sıralar değiştirmeyi düşünme. çünkü yakında galaxy s2 çıkacak. nexus s'te yakın bir zamanda gelir diye düşünüyorum. galaxy s'te Android 3.0 (Honeycomb) olmayacak. iyi düşün bence.

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
Android den bahsediyoruz bence bada 2 beklemeye gerek yok sonuçta telefonda Galaxy s samsungun incisi bence Benim böyle bir seçeneğim olsa 1 saniye beklemezdim. Wave den çok memnunum fakat Galaxy S mükemmel..

merdo85

merdo85

Üye
    Konu Sahibi
bence şu sıralar değiştirmeyi düşünme. çünkü yakında galaxy s2 çıkacak. nexus s'te yakın bir zamanda gelir diye düşünüyorum. galaxy s'te Android 3.0 (Honeycomb) olmayacak. iyi düşün bence.

öncelikle yorumlarını esirgemeyen arkadaşlara teşekkür ediyorum.şimdiki galaxy s donanımı yüzünden mi android 3 ü desteklemicek

mildew583

mildew583

Üye
öncelikle yorumlarını esirgemeyen arkadaşlara teşekkür ediyorum.şimdiki galaxy s donanımı yüzünden mi android 3 ü desteklemicek

evet donanımdan dolayı desteklemeyecek.

fckrboyy

Üye
Bana kalirsa donanımdan degilde Samsungun politakasi yüzünden Galaxy S 3.0 sürümünü desteklemez.Galaxy S2 nin önünü kapatmamamak için.

Lacrymosa

Üye
Galaxy S şu anda piyasanın en iyi 3 telefonundan birisi. Wave ile Galaxy S'i kıyaslarsak Galaxy S Wave'den tabii ki çok çok daha iyi. Bada 2 de gelse bada 22 de gelse Wave Galaxy S'den iyi olamaz. Galaxy S almak gibi bir fikrin var ve hala bekliyorsan hata yapıyorsun demektir. Al yani neyi bekliyorsun. :D

merdo85

merdo85

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S şu anda piyasanın en iyi 3 telefonundan birisi. Wave ile Galaxy S'i kıyaslarsak Galaxy S Wave'den tabii ki çok çok daha iyi. Bada 2 de gelse bada 22 de gelse Wave Galaxy S'den iyi olamaz. Galaxy S almak gibi bir fikrin var ve hala bekliyorsan hata yapıyorsun demektir. Al yani neyi bekliyorsun. :D

sanırım sen kullanıyosun.benim gördüğüm kamera için flaş yok ve kamera tuşu yok kasada.başka eksileri var mı

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye

çok çok iyi olan ne ????**

teknik açıdan baktığımızda sadece +6 gb gibi fazladan hafızası var geri kalan işletim sistemi donuna kadar aynı
bide şu kamera flaşı ve 3 tuş olmasa

haa 3 tuş benim için sorun değil
ama galaxy s i9000 kamera flashı olsa emin ol wave almazdım

neden flash konulmadı bu cihaza ya :'((((((((((((((((((((((((

lukzica

Üye
Arkadaşlar bendegalaxy s i9000 var ve eşimde de wave var. İnanın galaxyde sadece falsh olmaması büyük bir eksiklik ama bunun haricinde wave yanında son derece ilkel kalıyor.Bir kere galaxy android çalıştırdığı için 30 bine yakın bedave yazılım var ve yüklemesi çok kolay. Widget sistemi wave ile kyaslanamıyacak kadar 'advanced'.Bir sürü canlı duvar kağıdı yüklenebiliyor. 3-4 aydır kullanıyorum 1. kere dahi kiese bağlanma ihtiyacı hissetmedim. Gigabytlarla yazılım mevcut ve sadece harici karta usb bağlantısı ile kopyalayıp kurulabilyor. Ben daha önce iphone kullandım ama kısıtlamaları yüzünden satıp galaxy s aldım son derece memnunum ve herke gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

hsahin4

hsahin4

Üye
Aynen katılıyorum. Galaxy S ile wave serisi kıyaslanamaz. Android kullanmış birisi olarak, uygulama konusunda bada ile android'i asla kıyaslamamanızı öneririm. Ücretli uygulamaları bile bir şekilde bulup, yükleyebilirsiniz. Spoofing yapmanıza da gerek yoktur. Heleki linux tecrübesi ve orta seviye ingilizce varsa, işte o zaman gerçektende önünüz çok açık...

Yukarıdaki mesajlarda arkadaşın birisi "10 gün bekle, bada 2.0 geliyo" gibisinden bir yorum yapmış. Resmi samsung kaynakları böyle bir duyuru yapmadı. Bu bir tahmin mi yoksa, sızan bir bilgimi var?

merdo85

merdo85

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bendegalaxy s i9000 var ve eşimde de wave var. İnanın galaxyde sadece falsh olmaması büyük bir eksiklik ama bunun haricinde wave yanında son derece ilkel kalıyor.Bir kere galaxy android çalıştırdığı için 30 bine yakın bedave yazılım var ve yüklemesi çok kolay. Widget sistemi wave ile kyaslanamıyacak kadar 'advanced'.Bir sürü canlı duvar kağıdı yüklenebiliyor. 3-4 aydır kullanıyorum 1. kere dahi kiese bağlanma ihtiyacı hissetmedim. Gigabytlarla yazılım mevcut ve sadece harici karta usb bağlantısı ile kopyalayıp kurulabilyor. Ben daha önce iphone kullandım ama kısıtlamaları yüzünden satıp galaxy s aldım son derece memnunum ve herke gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

kamera tuşunun olmaması ve kamera flaşının olmaması kullanımda sıkıntı oluyo mu

muhbar

muhbar

Üye
Arkadaşım 5 gün bekle yeni galaxy çıkıyor. Ondan sonra karar ver ama yeni galaxy mi yoksa eski galaxy mi alacağına . Wave i düşünme bile. Ben kullanıyorum 3 aydır ve memnun değilim. Arkadaşımın galaxy s ini baya kurcaladım wave onun yanında gerçekten ilkel kalıyor. Wavei hiç düşünme varsın flashı olmasın yada kamera tuşu. Bunlar çok önemli değill. Ama ikinci galaxy s in çıkmasını mutlaka bekle.

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
wave aldığıma pişmanım !
ALMAYIN WAVE filan GİDİN GALAXY S ALIN KAFANIZ ŞİŞMESİN SOĞUDUM LAN BUNDAN !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt