6600 1 Gb Hafıza Kartı Takılırmı?

Sponsorlu Bağlantılar

silici_237

silici_237

Üye
    Konu Sahibi
6600 1 Gb Hafıza Kartı Takılırmı?
Arkadaşlar herkes olmaz diyo fakat benim bir öğretmenim aldığın hafıza kartını bir pc programıyla formatlayınca olduğunu ve kendisininde 1gb hafıza kartı kullandığını soyluyor. Bu doğru olabilirmi? Eğer doğruysa bende kullanmayı düşünüuyorum. Bilen varsa açıklayabilirmi?:sos

konuya moderatör cevabı: kart boş olduğu sürece terabyte bile kaldırı önemli olan dolduğunda açmasıdır ve bu neile dolduğuylada alakalı programa ve oyun , mp3 ve resime göre çok fazla kasar exalans

__Midas__

__Midas__

Üye
512 üstü 6600 için fazla ,çok kasıyor tavsiye etmem..

funit

funit

Üye
Katılıyorum yavaşlar telefon :spr

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Takılıır, kart yuvası boşsa tabii:)
bu işin şaka yanı tabi, telde kartı formatlayıp, sadece hafızanın yarısını kullanabilirsin.. Böylece kasmaz:) ama en iyisi 512mb. Canavar gibi maaşallah..

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
1 Gb takmaya takılır fakat telefonu yorar

D3N1Z

D3N1Z

Üye
takilir takiliyorda ama hic iyi bir performans alamazsin bi insan tasiyamacagi bi yuk yuklersen o insan coker yavaslar performansi duser 66çiftsifirda boyle oluyor arkadaslar soylemis zatenN= )

silici_237

silici_237

Üye
    Konu Sahibi
:spr:spr:spr:spr:spr:spr:spr:sprArkadaşlar Hepiize Teşekkür Ederim bİlgileriniz İçin:spr:spr:spr:spr:spr:spr:spr:spr

volkanik546

volkanik546

Üye
arkadaşlar ben 512 mb kullanıyorum,ama 50mb aşınca dahi çoooook ağırlaşıyor,mesela galeriye geçerken daha dosyalr açılıyor diyor,yine aynı yerde reim açacaksam yine dosyalar açılıyor diyor, ve geri giderken de aynı şeyler tekrarlanıyor,

kartımın markası: amco 512 dv rs-mmc

bunun nasıl önlerim,bilenler var mı,sizde böle oluyor mu?

1 gb la ilgili birsey dememe gerek kalmadı heralde...:ehe

mhmtbdk

Üye
cok yavaşlıyo

Exalans

Exalans

Üye
cevap işinize yaradı sanırım

tuncayaltin

tuncayaltin

Üye
valla ben 1gb kullanıyorum hiç bir yavaşlama falan görmedim

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Tamamen dolu değildir kartınız o yüzden herhangi bir yawaşlama olmaz :spr

alparslan46

Üye
ben 512 lik kullanıyorum ve hiç bir sorun yok

berkaybekir

berkaybekir

Üye
Tamam çocuk cevabını aldı teşekkür etti daha bişey yazmayın kısacası 6600 = 512 mb

HumansCaptain

Üye
kanka 6600 6 gb ye kadar hafıza kartı takıo...

targa911

Üye
6600 kasar 512 den fazlası zarar

eko1700

Üye
arkadasım hıcc kasmıyooo kafana takma bendekı 6600 hıc kasmıyor

ALican35

ALican35

Üye
takılır ama cep telefonun hızını 4/1 oranında düşer haberin oLsun hafıza kartında doLa$man çok zor :)

turuncu46

Üye
bence de çok yavaşlıyor. telefon hafızasından hafıza kartına geçene kadar yarım saat geçiyo nerdeyse. arkadaşım sormadan danışmadan aldı elinden kaldı hafıza kartı.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
kardeş bi tak dene son sözü sen söyle

Üst Alt