Negative
V.I.P Üye
Kişiler, kendi istisnalarını kendileri yaratır ...benii bütünn keneler yesinnkkii çok sıkılıyorummumarımm diğer buluşmalarr gibi güsel olurr herkes eğlenirr.. bizde fotgraflara güselce bakarızz artık istisnalar olarak
Bu kötü oldu keşke gelebilseydin herkese uyuyor simdide sana uymuyor .6 Temmuz bir bana uymadı herhalde ilk önce geliyorum mutlaka orda olucam diye msj atıyordum ama müfettişlik sınavı aklıma geldi o yüzden 6 Temmuzda İstanbulda ben sınavda olurken sizler gelemeyenlerin adınada eğlenin.Ozana canlı olarak bağlanıp eğlencenize ortak olmaktan başka birşey yapamıycaz gb.Sınav günü ile denk gelmesi üzücü oldu ama bir daha ki buluşmada organize olma dileği ile...İyi forumlar Maxicep ailesi..
Tamam ağlama sende yeter hem gelmek istemiyordun hemde simdi ağlıyorsunÇiğköfte yerken beni düşünün tammammı
Arkadaşlar izmir deniz demektir, dışardan biri olarak İzmir dendiğinde aklıma güneş ve deniz geliyor, ama sizin konuştuğunuz yerlere bakarsak spil (sanırım ağaçlık alan) zaten burada da yapabileceğimiz bir şey.
Dolayısıyla ben yokum, size iyi eğlenceler. İzmir dendiğinde hiç orman veya ağaçlık alan aklıma gelmezdi, demek öyleymiş. Güzelim hava varken, gideceğiniz yeri düşününce.
bu görüşe bende katılıyorum. sipil Manisanın.. manisa buluşmasında gidildi sipile.. Buluşma İzmir buluşması.. Sanırım dream arkadaşların manisadan gelememesi engeli var.. Fakat.. kimisine gün uymuyor.. kimisine yer uymuyor...bu durum herhalikarda ortaya çıkacak..
Dolayısıyle; yer ve gün ilan edilir. herkes buna göre hazırlanır. gelir yada gelmez...
yer konusunda da bir önerim var... TURKUAZ.. güzel bir yer.. eğlence yerleri ve deniz kenarı gayet İzmiri anlatan bir mekan.. önerimdir..
anladım nega abi bu sefer kaçırmayacağım bu buluşmayıKONAK - PİER ' de buluşacağımız ve birlikte gideceğimiz için, herkesin tam olarak bilmesi gerekmiyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?