6600 1 Gb Hafıza Kartı Takılırmı?

Sponsorlu Bağlantılar

imparator_05

Üye
arkadaşlar 512 mb kulanıyor kartı pc taktığım zaman kart bozuluyor neden

emre_kalay

emre_kalay

Üye
bende 6630da 2gb kullanıyom ara sıra

SON KRAL65

SON KRAL65

Üye
Benimde 6600 var 512 mgb kullanıyorum cabavardan bile daha hızlı kardeş ve kartta 2 mgb boş ye r kalıyor en fazla resim müzik oyun dolduruyorum hiç bişi senin tel bozuk bence kaç yaşında acep :)

wertyytrew

wertyytrew

Üye
soruya verilen cevapları tam okumadım ama 6600 için 2gb hafıza kartı kullanıyorum kesinlikle kasmıyor. yanı telefonun normal hantallığı var zaten ama hissedilir derecede kasmıyor. birde hafıza kartını sürekli birleştiriyorum. şimdilik içinde kullandığım 35 pro var ve 1,5gb video+müzik.

byrchan

Üye
ya arkadaşlar bende 6600 var ama 512 takıom telefon açılmıo nedense ya

agbez

agbez

Üye
Ben de 6600 lar için en ideal olan ister dolu ister boş olsun 256 Mb lik sd kartlar olarak biliyorum...

ÖZc@N GRaffİTi

ÖZc@N GRaffİTi

Üye
sakınnn

ince_memed

Üye
bençe takmaya hiç gerek yok çok kasılıyor ama takılabiliyor

Ja-oN

Üye
512 kullanıyorum takırtakır işlemlerimi yapıyo ama arada bir kasıyor ona bir sözüm yok

maLea

Üye
ya bıLMıyosunuz ne yotum yorum yapıonuz bıLader aLLah aLLah kasmaz bıLader ben kuLLandım aksıne 512den hızLı caLıstı. takıLır neden takıLmasın banada aLırken oLe dıoLardı ben taktım hıcbısey olmadı.

--------------- Ekleme ---------------

agbez ayrıca 6600 sd kart caLıstırmıo kardesim mmc caLıstırır.

siningsm

siningsm

Üye
ya ben oyun ve programlar yüklüyom ozaman da çok kasıyooo 5 gb lik taksam nasıl olur yorar mı süper mi olr

mustafasen

mustafasen

Üye
eeeeeeeeeeeeee bende 1gb kullanıyorum canavar gibi nolucak şimdi.Mileti niye kandırıyorsunuz ya.takın kardeşim 2gb takın yeterki teli kullanmayı bilin xplore diye birşey var telin galerisini hiç kullanmanıza gerek bırakmıyor .takın güle güle kullanın

professi10all

Üye
Kardeş, bi kere 5gb'yi kaldırmaz 6600. N95 8GB kaldırır onu. Hem olsa bile 6600'ın ram'i düşük; yüksek boyutlu oyunları açmaz. Bi kere 6630'a Fifa yüklemiştim; 10-12 mb arasındaydı diye hatırlıyom; ama açılmamıştı. En azından şöyle N73 olsa, biraz daha rahatlarsın; ama bence git N95 8GB al; eğer paran varsa ve yapabilirsen; Türkiye'de de yoksa N97 al; dokunmatik ekran; hatırladğmca 32GB hafıza ve 16GB daha eklenebiliyor (bildiğimce yurt dışında piyasaya çıktı. Hem de bence de ucuz; 550-600 Euro arasında, yani burda o parayla N95 8GB satıyorlar.)
Ama, eniyisi uçmamak :) Ben N95 8GB aldım; biraz uçtum; fakat biraz pahalı,ağır geldiğinden uçmama engel oluyo falan :)

pulili

Üye
arkadaşlar be 66oo 4 yıl kullandım 1 gb hafıza kartını 3 yıl kullandım ek programla cokda guzel kullanılıyo hıçte kasmadı 850 mb dolu olmasına ragmen 6600 üstüne tel yok tam bır ps

partt

partt

Üye
takılır her türlü

cm_vrn

cm_vrn

Üye
olmazzzzzzzzzzzzz

nurisim

nurisim

Üye
tak arkadaşım benim arkadaşım kullanıyo biraz yavaş ama olsun

mcanbal4

mcanbal4

Üye
Aga Ben Kullanıyorum Bak İstersen telefon Yerime :) Hiç TE kasmıyo

uludağcı35

Üye
hayır yanlış şu anda ben 1 gb kullanıyorum ama maşallahı var çatır çatır çalışıyor

SALİH ALEMDAR

Üye
Alakası yokk bende var gayette ii calısıoo yanii512 ile aynıı hızda calısıoorr 900mb dolu iken bilee

Üst Alt