6630 1 Gb Hafıza Kartı Mp3 Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

godzila34

Üye
    Konu Sahibi
6630 1 Gb Hafıza Kartı Mp3 Sorunu
6630 Telefonuma Kingston 1gb Dual Voltage hafıza kartı aldım. Telefon hafıza kartını görüyor. Kamera video vs gibi özelliklerde de hafıza kartına kayıt yapabiliyorum. Sorunum hafıza kartına bilgisayarımdan atıığım müziklerin büyük bir çoğunluğunu açmaması. Bazılarını açıyor 5-6 sn çalıyor ve daha sonra media yürütülemiyor uyarısı geliyor. Müzikleri klasör klasör attım hafıza kartına. Fakat atmış olduğum sanatçılardan bir tanesinin tüm şarkılarını hiç sorun çıkarmadan çalabiliyor. Çalmadığı şarkıları da telefon hafızasına kopyalamıyor. Durum bu arkadaşlar. Yardımlarınızı bekliyorum.

Larismus

Larismus

Üye
ben de zamanında kullandım 6630 ama böyle bir sorunla karsılasmamıstım. hafıza kartını biçimlendir veya tam aatmıyordur dosyayı belki de.. hiç dosya atarken hafıza kartına bi sorun çıktı mı veya hata verdi mi?

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Hafıza kartını desteklemek açısından bir problemi yok gibi görünüyor. Hafıza kartını biçimlendir birde öyle dene derim. Eğer bu şekilde düzelmezse farklı yollar düşünebiliriz.

pruva

Üye
her telefonun bir gücü vardır 6630 a 1 gb hafıza kartı fazla gelir yarım atması veya sorunlu atması çok dogal

kayzeri3896

kayzeri3896

Üye
6600 bile 1gb mmc hafıza kartını gördüğüne göre 6630 çok iyi görmesi gerekir sen yanlış biliyorsun...:)

yalnizkalp21

Üye
bendede ayni sorun vardi telefona flas attim duzeldi :) ayni hafiza kartini kullaniyorum ama dikkat flasi herkes yapamaz telefon cop olabilir :)

celibar

celibar

Üye
en yakın telefoncuya gidip kingston olmayan bir hafıza kartı al.kingston hafıza kartıyla sorun yaşayan çok kişi gördüm forumda.biri de bendim.

ondrx

ondrx

Üye
6630 Telefonuma Kingston 1gb Dual Voltage hafıza kartı aldım. Telefon hafıza kartını görüyor. Kamera video vs gibi özelliklerde de hafıza kartına kayıt yapabiliyorum. Sorunum hafıza kartına bilgisayarımdan atıığım müziklerin büyük bir çoğunluğunu açmaması. Bazılarını açıyor 5-6 sn çalıyor ve daha sonra media yürütülemiyor uyarısı geliyor. Müzikleri klasör klasör attım hafıza kartına. Fakat atmış olduğum sanatçılardan bir tanesinin tüm şarkılarını hiç sorun çıkarmadan çalabiliyor. Çalmadığı şarkıları da telefon hafızasına kopyalamıyor. Durum bu arkadaşlar. Yardımlarınızı bekliyorum.
kardeş al sana çözüm:önce kartdaki bilgileri bir yere kopyala...ardından biçimlendirme yap ammaaa biçimlendirirken (FAT var bide FAT 32 var ) işte bu seçeneklerden FAT 32 'yi seç ve biçimlendir akabinde tekrar o verileri kartına geri at. bu kadar :) kolay gele....

--------------- Ekleme ---------------

DÜZELTME: kardeş verdiğim cevap yanlış olabailiri yani ven sorunu çözdüm ama külfetli oldu..sen daha uygun olanı bulsan daha iyii olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...