sekajmer
Üye
hangi program ile ve hangi ayarlarla çekiyoraynı şekilde bende bu sorunu yasıyorum dugun salonu içerisinde Bi resim çekeyim dedim ne kadar kötü çıktığını anlatamam
hangi program ile ve hangi ayarlarla çekiyoraynı şekilde bende bu sorunu yasıyorum dugun salonu içerisinde Bi resim çekeyim dedim ne kadar kötü çıktığını anlatamam
hangi program ile ve hangi ayarlarla çekiyor
amber güncellemesi yapmadın sanırım?herhangibi Bi program kullanmadım ayarları ise oto ve gece çekimi ile yaptım
amber güncellemesi yapmadın sanırım?
neyse sordum işletim sistemi nedir abi dedim Windows işte Facebook twitter falan dedi . Dedim abi tamam hadi hayırlı işler
amberden sonra kamerayı açar açmaz çok şaşırdım süper gelişme var . Nokia Pro cam ı dene istersen deklonjor hızını 0.3 yap öyle dene bağayı iyi sonuç alırsınyaptım fakat bu denemem amberden önceydi
dün gm discovery alırken bir telefoncuya sordum bayağı pahalı dedi fiyata . Ben genelde tamam der çıkarım abim dalaşa girdi . Adam diyor bendeki ne internettekine benzer ne vatandakine diyor dedim abi altın kaplama falan mıneyse sordum işletim sistemi nedir abi dedim Windows işte Facebook twitter falan dedi . Dedim abi tamam hadi hayırlı işler
amberden sonra kamerayı açar açmaz çok şaşırdım süper gelişme var . Nokia Pro cam ı dene istersen deklonjor hızını 0.3 yap öyle dene bağayı iyi sonuç alırsın
şimdi odamda gördüm güldüm kendime.Aynen katılıyorum şu yanılgıya düşmeyelim:gmd saf android değil. l820'nin kamerasınıda 920 ile karıştırmayın bence.
zaten 920 ile karşılaştırma yapan yok ki ayrıca 820 de carl zeiss len bulunuyor Ois bulunmuyor ve zaten Ois ile işimiz yok derdimiz gece çekimi karıncalanmalar cansız renklerAynen katılıyorum şu yanılgıya düşmeyelim:
920 de purewiew ve Zeiss lens varken 820 bu özelliklere sahip değil. Ois Desteği de yok bildiğim kadarıyla. Birde telefon ekranından bakarak fotoğrafın kalitesini anlamak mümkün değildir. Çünkü ekran çözünürlüğü farklı olan ekranda aynı kalitede olsa bile bunu mukayese edemeyiz.
96kb hızla bir resim yükleyemedik be Allah AllahNe icmis o oyle soylesin bizde icelimDün bir telefoncu ile laf dalaşına girmek zorunda kaldım , arkadaş kim bu TELEFONCULARA teknoloji eğitimi veriyor bunları bulup cezalandırmak lazım.
İlkten elimde ki Nokia yı karalamaya başladı nedenini sordukça kıvıra kıvıra sony reklamı yapmaya başladı en son tuttu en iyi kamera Sony Xpreria Z dedi. Nette 1020 ile karşılaştırmalar var gel bakalım dedimsede ben sony yetkili servisiyim en iyi ben bilirim demekten başkada bildiği yok hatta en son bombayı da patlattı Androidi geliştiren de sony herkese ondan alıyor deyince ben konuyu kapattım tabi doğrusun diyerek çıktım![]()
Ne icmis o oyle soylesin bizde icelimDün bir telefoncu ile laf dalaşına girmek zorunda kaldım , arkadaş kim bu TELEFONCULARA teknoloji eğitimi veriyor bunları bulup cezalandırmak lazım.
İlkten elimde ki Nokia yı karalamaya başladı nedenini sordukça kıvıra kıvıra sony reklamı yapmaya başladı en son tuttu en iyi kamera Sony Xpreria Z dedi. Nette 1020 ile karşılaştırmalar var gel bakalım dedimsede ben sony yetkili servisiyim en iyi ben bilirim demekten başkada bildiği yok hatta en son bombayı da patlattı Androidi geliştiren de sony herkese ondan alıyor deyince ben konuyu kapattım tabi doğrusun diyerek çıktım![]()

Zaten 920 ile kıyaslıyorsunuz demedim kizaten 920 ile karşılaştırma yapan yok ki ayrıca 820 de carl zeiss len bulunuyor Ois bulunmuyor ve zaten Ois ile işimiz yok derdimiz gece çekimi karıncalanmalar cansız renkler96kb hızla bir resim yükleyemedik be Allah Allah
benim dediğim gm discoverynin kalitesi... Oda iyi olabilir ama Salt tlf ekranında muhakemeyi yapamazsınız dedim. Zeiss işine de sevindim bu arada... İyi Günlerde kullanın
Telefonum kaliteli çekiyor fotoyuKonuya başlamadan önce söyleyeyim İsteyen İstediğini söyleyebilir yoruma açığım
defalarca konu açtım biliyorum Nokia'nın kamera konusundaki programları inanılmaz derecede güzel.
Gün ışığında lafım yok !
Ama yapay ışıklarda fotoğraf çekerken ışığı tam alamıyor deklanjör hızını 0.3 saniye yapsan diyeceksiniz evet yapabilirim ve acayip sonuçlar çıkabilir ortaya hadi bunu böyle yapalım.
Video; Yine gündüz mükemmel videolar çekebiliyorum. Buna sözüm yok! Gece olmaması gereken karıncalanmalar oluyor.(bir önceki konumda bahsetmiştim) Buna değinmeyeceğim onu da çözemedik ama neyse.
Işığı az alıyor düşük ışıklı ortamlarda mesela ;akşam eğlenceleri ,kafe-bar tarzı loş ortamlar vb.
gözle gördüğüme yakın videolar çekmek istiyorum. Diyeceksiniz çok şey istiyorsun.
bunu s4.gm discovery, s3mini(pek iyi değil ama yinede 5mp için güzel) n9 yapabilirken
neden YAPAMIYORUM??
Bugün abime gm discovery aldık yanlış bilmiyorsam saf android neyse artık.eve gelir gelmez kamerayı açtım açtıktan 3sn sonra hayal kırıklığı!
1200tl lik kamerada ün yapmış bir marka , 650-700tl lik normal bir kamerası bulunan telefondan daha iyi çekmemesi ne kadar doğru?
Bakınız: Bana biri desin o lens markası sadece reklam amaçlı sadece reklam desin.
Yada desin Nokia bu işi bilmiyor kandırıyor kötü mal kullanıyor desin.
Biri desin ki o telefon kötü desin 5 para etmez desin ben buna 1200tl vermişim bırakında bir şeyler bekleyeyim değil mi?
Ben nokia lumia 820'yi almadan önce kalın ve ağır olduğunu bu fiyata 4 çekirdek , ince hafif alabilirdim ben kaliteyi seçtim ama pişman ediyor.
Nokia'yı bırakmamamın tek sebebi herkesin seçtiğini seçmemiş olmak farklı olmak ve Windows Phone!
Böyle giderse telefonumu satarım bir tane gm discovery alırım Windows Phone'a res çekerim , Android'e kendimi teslim ederim uğramam buralara.
Resimler :
gmd:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
s4:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
l820:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Başka bir resim :
gmd:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
s4:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
l820:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
resimlerin hepsi oto modda lumia 820 pro cam ile çekildi.

çektim ve.bilgisayarda baktım ve şimdi konuda resimler 820'nin iyi iş çıkarması gerekirken çuvalladıZaten 920 ile kıyaslıyorsunuz demedim kibenim dediğim gm discoverynin kalitesi... Oda iyi olabilir ama Salt tlf ekranında muhakemeyi yapamazsınız dedim. Zeiss işine de sevindim bu arada... İyi Günlerde kullanın
![]()
peki kardeşim sın bişey sorcam? Foto çekimi için ekrana mı dokunuyon tuşu mu kullanıyon... Çünkü Bi yerde okudum. Ekrana dokunarak yapılan çekimlerde odaklanma sorunu oluyormuş. Ben denedim kendimden biliyorum farkı hissedersin. Eğer dokunarak çekiyorsan.çektim ve.bilgisayarda baktım ve şimdi konuda resimler 820'nin iyi iş çıkarması gerekirken çuvalladı
emim ol profesyonel şekilde çekiyorumpeki kardeşim sın bişey sorcam? Foto çekimi için ekrana mı dokunuyon tuşu mu kullanıyon... Çünkü Bi yerde okudum. Ekrana dokunarak yapılan çekimlerde odaklanma sorunu oluyormuş. Ben denedim kendimden biliyorum farkı hissedersin. Eğer dokunarak çekiyorsan.
emim ol profesyonel şekilde çekiyorumpeki kardeşim sın bişey sorcam? Foto çekimi için ekrana mı dokunuyon tuşu mu kullanıyon... Çünkü Bi yerde okudum. Ekrana dokunarak yapılan çekimlerde odaklanma sorunu oluyormuş. Ben denedim kendimden biliyorum farkı hissedersin. Eğer dokunarak çekiyorsan.
telefonum derken kardeşimTelefonum kaliteli çekiyor fotoyu![]()