6600 1 Gb Hafıza Kartı Takılırmı?

Sponsorlu Bağlantılar

otoata

otoata

Üye
takılır ama dolunca tel yavaşlar!!:D:D::D

resat_19

Üye
arkadaslar ben 7610 da 1 gb kullanıyorum ama 2 gb takılır mı acaba benım 620 mb dolu ama hiç yavas değil aynı hızda telefonum 2 gb takılırmı 7610 olursa alıcamda simdiden tesekkürler

salva aykut

Üye
ben bi keresinde 6260 2gb hafıza kartı taktım 1gb gectikten sonra biraz yavaslama oldu devam ettim nerdeyse doldu hafıza kartı tlf acılmadı tlf format attım öle acılıyo hafıza kartını takınca acılmıyooo bende hafıza kartını pc ye yedekledim onada bi format öle acıldı akıllandık 1gb gecmiceö:D:D:D:

Rammstein

Rammstein

Üye

tobepeople

Üye
ben kullanıyorum hiç kasmıyor 1gb 6600da ama orjinal kingston hafıza kartı alın digerleri kasıyor :D

ahmad85

ahmad85

Üye
kardeş 6600a 512 bile tavsiye etmem. çok kasar tahminimce

konyali42

Üye
arkadaşlar bende 512 mb hafıza kartı kullanıyorum ve telefon çok agırlasıyor mesela galeriye girerken bayagı bi bekliyorumbide 1 gb hafıza kartı taksam nolur acaba onu merak ediyorum???

By_DİYAR

By_DİYAR

Üye
saol kardeş

targa911

Üye
Vay Be.. Demek 6 GB Ha :) Hafıza ÜrünLeri Ram'ler Hdd'ler Belirli Oranla Yükselir Bunlar 1 - 2 - 4 - 8 - 16 - 32 - 64 - 128 - 512 - 1024 .. Gibi :coold:

sallanır da bu kadar sallanmazki yavv 6gb komikk

cangaziso

Üye
çok sayıda klasör yaparsan yavaşlamaz ben 512 de yaptım yavaşlamıyor

yenisezon

Üye
istediğin kadar takta çok fazla uygulama yülkersen çok sağlam olamaz

mert9506

Üye
benim arkadaşta 1gb hafıza kartı takıyo,hiç kasılma olmuyo yani.çok az bir yavaşlama görülüyor

dreamwtf

dreamwtf

Üye
6600'imda 512 kingston kullaniyorum şuan 50 mb. kadar dolu takılma hiç yaşamiyorum :)

cotanak81

cotanak81

Üye
ben kullanıyorum kardeş 1 gb biraz bekletiyor ama sonuçta işe yarıyor

tayfuncuk78

Üye
kulanın hiç sorun yok merak etmeyin

fatçet123

Üye
arkadasım 6600 a 1gp hafıza kartı fazla gelir ben denedim denemez olaydım keşke:megafon:

xkadir61

xkadir61

Üye
evet abicim bizde 6600 var 1 gb hafıza takıyorum:yuru

emre_2123

Üye
512 Mb Fazlası Telefonu çökertir

sinan42

Üye
ben kullanıyorum hiç bir zararı yok fakat orjinal klasörlerden hariç tek ber klasör olşturmadın dene faydasın görr........msn
love_thiss

gsmelih

gsmelih

Üye
kardeş acmasına acarda cok kasar 512 mb benim arkadas kullanıyo onda bile kasıyo

Üst Alt