zoom
Üye
6280-w810i-w900i
Evet arkadaşlar 2 sene olacak ben daha telefon alamadım biliyorsunuz
Ama sanırım alacam artık Çünkü almanyaya gitmek gibi bir durum var alabilirsem ancak oradan alabileceğim için ucuza oradan bir telefon alacam.
Ama yine kararsız kaldım
6280;
-Ekranı güzel çözünürlükte yüksek boyutuda
-Kamerasını bilmiyorum ama kötü gibi
-mp3 kalitesi nasıl onuda bilmiyorum
-Video süper diye biliyorum
w810i;
-Kamerası güzel bunu biliyorum
-Mp3 üde iyi megabass delan ama ses nekadar veriyor dışarıya onu bilmiyorum yüksek mi az mı?
-Video su nasıl bilmiyorum w800i gibi mi ??
-Birde bu telefonun hızı w800i den az mış o yüzden takılmalar varmış galiba ama tam bilmiyorum bir tane video izledim w810i ile ilgili telefon açılırken ki o s.e. logosu yani animasyon takılarak oynuyordu artık bilemiycem ama eğer takılıyorsa kullanımdada benim için hiç bir değeri kalmaz.
w900i;
-Kamerası güzel
-ses te güzel
-ekranda güzel
-ama telefon çok büyük
S.E. lerin kamerası otofokuslu makro lu felan bu beni biraz cezbediyor aynı zamanda megabass ta gzüel birşey miş hiç tatmadım ama öyle duydum.
Ancak benim eskiden sahip olduğum 7650 bile bana göre iyi foto çekiyordu VGA oalrak ancak ben onla bile foto çok çekmiyordum acaba bu s.e. lerden birini alsam o digital foto makinası gibi özellikleri olan kamera beni habire foto çekmeye teşvik eder mi bilemiycem.
Çok kararsızım hangisini alacağımı bilemiyorum
Siz neyi önerirsiniz yine size soruyorum
Ama sanırım alacam artık Çünkü almanyaya gitmek gibi bir durum var alabilirsem ancak oradan alabileceğim için ucuza oradan bir telefon alacam.
Ama yine kararsız kaldım
6280;
-Ekranı güzel çözünürlükte yüksek boyutuda
-Kamerasını bilmiyorum ama kötü gibi
-mp3 kalitesi nasıl onuda bilmiyorum
-Video süper diye biliyorum
w810i;
-Kamerası güzel bunu biliyorum
-Mp3 üde iyi megabass delan ama ses nekadar veriyor dışarıya onu bilmiyorum yüksek mi az mı?
-Video su nasıl bilmiyorum w800i gibi mi ??
-Birde bu telefonun hızı w800i den az mış o yüzden takılmalar varmış galiba ama tam bilmiyorum bir tane video izledim w810i ile ilgili telefon açılırken ki o s.e. logosu yani animasyon takılarak oynuyordu artık bilemiycem ama eğer takılıyorsa kullanımdada benim için hiç bir değeri kalmaz.
w900i;
-Kamerası güzel
-ses te güzel
-ekranda güzel
-ama telefon çok büyük
S.E. lerin kamerası otofokuslu makro lu felan bu beni biraz cezbediyor aynı zamanda megabass ta gzüel birşey miş hiç tatmadım ama öyle duydum.
Ancak benim eskiden sahip olduğum 7650 bile bana göre iyi foto çekiyordu VGA oalrak ancak ben onla bile foto çok çekmiyordum acaba bu s.e. lerden birini alsam o digital foto makinası gibi özellikleri olan kamera beni habire foto çekmeye teşvik eder mi bilemiycem.
Çok kararsızım hangisini alacağımı bilemiyorum
Siz neyi önerirsiniz yine size soruyorum