6600 1 Gb Hafıza Kartı Takılırmı?

Sponsorlu Bağlantılar

bafralimk

bafralimk

Üye
yukarıdaki arkadaşların dediği gibi fazla verim alamassın ama telefonun versiyonu 3.53 den yüksekse işler değişir

matt.yamato

matt.yamato

Üye
arkadaşlar ben kullandım kartta 2 mb tan az boş hafıza vardı hiçte kasmıyordu ama bir program açmaya çalışınca kasıyorsu tabi ama bana göre bu telefondan kaynaklanıyor yani rami ve işlemcisi yetmiyor olabilir

5217446

Üye
hayırr

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Takılmaz :)

sx1sever61

sx1sever61

Üye
ben sx1 imde kullandığım 2cb hafıza kartımı kardeşimin 6600 ında denemiştim.siemens sx1 e oranla çok yavaştı ama kullanılabiliyor.ama markası kingston du

baba987654321

Üye
tabiiiii takilır

scorpio--67

scorpio--67

Üye
Kardeşim bende 6600 kullanıyorum (1GB Mmc)üstelik 85 tane program ve oyun yüklü hatta telefonu türkçe konuşturan program bile yüklü ama en küçük bi sorunum yok burada esas olan telefonun alt yapısını bilmek,anlamak lazım ki hangi programı ve hangi uygulamayı kullanmayı bilmen gerekiyor ayrıca 6600 kullanmak bi ayrıcalıktır tşk....

sabri04x

sabri04x

Üye
ben bir yıl 1gb kullandım. Hem n-gage de hemde 6600 da kullandım.Hiç bir sorun çıkmadı.
Eğer telini kasıyorsa kartı tam doldurma yani fulleme bence........

APOvBABA

APOvBABA

Üye
takılır tabi yha ben kaç senedir 1gb kullanıyorum hiç kasma masma yok yalan ! ben şimdi 2gb almayı düşünüyorumda tereddütteyim bilen arkadaşlar yardımcı olurmusunuz şimdiden saolun

kur

kur

Üye
1gb kullaniyorum ,teli kasmiyor.:islik

gurol90

Üye
peki ram programları yüklerek olmaz mı ben 2 gb siparişi verdim 6600 için ???? yolda gelio pişman olurmuyuım acaba

6600hane

Üye
Bnde 1 gb hafıza kartı var. Valla Baya bi Hızlı Hiçbir problemim yoq. Taş gibi telefonum maşallah.
6600 v5.53.0 NHL-10 Bebeğim bnm :D

canavar46

Üye
ben kullanıyorum oluyo ama çok yavaş

rapman

rapman

Üye
1 gb'ı kaldırır fakat kartı ağzına kadar doldurursan donmaya başlar...

serkan_115

Üye
valla 1 gb hafıza kartı 6600 donduruyor bende tavsiye etmem

OkTaY431

Üye
ben takdım olyoda çok virüs çıkıyo hep formatlamak zorunda kalyom tavsiye etmem

pruva

Üye
seneler once kullandıgım hala hosuma giden bir tel 6600 ama bence 256 üstüne cıkma 512 de calısrıyor ama azda olsa kasıntı yapar 1 gb olanına gelince onunla ilk basta calısır ama hafıza kartındakı veriler arttılkça saç bas yolduracak kadar yavasladıgıda bir gercek

neccan

Üye
bende formatsız çalısıyor 1 gb hafıza kartı

KaRaDeLTa

Üye
512 MB Ne Kadar Yoruyorsa 1 GB O Kadar Yoruyor.
Kullandığımdan Biliyorum.

asi kral sonik

Üye
bn bi ara 2gb kullanıodm hc bişi olmuodu inanmmyblrsnz ama galiba elektronik işi şans işi gibi gelio bna bnde bişi lmuodu abimn telde 256 ck kasıodu bnce bi kart bulup önce dene snra kullan derim

Üst Alt