turbocore35
Üye
ya yapma ya gece gece canım çiğkofte çekti yaaaaMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızburdan da video çekimine bakabilirsiniz
bu resimde önceki telefonum n8 le çekildi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbunlarda 920 normal gündüz kamerası ile çekilen çeşitli resimler karar sizin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
birde o kalabalık yer izmirdemi oturuyorsunuz*ya yapma ya gece gece canım çiğkofte çekti yaaaa
gel canım kardeşim ünyedeyim kendi yaptığım çiğ köfte senin içinde yaparım, kalabalık resim samsun piazzada çekildiya yapma ya gece gece canım çiğkofte çekti yaaaa
birde o kalabalık yer izmirdemi oturuyorsunuz*
ooo ünye güzel yer saol bu arada yarın çiğköfte alcam amagel canım kardeşim ünyedeyim kendi yaptığım çiğ köfte senin içinde yaparım, kalabalık resim samsun piazzada çekildi
Eyüp abi resmin tam boyutlu hali var mı çok beğendim debuda gündüz çekimi
işte aynen öyleevet karıncalı bende 520de kumlanma ve netlik karıncalanma sorunundan şikayetçiyim birtek lumiada yaşadım bu sorunu güzel çekiyor ama evin tavan kısımları karıncalı bulanık berbat
820'nin kamera yetersizliği nedeniyle ben de satmayı düşünüyorum açıkçası. Bu konu bana da faydalı olabilir.
Bir de ben wi-fi bağlantısında sürekli sorun yaşıyorum, ekran kapanınca wi-fi bağlantısı bazen kesiliyor bazen kesilmiyor vallahi bıktım usandım artık, ne yaptıysam çözüm bulamadım.
onun ayarı var. ekran kapalıyken bağlantıyı açık tut diye. onu yaptınmı?
dediğin gibi onun ayarı var ancak insider kurulu ise onda da böyle bir ayar var açma kapama koymamışlar ancak wifi aşım süresi var oda interneti kapatıyor olabilir ancak o en fazla 15sn ayarlanıyor bunuda düzeltmeleri gerekiyor aslındaonun ayarı var. ekran kapalıyken bağlantıyı açık tut diye. onu yaptınmı?
İleriye dönük olsun diyorsan 1520-1320yi beklemekten başka seçeneğin yok. Ama L925 ve L920nin foto performasnları harika.alırsam 920-925 yada 1020 düşünüyorum bu telefonlar bir harika ama donanıımları aynı sadece kamera değiştirmiş alacağım 1020 ileriye yönelik bir telefon mu ? 2GB ram yeterli 1.5 GHZ dual-core yeterli mi ? Veya adreno 225 Grafik İşlemci Birimi yeterli olur mu ? son olarak 1320 , 1020 kadar iyi fotoğraf veya video çekebilir mi ?
1020 'nin olağan üstü kamerasına diyecek yok 1020 almayı düşünüyorum mesela mağazaya yeni oyun geldi gta 3 falan ağır oyunlar 1020'nin adreno 225 grafik çipi bu oyunların ne kadarını rahatça oynayabilir çift çekirdek 2-3 yıl yeter mi bu cihaza ?İleriye dönük olsun diyorsan 1520-1320yi beklemekten başka seçeneğin yok. Ama L925 ve L920nin foto performasnları harika.
WP için bırak 2-3 yılı, 6 ay sonrası için bile kesin konuşmak mümkün değil yani bu cihaz beni şu kadar götürür, uygulamalar şu kadar süre çalışır demek zor. Yarın geliştiricinin biri çıkar öyle bir uygulama/oyun yazarki sadece 2 gb ram ve atıyorum adreno330 istiyorum der. Fakat genel anlamda 1020 daha mantıklı uzun vadede1020 'nin olağan üstü kamerasına diyecek yok 1020 almayı düşünüyorum mesela mağazaya yeni oyun geldi gta 3 falan ağır oyunlar 1020'nin adreno 225 grafik çipi bu oyunların ne kadarını rahatça oynayabilir çift çekirdek 2-3 yıl yeter mi bu cihaza ?
Neden böyle bir şey yapılsın?WP için bırak 2-3 yılı, 6 ay sonrası için bile kesin konuşmak mümkün değil yani bu cihaz beni şu kadar götürür, uygulamalar şu kadar süre çalışır demek zor. Yarın geliştiricinin biri çıkar öyle bir uygulama/oyun yazarki sadece 2 gb ram ve atıyorum adreno330 istiyorum der. Fakat genel anlamda 1020 daha mantıklı uzun vadede
Modern Combat 5 daha gelmeden 6 için Adreno 330 üzerinde geliştirmeler yapılıyor. İlerki günlerde bazı "oyunların" adreno 330 aşağısı gpu'larda stabil çalışmadığına tanıklık edeceğiz (21.10.2013 - 16:26)Neden böyle bir şey yapılsın?
Modern Combat 5 daha gelmeden 6 için Adreno 330 üzerinde geliştirmeler yapılıyor. İlerki günlerde bazı "oyunların" adreno 330 aşağısı gpu'larda stabil çalışmadığına tanıklık edeceğiz (21.10.2013 - 16:26)
Adreno 330u sadece MC6 için verdim ve Tam olarakda söylemek istediğim şeyde buydu. Yani teknolojiden özelliklede wp8 phone'lardan bahsediyoruz. Yakın zamanda şuanki mevcut en iyi donanımların bile giriş seviyesi donanımlar olacağına tanıklık edeceğiz demek istedimarkadaşlar teknolojiden bahsediyorsanız bırakın 2-3 yılı 2-3 gün sonrası için bile kesin konuşulmaz.
Size şöyle bir örnek vereyim; Bundan takriben 8-10 ay sonra çıkacak oyunları mevcut donanımların hiç birisi desteklemeyecek. Buna "adreno330" da dahil. Qualcomm'un yeni projesi hayata geçiyor:Vuforia Smart Terrain
Vuforia Smart Terrain, gerçek zamanlı 3 boyutlu masaüstü yüzey yaratarak fiziksel ortamlarındaki nesnelere uygulamayı sağlayan, çığır açıcı bir görsel özelliktir. Bu özellik, kullanıcıların yeni oyun alanlarını yaratarak ve fiziksel dünyayla daha öncekilere hiç benzemeyen bir bağ kurarak oyun fiziğini gerçek dünya yüzeyi ve nesnelerine uygulamalarını mümkün kılıyor ve yepyeni bir gerçeklik seviyesi oluşturuyor.
Bu oyunları çalıştırabilmeniz için telefonunuzda "derinlik sensörü" olmalıdır.
Yani anlatmak istediğim telefon alırken tabi ki ileriye dönük planlar yapın fakat bu planlara mobil oyunları dahil etmeyin. Neyin ne zaman çıkacağı belli olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?