:: 6300 şarz sorunu ::

Sponsorlu Bağlantılar

dreamsboy

dreamsboy

Üye
Arkadaşlar duvar kağıtları gif olmasın sakın sizin çünki oda baya götürüyo ve temealarınız sonradan yapılmış temalarsa haraketli resim falan kullanıyosa menülerde oda götürür bi arkadaş yazmış ekran çözünürlüğü de yüksek telefonun ve ekran aydınlık ışıl ışıl yani :D ve kısmakta mümkün değil

hayalet_94

Üye
arkadşlar bn 6300 için birşey buldum batarya dolu diyor ya bn dediği halde 3-4 saat şarzda bıraktım baya bi gitti

CANORT

Üye
Arkadaşlar biliyoruz ki herkesin şarj sorunu var.bunu ben şu şekilde giderdim.telefonu şarj ettim.açıkken.sonra batarya dolu dedi.sonra tel.kapattım.sonra şarja taktım şarj 10-15 dk doluyor.sonra açtım dolmaya başladı ve doldu dedi.oyun oynuyorum hep 3-4 günde bitiyor öneririm

cagdas9691

Üye
agalar batarya yı değiştirin ama orjınal alın bıde şars cıhanızı değiştirin geçer

b_akkaya09

b_akkaya09

Üye
arkadaşlar içinde BL4C pili olduğu için,ee bizim 6300 larında maşallah ekran çözünürlüğü yüksek olduğu için BL4C piileri yeterli olmuyor.aynı sorun bende de var.şarjı vodka gibi fondipliyor telefon.orjinal pil olduğu halde içiyor.bi gün kırcam duvara atıp az kaldı ama.şu işe kesin çözüm bi insan çıksa yemin ediyorum alnından öpeceğim o çözümü bulanı :yuru

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar duvar kağıtları gif olmasın sakın sizin çünki oda baya götürüyo ve temealarınız sonradan yapılmış temalarsa haraketli resim falan kullanıyosa menülerde oda götürür bi arkadaş yazmış ekran çözünürlüğü de yüksek telefonun ve ekran aydınlık ışıl ışıl yani :D ve kısmakta mümkün değil
valla ben hep siyah tema hraketsiz tema kullanıyorum arkadaşım.mesela orjinal temasını kullansam bile hep şarj aynı gidiyor.şarjı içiyor mübarek:sopa:

ozturkosman

Üye
arkadaslar telefonun ozellıgınden kaynaklanıyor ekran cozunurlugu ve renk cozunurlugu cok yuksek bataryayı cabuk tuketıyor ana ekran tft color ama ben BL 5 bataryayı uydurdum ve onu kullanıyorum sarjı 1 gun fazla gıdıyor (ama sarz etmıyor telefon baska bır telefonda sarz edıyorum)

kokowic

kokowic

Üye
evet ben sanacesaret' dediğini yaptım artık şarzım daha çok oluyo hemde oyun çok oynayınca ve müzik çok dinleyince şarz ı çabuk bitiyo 6300 ın

macuroğlu

Üye
arkadaşlar eğer sıfır aldıysak telefonu gerçekden bi en az 18 saat sarj gerekiyor.ama bunlar fayda etmiyor 8-10 ay içerisinde performansı yine düşüyor.!

zaimcaglayan

zaimcaglayan

Üye
evet benimde 6288 var ama şarjı 1 gun bile dayanmıyor :(:(

VANDERFULT

Üye
arkadaslar suana kadar yazılan cozumlerın hıc bırı kesın cozum degıl zaten cozumde olmaz ne bataryaya bısı yapabılırsınız nede tele ıkısındede sonuc alamazsınız ancak benım yaptıgım gıbı cıft batarya kullanırsanız sorun cozuluyor tabı yıne ıdareten

trexvolkan

Üye
agalar fazla konuşmayın telle ondan oluyor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

kissbaby

kissbaby

Üye
Bnm 2 Tane TeL Var Biri 6300 1Gb Memory de aLdm Biri 6600 ... Bu 2 TeLefonunda BataryaLarı 3.7 V Aynı tasarım Aynı Güç Ama 6300 ı Gece Yatarken 3 Gbi şarja Takıorm Sabah 1 de Şarjdan aLıorm Batarya DoLu Dio Akşam 7 Gibi Tek Diş BiLe Eksilmio şarj göstergesinden snra MesajLaşmaya BaşLıorm Saat 12 oLuo Batarya Zayıf uyarısı Verio:off: ki Batarya Orjinal Nokia Bataryası Siteden de KontroL Ettim.. Ama 6600 Kulllanırken hiç öLe DeiLdi .. En az 3-4 Gün Gidiodu Şarj ... Bukadar GüseL Telefona Bu Sorun Yakışmıo Tüm özeLLiqLeri Gölgede KaLıo ... :sopa::angry:

nudgigs

Üye
batya yükseltebilirsiniz ncl-5 gibi

cpknrkk

Üye
nokia ya yakışmadı sonu hüsran alalı bır hafta oldu keşke diyebiliyorum sadece...

laax

Üye
arkadaşlar ayarlardan gsm şebekelerinden umts ve gsm seçimi birde ikisi vardır sadece gsm seçiyoruz ve fazladan 2 saat konuşma süresi elde ediyoruz yardımcı olduysam ne mutlu

degerli43

degerli43

Üye
arkadaşlar ayarlardan gsm şebekelerinden umts ve gsm seçimi birde ikisi vardır sadece gsm seçiyoruz ve fazladan 2 saat konuşma süresi elde ediyoruz yardımcı olduysam ne mutlu
6300 da o özellik yok. O ayar 3G li telefonlarda oluyor.

komasero

Üye
arkadaşlarım sorun buraya kadar geldiyse yapacak bişey yok telefon ölene kadar kullanacaksınız ondan sonra çöpe atacaksınız.benimde 6300 ım war dı çok kullanıyordum aynı böle sizin telefonlar gibi şarjı çabuk bittmeye başladı kısa bi söre son şarj olurken zorlanmaya başladı ( negibi zorlanma: telefonu veya şarjı telefon şarj olana kadar oynatıyordum ) ondan sonra telefon hiç şarj olmadı . nokia servisi bile tamir edemedi... garantisi devam edenler telefonun parasını alır diğer leri için yapacak bişey yoq.....:(

bize aşk lazım

Üye
selam arkadaşlar bir şey sorucam..5 gün önce 6300 aldım..15 saat şarjda durdu...Sonra kullanmaya başladım müzik dinlemedim hiç bi yere girmedim çok az kullandım 1 günde bitti..Sonra düzelir dedim bugünde bitti yani yine 1günde bitti..Neden böyle...Demek ki müzik dinlesem bi yerlere girsem 3 saatte bitecek...Sorun vardır dimi bu kadar erken bitmemeli

min453

min453

Üye
ya yok beni müzik de dinlesen radio da dinlesem ortalama 3 gün gidio

bybarak

bybarak

Üye
eğer n serisinden bi telin bataryası uyacaksa onlar daha kaliteli daha uzun dayanır

Takipçi Satın Al

Üst Alt