6600 1 Gb Hafıza Kartı Takılırmı?

Sponsorlu Bağlantılar

engin1977

Üye
arkadasim 3senedir ben kullanıyorum ne hızda dusme nede kasma oldu rs-mmc kart kullan

taekwondocu27

Üye
kardeş ben 2 gb hafıza kartı kullanıyorum şimdi 6600 da sen de kullan

5347436289

Üye
ben suhan 4gb kulanı özel program sayasinde üstelik kasmıyor

buki09

buki09

Üye
ben suhan 4gb kulanı özel program sayasinde üstelik kasmıyor

neymiş bu özel program çok merak ettim.kendinmi yazdın yoksa programı??yapmayın arkadaşlar 6600 dan bahsediyoruz. 1.5 sene kullandım o telefonu n yaparsan yap kasar.512 bile çok gelir program tema oyun vs çok yüklersen...ben 512 ye dolduruyodum ne varsa kasmıyo diye kendimi kandırıyodum.oysa galeride bi resimleri açmaya kalksan bile baya bi bekletiyo.şayet çok fazla uygulama yüklemem dersen 512 al. full mp3 doldur yinede fazla kasmaz.ama program oyun vs ile doldurursan çok fazla kastığını görürsün..

onradgz

onradgz

Üye
niye takamayasın takarsın ama galeri 3 saatte açılır xD

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Niye Takılmasın Takılır Ama Telefonunda Yavaşlama Olur.

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
6630 1gb oluyor hemde süper çalışıyor bir ram sıkıştırıcıyla dahada güzel oluyor bence :coold:

yamanevler07

Üye
bilmiyomama ben kuullanıyom 1gb tı freeram programınıda kullanıyorum forumda bulmuştum

aveo

Üye
beyler şu anda elimde tuttuğum tlfon 6600 ve içinde 1 gb hafıza kartı var ve canavar gibi çalışıyor ayrıca bende 2 tane 1 gb lik hf kartı var ve birini çıkar birini tak bile yapıyorum yine de canavar gibi çalışıyor maşallah (çok şükür) (((Hepinizin ramazan bayramı mübarek olsun cümleten s.a):)

avozpinar

Üye
arkadaslar o kasma olayları hikaye hafıza kartı alırken kartın okuma ve yazma hızlarına bakın degerler ne kadar yuksekse o kadar az kasar telefonu

muslumreis

muslumreis

Üye
ben kullanıyorum bi bok olmuyo :)

Nemros

Nemros

Üye
Arkadaşlar mantığa gelin,bu telefonlar nedir ? Akıllı telefon.İşleyiş mantığı nedir ? Bilgisayar ile aynı.Ee mantık aynı pc de bios u update edersin yeni harddiskleri tanır 250 gb görüyoken 500 de destekler.Yazılımsal etken çok büyük ve şu anda sdhc kartlar üretiliyor ve bunlar lafta n95 4 e bile gelemez derken insanlara 8 gblik N95 kullanıyorum.1 gb de kullanırsın 6600 da;fakat olacak her türlü sorunu üstlenirsin adam önermiş şu kadar diye üstü veya altı sana kalmış.Bu arada hafıza kartınız full iken mecburen her telefon donacaktır yani 1 gb ye ne içerikli dosyaattığına bağlı sonuçta sistem açtığın her dosyayı senin telefonundaki önbelleğe kopyalayarak açıyor.Saygılarımla

PRHACKX

PRHACKX

Üye
Bende 1 GB Var Hiç bir problemim yok aynı devam ediyor

--------------- Ekleme ---------------

Bence Sen 2GB Bulursan onu al

Xenium

Üye
benim arkide 6600 var 1gb hafıza kartı taktı telefon abartısız 15dakika sonra açıldı :D:D:D:D

6gb kadar hafıza kartı takıyo diyen elemanda iyi sıkmış en fazla 1gbye kadar destekliyo zaten 1gb'tada hayvan gibi kasıyo ne 6gb şakamısın sen :D:D

MEMYSELFI

MEMYSELFI

Üye
arkadasim ben iki aydir kullaniyorum ne telefonu yavaslatiyor nede baska bir problem yaratti.ben memnunum.icinede okadar mp3,oyun ve programlar yukledim.hic bir sorun yok:oke:

KarakayA67

6 gb mı muahaha öleom :D :D benm arkdsm 1 gb la kullanıo calısıo arkdslar

Nemros

Nemros

Üye
6 gb lik kartlar bazı firmalar tarafından üretiliyor o katsayı çarpımı her firmaya göre değişir kimisi 1000 mb 1 gb der kimisi 1024 mb der bu her firmada farklı prensiptir.Eskiden 2 şer katları halinde yükselirdi;ama birkaç firma kendince bunu değiştirdi :)

murti100

Üye
ben şahsen 6600 a 1 gb kullanıyorum. 2 gb kullandım ama gerekli programları atınca telefonda sorun olmuyor. gerekli programlar şöyle sıralayım sizee::)

ProfiMail = bu program çok hızlı hafıza kartınız 2 gb olsa bile bütün verileri çok hızlı açar.

power mp3 player = bu programla mp3'lerinizi tarattırıp mp3'lerinizi hızlı değişterebilir sırayla sorunsuz telefon donmadan çalar.

pvplayer = bu programla videolarını hızlı açabilir hızlı ileri sararken beklemez hemen açar görüntüyü üstelik tam ekranda yapabiliyorsun. :)

pvplayer link

= power mp3

= profilmail dosya yöneticisi
= buda türke yaması

saygınızı teşekkürlerinizi bekliyorum. :)

başka bişey isteyen olursa msn de istesin. [email protected]

sherpasherpa

sherpasherpa

Üye
ben 2gb taktım bır adet fılm ıkı adet oyün calıstırıyor mp3 calar yok falsh player var artı n serısı tema küllanıyorm cok yavas degıl fılmlerı cok güzel ızlıyorm

Üst Alt