6600 1 Gb Hafıza Kartı Takılırmı?

Sponsorlu Bağlantılar

ada965

Üye
kingston 1gb mmc 256 mb çin malı karttan daha hızlı

hangman1907

hangman1907

Üye
Ya benım 6600 ım war 1gb taktım 700 u doLu ama tık yok tak kardes bosver:oke:

Cengiz_17

Cengiz_17

Üye
6600 uğraşacağına 3230 al!ben 1gb hafıza kartı kullanıyorum hiç bir değişiklik yok 512 mb den.

hascey

Üye
ben taktım

asedme

asedme

Üye
kasmadı pek bende onu kullanırken al derim

ziyaacat

Üye
Arkadasım ben 1 gb kullandım kıngston sıyah renlı olanlar pıyasada suan 13 bıle alırsın antepte daha ucuzada alırsın ama hemen oncelıkler lonely cat games cıkardıgı x-plore 1.30 veya 1.22 yı programını kur sonra 1 gb yı doldur programlarla ve x plorede kontrol et telefonu cunku x plore ıle super calısıyor ve hızlı ama bu x plore farkı unutma

--------------- Ekleme ---------------

TAKILIR X,LONLEY CaT GAMEOSIN CIKARDIGI X PLORE 1.22 VEYA 130 IZU KUR OLUR AMA BU X PLORE FARKI DAHA HIZLI CALISIR BU DOSYA YONETICI PROGRAMI ILE TELEFONU COK HIZLI KULLANIRSIN MUKEMMEL PROGRAM

masterayfox

masterayfox

Üye
yok kardesim fazla kasmayın 512 de kalın sonra bisey olursa telefona garantide yok zaten :pro:

hellord

hellord

Üye
kimseyi dinleme ya bende var 1gb hiç bir şeyde oldugu yok herşeyi programında acarsan hiç kasma falan olmaz örnegin müzik dinleyeceksen lcg kullan bir şey yüklerken x-plore bunun gibi yaklaşık 1 senedir ben kullanıyorum ama gene sen bilirsin

elcitak

elcitak

Üye
1 gb alıp napıcaksın zaten 512 cok rahat yetiyor kardeşş 1 gb cok kasıyor telefon bende var 1 gb vardı geri verdim 512 kullanıyorum

GrabellA

GrabellA

Üye
bazı prolar var hızlandırma falan belki onlarla 1 gbnin 700 m bsini falan kullanırsın

vecat

vecat

Üye
Arkadaşlar herkes olmaz diyo fakat benim bir öğretmenim aldığın hafıza kartını bir pc programıyla formatlayınca olduğunu ve kendisininde 1gb hafıza kartı kullandığını soyluyor. Bu doğru olabilirmi? Eğer doğruysa bende kullanmayı düşünüuyorum. Bilen varsa açıklayabilirmi?:sos
ben kullanıyom gayet güzel..

xxxaslanxxx1994

Üye
6600 1 GB hafıza hartı takılır ama telefonunu belki yavaş çalıştırabilir

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
ya galiba şöyle oluyor hafıza kartınmın 512mb lık sektörünü formatlıyor geri kalan kısma bişey yapıyor işte yani tam olarak 1gb kullanamaz

pruva

Üye
zamanında bende 6600 kullandım zamanını en iyi telefonu ama arkadasım sana tavsiyen 256 mb ustune cıkma

fenerli4880

Üye
arkadaslar oluyor ben kullanıyorum

akrep3555

Üye
benim telefonda oluro kasmıyorda

oooggguuuzzz

Üye
ben takacam 512 bana yetmiyor valla nolursa olsun :D

bageran

Üye
yavaslamayı geç benım tlfon açmıyodu bıle okumuyor