2 3 Cm Lık Hareketi 5 6 Cm ye Çıkartmak

Sponsorlu Bağlantılar

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
2 3 Cm Lık Hareketi 5 6 Cm ye Çıkartmak
Kalorifer Ayar Halatını Extra Parçalara Bağlayacağım,Fakat Burada kı Temel Sorunum Şu 2.Parça Daha Fazla Açılmalı.Elimde ki 2 3 Cmlık Hareketi Hangi Yöntem İle Arttırabilirim? Örnk Veriyorum Arada kı Metalı Uzatsam Yİne Aynı Uzamayı Yapacak. Yani Çözüm Olarak Akla Ne Gelir Diye DÜşündüm Ama Nafile :D Araya 2 Tane 5 Cm lık Metal Ekledim.Hafif L Gibi Mı Yapsam Varmı Aklına Gelen? Acil Lazım Biraz Araç ile Uğraşıyorum. :D
Mesaj birleştirildi:

Hadi uşaklar yokmu aklına gelen bişey

halatı çevirince bunun 2 3 cm lık mesafesini daha da uzatmam gerek. @MAERKEK buna 3D den diş miş bassak öyle bişey yapabilir miyiz acep
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:

MAERKEK

MAERKEK

Admin
Hatırlat bana müsait değilim bugün meseleyi anlayalım

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Hatırlat bana müsait değilim bugün meseleyi anlayalım
sonuç
Mesaj birleştirildi:

Evet Uşaklar Olayımız Bu.Solda kı 2 Cm yi Sağa 4 Cm Nasıl Ulaştırırız. Sağa Dişli Koysakta Vites Kutusu Gibi Olur Mu Yoksa Başka Bişey Mi? Yay May GEldi Aklıma Ama Hadi İleri Attı Geri Nasıl Çekecek.

Aslında Step Motor Filan Mi Şiy Yapsak Halattan Şase Alsa Etse Sonra 2 3 Sn Çalışsa Etse Vanayı Komple Açardı Hem.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
MAERKEK

MAERKEK

Admin
sonuç
Mesaj birleştirildi:

Evet Uşaklar Olayımız Bu.Solda kı 2 Cm yi Sağa 4 Cm Nasıl Ulaştırırız. Sağa Dişli Koysakta Vites Kutusu Gibi Olur Mu Yoksa Başka Bişey Mi? Yay May GEldi Aklıma Ama Hadi İleri Attı Geri Nasıl Çekecek.

Aslında Step Motor Filan Mi Şiy Yapsak Halattan Şase Alsa Etse Sonra 2 3 Sn Çalışsa Etse Vanayı Komple Açardı Hem.

Fabirka oejinalinde nasıl uapmış ? Step motor çalıştırmak basit olsa evet olurdu. Step motor sürücüsü x sürücüyü çalıştıracak sinyal herekli

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Fabirka oejinalinde nasıl uapmış ? Step motor çalıştırmak basit olsa evet olurdu. Step motor sürücüsü x sürücüyü çalıştıracak sinyal herekli
fabrikanın yaptığı biraz sıkıntılı sistem. eski merso vs de de var vakumlu sistem o yüzden arıza vs yapıyor. halıylede sonuç bu uydurma gereği duyuyoruz artık

MAERKEK

MAERKEK

Admin
sonuç
Mesaj birleştirildi:

Fren ya da gaz teli gibi bir şey yapılabilir. Mesafe istediğin gibi değişebilir

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Fren ya da gaz teli gibi bir şey yapılabilir. Mesafe istediğin gibi değişebilir
yok hacım olmuyor. araya geçen hafta tel koydum halat ile aynı mesafeyi döndürdü ama vanayı açıp su geçmesine bile izin vermemiş :)

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Şükür Sonunda Çözdüm.Biraz Yapay Zekadan Destek Aldım Ama Onun Verdiği Fikir Tam Olarak Buydu. Aslnda Benim Çevirmeye Çalıştığım Ayar Vanası 90 Derece Filan Dönüyormuş Yanı 6-8 Cmye Gerek Kalmadan Çözüldü.Video Atacağım

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
@0sıfırcı ahanda olay bu.

vana 90 derecelik açı ile açılıp kapanıyormuş. bu şekilde halatın sertliğide güzel rahat aç kapa yapıyor. belki %60 70 lık bir açılıp kapanma sağlıyor ama iş görüyor. normalde elle aç kapa yapıyordum eğiliyordum.

bunuda çözmüş olduk

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı ve MAERKEK
0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
@0sıfırcı ahanda olay bu.

vana 90 derecelik açı ile açılıp kapanıyormuş. bu şekilde halatın sertliğide güzel rahat aç kapa yapıyor. belki %60 70 lık bir açılıp kapanma sağlıyor ama iş görüyor. normalde elle aç kapa yapıyordum eğiliyordum.

bunuda çözmüş olduk
tebrik ederim

Üst Alt