6600 1 Gb Hafıza Kartı Takılırmı?

Sponsorlu Bağlantılar

corchy

corchy

Üye
acayip kasıntı yapıyo telefonun kullanılamayacak hale gelıo cok yavaslıo arkds almıstı pısman olsu

kenan2007

Üye
evet takabilirsin hatta ben navigasyon bile yükledim mp3 muzikde dinliyorum gayet guzel ..

delirza

Üye
ben 1gb takıyorum.
gayet iyi çalışıyor
ama x-plere yi yükle hiçte kasmıyor
tşk

adonis

adonis

Üye
kardes 512mb uzerı kasıyor 6600.kullanmanı pek onermem.512mb ıdeal 6600 ıcın

sinkowing

Üye
nasılll yanı 1gb kart taksam kasar mı dıosunnn kardesımm cvbını beqlıorımmm

samet677553

samet677553

Üye
evet katılıyorum

kzzzz

kzzzz

Üye
benim 6600 1 gb var ben hiç sorun yaşamıyorum hemde büssürü müzik var ben cok müzik hastası olduğumdan 1 gb taktım ama daha hiç sorun yaşamadım

mami_cavus

Üye
7610 a 1 gb kasıyor :D

time23

Üye
1 yıldır 1 Gb 6600 telefonumda kullanıyorum...718,234 \ 1000000 doluluk oranı.10mb cache ram programıyla birlikte kullanıyorum kasma yok,MEMNUNUM

dico_06

Üye
takılır abi denedim benim 6600 da sadece kartı pc'de fat biçiminde formatla çoooookkk az bi kasılma olur buda normaldir ok

death_good_12

Üye
tam bir işkence ben aldım tıka basa doldurdum sonra baktım yavaş yavaş ölüme idiyo baktım olacak yok kartı fotoğtaf makineme attım onda kullanıyom tacsiye etme 256 mgbt bile çok gelir ona

bilal44

bilal44

Üye
arkadaşım eğer tel 3 yılın üstünde ise yaşı bence 1 gb deil 4 gb bile kaldırır
bende de var 1 gb üstünde hala aynı hızda

karabulut01

Üye
arkadaşlar ben nokia 6600 telefonumda 8aydan beri 1GB hafıza kartı kullanıyorum.şuan 5mb lık boş yerim var ve telefonum çok hızlı hir şekilde çalışıyor.En yüksek mb lı oyunları çok çabuk açıyor ve kasmadan oynatıyor..bunun nedeni bazı programlar.telefonunuzda bu proramlar olursa sistem yardımı ile 1GB lık hafıza kartını 256 mb lık hafıza kartı olarak tanımlıyor ve kasmayı engelliyor.
işte bu programların adı:
smart fileman ,
seleqQ ,
x-plore v1.22 ,
Python ,
colorfix ,
blz instapp ,
winrar ,
flash player ,
bu programları telefonunuza kurun.telefonu birkaç kere açıp kapatın(telefonun programlara uyum sağlaması için). artık telefonunuz uyum sağlamış oldu.ben şimdi 2GB hafıza kartına niyetleniyorum ama 2GB hafıza kartı 6600 ın kart yuvasına göre biraz kalın.bakalım uyan bir hafıza kartı çıkarsa onu çalıştırmam %89.çünkü bende bilgi çooooooooook

alper1059

Üye
arkadaşım ben kullanıyorum 1gb çok rahat tlf fexplorer kullan çok rahat girip çıkıyor memnunum

Silence.exe

Silence.exe

Üye
Bencede çok kasar teL 512 Tavsiye ;)

visali

visali

Üye
takılır tabi yiğen bende 1 gb hafıza kartı kullanıyorum 6600 da o kadarda yavaş değil yavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv.

emretwoolf

emretwoolf

Üye
tel hafızamda şu an 100kb yer var.1gb likhafıza kartımda ise 12 film(avi üstelik)-23gba oyunu-13java oyun-5sis oyun-19program var.veeeeeeeeeeeeeeee ondada 214kb yer var.
ehuehu.ne diyodunuz:)?

PRHACKX

PRHACKX

Üye
tabiki takılır hatta 4 gb bile taktım yapman gereken fat formatında formatlayıp telefonuna takmak işte bu kadar ben de taktım çatır çatır kullanıyorum hiçbir sorun yok yalnız açmazsa yapman gereken atr işlemcili bir telefondan kurtulup jit 324 işlemcili bir telefon alman gerekir.

salkin

salkin

Üye
Kaldırmıyor menu acılmıo denendi.ama istiosan sen tekrar dene :)

--------------- Ekleme ---------------

Bende de n82 war 8gb yi kaldırırmı acaba?

zczgbxcvn

Üye
Arkadaşlar herkes olmaz diyo fakat benim bir öğretmenim aldığın hafıza kartını bir pc programıyla formatlayınca olduğunu ve kendisininde 1gb hafıza kartı kullandığını soyluyor. Bu doğru olabilirmi? Eğer doğruysa bende kullanmayı düşünüuyorum. Bilen varsa açıklayabilirmi?:sos
bak birader bende 1 gb kulanıyorum üstelik fulll program müzik yüklüyom ama ginede donmuyoo yani alsan ii edersin ...:):coold::sn:

Üst Alt