:: 6300 şarz sorunu ::

Sponsorlu Bağlantılar

tnt_dogan

tnt_dogan

Üye
benim şarz uc gidiordu şimdi 1 gün dayanmıyor bataryayıda degiştirdim allah rızası için y ardım!!!

rmzn_guler

rmzn_guler

Üye
beyler ekrandaki wallpaper bide ekran koruyucu harcıyo sarjı ona göre daha basit görünüşlü şeylerle takılın :oke:

kalaf

Üye
arakadaşlar bana telefon 3-4 gün gidiyor üstelik müzik falanda dinliyorum bir sorunum yok

erolsinangs

Üye
Akadaşlar bnimde aynı sorun ama ben takmıyorum o kadar bataryayı şarj eden şarj cihazını almışım 2 de bataryam var birini koyuyom diğerinide şarj ediyorum biri bitiyo şarj ediyorum diğerini kullanıyorum:ehe

dogandoganay

dogandoganay

Üye
bende 6233 var rahat 5 gün gidio music dinlersem 3 gün fln sizde nasıl yani 6300 larda

zexz

Üye
evet arkadaşlar bende yeni kampanyalı 6300 aldım günde bir mutlaka şarj oluyor müzik dinlediğimden olduğunu sanıyordum:blush:

--------------- Ekleme ---------------

ama telefonun hakkı var kral gibi telefon n73 verseler değişmem:)

brnv

Üye
bende ilk aldığımda öleydi ama zamanla düzeldi :D

attila_oktar

attila_oktar

Üye
bende de aynı sorun var....
aslında bu sorun değil.. telefonun özelliği...

bir kere ekranın ışığı stad lambası gibi... hele gece mesaj mesaj çağrı mağrı geldiyse yandın.. ekrrana bakamıyorum... ışığın şiddetinide ayarlayamıyorsun.. bence buradan çok şarj yiyiyor....

rsx1ridvan

Üye
bence arkadaşlar sizin şarjlarda sorun var ben sabahtan akşama kadar telefonla ugrasan birisiyim konuşmalarım bitmez artı mp3 dinlerim ve her türlü program hareketli tema olmasına ragmen gece 12-1-2 gibi takıyorum şarja sabah 7 de alıyorum teli gece aynı saatlere kadar yani 12-1-2 lere kadar dayanıyor

kentaarus

Üye
püç

pc_facker

Üye
şarjı nı yiğen telefonun ekranı ve kamerası genellikle 16 milyon renk göstermesinden dolayı birde mmp3 dinlersein sesini dıştan kesin en fazla 1 gün gidiyor sebep bataryanını iyi bi batarya olmamsı birde bl-4c bl-5c olsaydı süperdi

affedilmeyen

Üye
dostum sewgilime aldım yeni ondada war sorun tlf değiştircez artık

grano

Üye
ben de aldım geçen cuma günü bugun çarşamba aldığımdan beri 3 kere şarja taktım teli şarhı gerçekten çok yio bu telefon daha dün akşam çıkardım şarjdan gece 2 3 tane müzik dinledim bugnde toplam 5 dk telfnda görştm ve yaklaşşık 1 saat kadar müzik dinledim şarj yarıya indi ama önceki telim 3110c bi gün boyunca müzik dinliodm bi diş eksiliodu şarj süresi yada eksilmiodu napcaz bu teli böyle yha geri versem alırlarmı acaba??

pskopatcocuk

Üye
Müzik dinLemekten kaynakLanıyordur. sadece aramaLara kuLLansam rahat 2 bçk gün gidiyo ama müzik dinlersem 5-6 saat zor dayanıyo :S

azrail-akn

Üye
ekran koruyucuyu kapatırsanız farkeder diye düşünüyorum

ruu

Üye
Ekran ışığının fazlalığı, ekranı gösterirken çok fazla pixele ihtiyaç duyması gibi nedenlerden bu telefon gerçekten çok şarj harcıyor.
Geçiş dönemi telefonları (Monfonikten, polifoniğe, tek renkliden renki ekrana) genellikle sorunlu oluyor nedense, Nokia'nın kastığı bir model bu 6300 dolayısıyla hataları bol ama en büyük ve en sakatı bu şarj meselesi, bu telefon yanınızdayken seyahate fln çıkmamak akıl karı :)

a74239125

a74239125

Üye
arkdaşlar bendede 6500s war benm tel in şarjı çok iyi gidiyo bunda en önemli etken tel in wersiyonu yükseltin ve bi format attıktan sonra teli kapatıp 6 saat kadar şarj da bekletin sonra şarjdan çıkartıp açın ve aradaki farkı görceksini başka sorunuz varsa bana burdan yazın [email protected]

illegalbjk

Üye
ne bataryası ya ekran çözünürlüğü yüksek olduğu için bukdr çok şarj yiyo birde müzik veya radio dinlersen şarj tüketimi 2 kat artıo

eda_s

Üye
aynı sorun bendede var 1gün bile ğitmiyo bu ne ya

h_ulas

h_ulas

Üye
ben günde 2-3 defa şarj ediyorum çok oyun oynadığımdan ve müzik dinlediğimden

Üst Alt