6600 1 Gb Hafıza Kartı Takılırmı?

Sponsorlu Bağlantılar

alemburda

alemburda

Üye
Arkadaşlar herkes olmaz diyo fakat benim bir öğretmenim aldığın hafıza kartını bir pc programıyla formatlayınca olduğunu ve kendisininde 1gb hafıza kartı kullandığını soyluyor. Bu doğru olabilirmi? Eğer doğruysa bende kullanmayı düşünüuyorum. Bilen varsa açıklayabilirmi?:sos
SENI BI YERDE TANIYACAĞIM AMA BI TURLU AKLIMA GELMIYORSUN GEÇENLERDE AYNI SORUYU BIZIM BI ARKADAŞ SORDU O DA OGRETMENINDE OLDUĞUNU SÖYLÜYORDU BAKALIM... ANLARIZ İLERDE :oke::sn:

>>>>AMA BENCEDE TAKILIR AMA DOSYA YÖNETİCİSİNDEN GİRMEN LAZIM VEYA EK PROGRAM YÜKLEMELİSİN :oke:

uguro

uguro

Üye
2gb Kullanıyorum Hiçbir Kasma Yog Lütfen Kullanmayanlar Yorum Yapmasin Benim Telefo Dahada Hızlandı Ama Dosya Yönetici Olarak Profi Mail Kullanırsanız Kart Daha Hızlı Açılır

yasirarslan

yasirarslan

Üye
512 bile kasıyor yaa

ONUR2806

Üye
Bn Kullanıyorum Ama Biraz Telefonu Kasıyo:)

asdfghha

Üye
saol bendede 6600 var. hafıza 256 mükellmel calışıyor n 70 den hızlı calışıyor ses yüksek calıyor aynı 6230i le aynı tamsiye ederim s 60 uygulamalarda program yükle sende gör

SENAMA

Üye
6600 1 Gb Hafızayı Kaldırır Onu Yavaşlatan Bozuk çalışan Programdır. 6600 1 Gb Ben Kullanıyorum Sorun Söyleyeyim By Hacker Osman

kar_12

Üye
kardeş ben taktım oldu ama kısa süreliğine

speedus

Üye
biras kasar ama nden takılmasın tabi takabilirsin

killahakan

Üye
ben taktım hiç bişey olmadi neden olmasin yo yo yo kasmadida cok şahane oldi

dgn_abdullah

dgn_abdullah

Üye
olmazzzz olurda yani cokkkk agır olur önermem

osezer10

osezer10

Üye
bnce telefonun cok yavaslar tavsiye etmem!!

rasim_3451

Üye
kardeşim 1 gb tak ama bu 1 gb doldur anlamına gelmiyor bu buna en fazla 760 mb fazlası tel. cokk kasarrrr anlıyacagın gibi alsan bu kadar en iyisi 512 allllll 1 gb para verilmezz

polifonikali

Üye
Takılıyo ama telefonda hafif bi yavaslamaya sebep oluyor.

--------------- Ekleme ---------------

kardeşim 1 gb tak ama bu 1 gb doldur anlamına gelmiyor bu buna en fazla 760 mb fazlası tel. cokk kasarrrr anlıyacagın gibi alsan bu kadar en iyisi 512 allllll 1 gb para verilmezz

512 ler 12 ytl en fazla 15. 1 gb lerse en fazla 18 20 ytl civarlarında. Sanki 100 ytlymis gibi konusuyosun birader. Piyasadan haberin yok sanırm :D

Catty

Catty

Emekli Yönetici
kardes tavsiye etmem cok kasıyo bildgin gibi deıl hele bı de dolunca telefon öluyo sankı

guest1212

guest1212

Üye
kardeş hiç bişi olmaz ben kendi 6600 ıma taktım biraz yavaşladı ama olsun yinede iyi
ama hafıza kartını kaliteli almanı tavsiye ederim:oke:

lyon_69

lyon_69

Üye
512 bile kasıo 1 gb kaldırmazz

hacker kadir

Üye
zaten 512 lik bile çok yavaşlatıyo tabi bunun içinde anti-virüs helede m-cafe ise yavaşlatmada çok payı var, tema, oyunlar gerekli-gereksiz s60 proğramları zaten yavaşlatmaya yetiyor. Gel buna birde 1 gb lik hafıza kartı takarsan telefonun çalışması bile çok zor olur

tolysan

Üye
vala oluyor hemde super

burak9400

burak9400

Üye
kendini telefonun yerine koysana bi.ben 32lik kullanıyorum ama yetmiyor napalm daha fazla takarsak yavaşlar.düşün sana yüklemişler 3 koli domates çok rahat taşıyorsun.ama bu 3 koli domates git gide çoğalıyor.20 koli domates yüklerlerse nasıl taşırsın?kardeş bu telefon hurda bende de var ama severek kullanıyosum.512 iyidir daha yükseğini tavsiye etmem.deneme!!!

gencay713

gencay713

Üye
var evet haftada birsefer format attcan not. resim kullanma resim atma hiç bir sorun olmaz mp3 oyun atabilirsin selamlar

Üst Alt