:: 6300 şarz sorunu ::

Sponsorlu Bağlantılar

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
o senin düşüncen

yasirarslan

yasirarslan

Üye
ben 6233 kullanıyorum şarjı 2 gün gidiyor bazen çok seviniyorum:P

fukuku111

Üye
almayı düşünüyordum fakat şaj olayı ciddi bir sorun bence vazgeçtim:)

sercankavut

Üye
bende hiç bi sorun yok 2 hafta gidiyor şarj ı ama siz eğer şarjda iken telefonla oynuyorsanız bole olur yada şarj bitince telefıon kapanıyor gene açmaya çalıiırcanıs bol lur

degerli43

degerli43

Üye
benimki en az 3 gün gidiyor

paradox1026

paradox1026

Üye
bendede var sorun:(

macco

macco

Üye
Arkadaşlar 6300 da şarz sonu yok benım bıldıgım kadarıyla uzerındekı bataryanın bıraz kalıtesızlıgınden kaynaklanıyor ben aldıgımda üzerındekı batarya çin malı idi gittim sıfır batarya aldım şarz sorunu duzeldı bırde evde ıken tıtresımde kullanmamaya ozen gosterın bataryanın omrunu yıyen msj yazmak ve tıtresımdır

dumanxtr

dumanxtr

Üye
ya ARkadaş oyunla alakası yok bu olyın ben ne telefonlar kullandım bitmicek oldumu bitmiyor amperi fazla çekiyor bu telefon yapcak bişey yok ekran çözünürlü güzel fakat bataryanın amperi az işte uyuşmazlık burada telefana yeterli bir batarya değil zarif olsun diye yapmışlar ama sıkıntı veriyor....

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
ya 2 hafta gidiyor diyen arkadaş hala aramızdamı :)
ne iki haftası kardeşim. iki gün gitse bile razıyız. sen heralde sırtında akü taşıyorsun :)))

fukuku111

Üye
bu telefon hakkında vatandaşın birinin görüşü (telefonu alalı 1 hafta oldu.bence çok güzel bir telefon.o kadar ince ve hafifki.kapağı paslanmaz çelik.diğer telefonlar gibi plastik değil.yani işçilik telefonda çok iyi.telefonun seside iyi kamerasıda.ancak akşam karanlıkta kamera o kadar iyi değil.millet şarjının az gittiğini söylüyor.eğer telefonu ilk aldığınızda 16 saat sarj etmezseniz tabiki gitmez.ben şarj ettim ve rahat 3-4 gün şarjı gidiyor.)

dumanxtr

dumanxtr

Üye
hadi be kim diyor ben de 16 saat şarz yaptım ama oyun oynayım dedin mi olay bitiyor sen anlaşılan felefonu kullan mıyon 3 gün gidiyor maden özelliklerini kullan mıcan niye aldın bu lüskte telefon banada hep öğle dediler iyi gidiyor diye ama gitmiyor zaten 860 amper gözvar nizam var

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
biraz oynak tema flan koymayın 5-7 gün arası gidio

aykut07

Üye
arkadaslar soyle bir şey duydum işe yarayabilir yeni bir orjinal batarya alın ve 1-2 gün şarzda kapalı olarak bekletin bataryası çok gidiyormus 5-6 gün kadat

rdksr725

Üye
yeni çıkan tlfonların çoğu oynadınmı 1 2 gün oynamadınmı enfazla 5 gün gidio bence 1 2 gün gitmesi çok normal.

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar soyle bir şey duydum işe yarayabilir yeni bir orjinal batarya alın ve 1-2 gün şarzda kapalı olarak bekletin bataryası çok gidiyormus 5-6 gün kadat
BEnce yeni bir orjinal batarya ile alakası yok.Sorun tlfonda, fazla sarj yiyor bide oynamana bağlı uzun gitmesi.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
yeni çıkan tlfonların çoğu oynadınmı 1 2 gün oynamadınmı enfazla 5 gün gidio bence 1 2 gün gitmesi çok normal.

--------------- Ekleme ---------------

BEnce yeni bir orjinal batarya ile alakası yok.Sorun tlfonda, fazla sarj yiyor bide oynamana bağlı uzun gitmesi.
ewet uzun gitmesi san abaglı

msdony

msdony

Üye
kardes telin özelliği cok bu yüzdende cabuk bıtıyo sarjı sen telfonun güç tasarrafunu felan aç ve tuş lidini kapttıktan sonra kırmızı tusa bas ısıgı sondurur sarj harcamayı engeller

pasifist

Üye
arkadaşlar sebep 6300 ın kendisinde. ekran özellikleri yüksek özellikte olduğu olduğu için çok fazla şarj tüketiyor. sürekli oyun, müzik derseniz bir günü göremezsiniz. Ancak tasarruf modu falan filan uygularsanız, sadece mesaj derseniz en iyi 2.5 gün falan gider. Bide telefonu ilk aldığınızda hiç bir şey yapmadan yeterli saatte şarj edip etmediğiniz çok önemli.

siyahgitar

Üye
ben herşeyi denedim ekran lcd olduğundan kaynaklanıyo eee ne kadar net görüntü o kadar çok şarj

degerli43

degerli43

Üye
ya ekran koruyucu filan kapatın uyku modunu açın

reytan

reytan

Üye
dostum nokia nın tüm aksesuarları çin malı zaten.gidip pilide mi finlan aldın?:-)

Takipçi Satın Al

Üst Alt