6280-w810i-w900i

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zoom

Üye
    Konu Sahibi
valla konu saptı s.e. nin kamerasıyla nokianın kamerasına kaydı valla bana kalırsa s.e. iyi çekiyor sonuç olarak sony nin de katkısı var s.e. de ki sony iyi bir marka nokia nın s.e. ye yaklaşan telefonundaki(n90)kamera bile telefonun eni kadar uzunluktaydı ama s.e. ye eşit çekiyordu neredeyse

şimdi 6280in kamerasıyla s.e. nin kini karşılaştırmak olmaz

Benim hala öğrenemediğim bir konu var yabancı forumlarada sordum cevap alamadım w810i takılıyor mu takılmıyormu?Menüde gezerken bişiy yollayıp alırken fotoçekerken her türlü yerde

Lion Heart

Lion Heart

Üye
walla bence fiyat performans bakımından en iyi telefon 6630dur.

ufuk023

Üye
w810 ideal bi telefon kamerasının üstüne 2mp arasında daha iyisi yok

schumici

schumici

Üye
konu 2006da açılmış millet cevap vermeye sanırım artık gerek yok

lyon_69

lyon_69

Üye
bencede 6280

viserali_16

Üye
Arkadaşlar ben w810i aldım.Çok memnunum herşeyi güzel ben tavsiye ediyorum.Kamerası,videosu kısacası herşeyi güzel .Korkunuz olmasın alınnn:)

JrSparrow

JrSparrow

Üye
bn 6280 kullanıyorum hatsız mod war görüntü video kamera hepsi mükemmel kızaktada sorun yok sesini müzikçalardan yükseltiyorsun n73ten biraz düşük çıkıyor o kadar bnm tavsiyem al bn onu kullanıyorum

gabico

gabico

Üye
Ben Nokia 3250 Veya Nokia 6233 ü Tavsiye Ederim

--------------- Ekleme ---------------

walla bence fiyat performans bakımından en iyi telefon 6630dur.

arkadaşım nokia 6630 un 1.eli kalmadı bundan dolayı nokia 6233 veya nokia 3250 süpe bir telefon onuda almam diyorsan general mobile g700 de eşsiz söylediğim telefonların özelliklerine herkes baksın hepsinin fiyatı 200-300 ytl arası internette yanlış gösteriyor ben gidip baktım bu telefonları herkese tavsiye ediyorum
:yuru:yuru:sopa::sopa::P::naughty::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt