6600 1 Gb Hafıza Kartı Takılırmı?

Sponsorlu Bağlantılar

bekta5h

Üye
kaldırırmı demek istio yani hızlı calısırmı yoks yavasmı calısır !! !

asepsi

asepsi

Üye
arkadaşım benim forumlarda yaptığım araştırmaya göre versiyonu 5.53 olan 6600larda problem olmuyormuş (tabi biraz yavaşlama dışında).. yavaşlamaya gelince de full doldurmak istiyorsan eğer yavaşlama senin için büyük bir problem olacaktır..

tnraksy

tnraksy

Üye
Takılır FaKat Çok Kasar Telefonu Çok Yavaşlar TeLeFon.

mücoo18

Üye
takılır ama uyguluma yöneticisi bir süre sonra açılmaz

zookey12

Üye
512 yeterli 1gblik kasma yapıyor

seseos

seseos

Üye
ben kullandım ama çok kasıyor hafıza doldukça 512 kullan

lionelmusti

Üye
nokia nın sitesinde 6600 için donanım olarak 1gb kingston öneriliyor yavaşlama olmaz.tabi tlf virüsli proğram yüklemezseniz.sanırım siz tlf galeri veya dosya yöneticiden giriyorsunuz.file manager tr 56 kb lık proğram var asla kasmaz bunu yükleyin

fatal19ty

fatal19ty

Üye
256tıdan fazlsını takma telefonu çöpe atarsın yazık olur

hu64si

Üye
takilir da telefon yavas calisir ondan 512 i tavsiye ederim

xDeVriMx_22

Üye
bakın arkadaşlar bende 6600 kolanıyorum hafıza kartım 512 telefonum gayet seri galeriye girecekim zaman açılması bir kaç saniye sürüyor başka telefonlara bakıyorum bekleki galeri açılsın nezaman açılacak onun ben bir program boldum mmc kart hızlandırıcı tafsiye ederim gerçekten çok güzel imanına kaday yüklemişim bir 4 dk lık biyer kalmış dulmasına ama gayet iyi çalışıyor

hellboy_7

hellboy_7

Üye
ewettt sıra bende bendeki sorun sanıyorsam büyük başdan alırsak...
x-plore v.1.11 yükledim hafıza kartına,proyu acdım 10 saniye sonra telefon kartı görmedi hafıza kartı menüsüne format için girdim kartı görüyor yanlız HAFIZA KARTI bozuk ibaresi mevcut format at diyorum biçimlendirmeye giriyo yanlız bitirmeden cıkıyo ...
bilgisayara takdığım zaman BİLGİSAYARIM menüsünü kitliyo hiçbi işlem yapdırmıyıo
ben cok uğraşdım bide CF ailesine sorim dedim
saygılar

FurkanBilge

Üye
ben 512 kullanıyom 1 gb cok yavaslatır heralde

morsa

Üye
kardeş benim 6600 ımda 1 gb kart kullandım ama tel hafızası ful boş olcak ve 50 60 mb boş olursa ve programları düzgünce yüklersen hiç bi şey olmaz banada olmaz diyen çok oldu ben idda ediyorum 1 gb fazla kasmıyo ben 63 program 4 tana büyük sis oyun yükledim ve kartımda şu an 84 mb boş var normal hiç bi şey yokmuş gibi devam ayrıca 3230 umda 2 gb kart var bunuda söylim

otoata

otoata

Üye
abartma ya nasıl kasmaz o telefon hafıza boş ken hızlı ama 550 mb yi geçince telefonda yavaslama oluyo yanı bence hiç deneme albirtane daha 512 yanında taşı hangisini istersen onu kullan ben N70 te onu yapıyorum yanımda 2 tan 1GB lik kart taşıyorum!!!!

danger03

danger03

Üye
512 lik geçme 1 gb yorar ve telefonda uygulama açtığında donar telefonu açıp kapatmak zorunda kalırsın

kral_1541

Üye
bence kullan önce biraz zorlanır ama sonra düzelir

immortal698

Üye
bencede kasar telefonu olmaz yani

aliguralp

Üye
ben programını atınca hiç bişe olmuyo bana sorun ben atarım size

karmay_trk

Üye
Bende 6600 var içinde 256 mb'lik hafıza kartı var geçen sene 2.el aldım tel.in içinde yaklaşık 10 tane oyun 10 tane program var hepsi hafıza kartında sorun şu; telefon accayip yavaş adamı kanser ediyo ben ne yapayım bu telefona duvardan duvara atmaktan bi hal oldu bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Üst Alt