603 √ 700 √ 701 √ 808 √ Symbian Evols [01.01.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Sosyal uygulamaları açınca bilgileri azıp giriş yap deyince atıyor usta düzelmemiş hala fakat youtube shazam gibi uygulamalar gelmiş :(

- - - Eklendi - - -

neden oldugunu bilmiyorum ama bu udayı değiştirince telefon çok kasıntı oldu usta :(

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Sosyal uygulamaları açınca bilgileri azıp giriş yap deyince atıyor usta düzelmemiş hala fakat youtube shazam gibi uygulamalar gelmiş :(

- - - Eklendi - - -

neden oldugunu bilmiyorum ama bu udayı değiştirince telefon çok kasıntı oldu usta :(
valla ben ne orjinalde kullanabildim sosyal uygulamarı nede cfw de o yüzden bilgim yok o konuda...
kasar tabi ben o kadar uygulama sildim...

EmreSalman

Üye
kardeş bu wifi bazen bağlanmıyor normalde kendi odamda rahat rahat bağlanırdım sinyal en kötü %30 geliyor şimdi tıklayınca wifi ağı bulunamadı diyor bağlanmıyor

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bu wifi bazen bağlanmıyor normalde kendi odamda rahat rahat bağlanırdım sinyal en kötü %30 geliyor şimdi tıklayınca wifi ağı bulunamadı diyor bağlanmıyor

wifi ayarlarından güç tasarrufunu kapat

Scuderia.

Scuderia.

Üye

valla ben ne orjinalde kullanabildim sosyal uygulamarı nede cfw de o yüzden bilgim yok o konuda...
kasar tabi ben o kadar uygulama sildim...
Senin uda ile tekrar flashladım valla seninkine alısınca orjinal çok kasıntı geliyor..Uğraştıgın için çok saol teşekkür ederim.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Senin uda ile tekrar flashladım valla seninkine alısınca orjinal çok kasıntı geliyor..Uğraştıgın için çok saol teşekkür ederim.

güncelleme çıkartırsam udayı tamamen boşaltıcam... rica ederim

Scuderia.

Scuderia.

Üye

güncelleme çıkartırsam udayı tamamen boşaltıcam... rica ederim
Valla seninki orijinalin yanında jet maşallah :) sosyal uygulama konusundada fmobi ve twetian kullanmaya karar verdim en iyileri onlar gibi gözüküyor..Birde güncelleme çıkarırsan ingilizce klavyeyi halledermisin ?

utkusazli

Üye
Haritalarda sıkıntı çeken var mı? Navigasyon olarak kullanmak istediğimde haritalar kapanıyor. Drve programında da sürüşe bastığımda karanlık bir ekran geliyor.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
tamam öyle bi deneyim

- - - Eklendi - - -

denedim yine olmadı kardeş bağlanmıyor
orjinal yazılıma dön tekrar dene bakalım... sorun senle alakalıdır... evim 3. katta mahallenin sokağına girince çekmeye başlıyor :)

- - - Eklendi - - -

Haritalarda sıkıntı çeken var mı? Navigasyon olarak kullanmak istediğimde haritalar kapanıyor. Drve programında da sürüşe bastığımda karanlık bir ekran geliyor.
orjinal udanın içini benim hazırladığım udaya aktar sorunla karşılaşmazsın...

- - - Eklendi - - -

Valla seninki orijinalin yanında jet maşallah :) sosyal uygulama konusundada fmobi ve twetian kullanmaya karar verdim en iyileri onlar gibi gözüküyor..Birde güncelleme çıkarırsan ingilizce klavyeyi halledermisin ?
sosyal uygulamalara bin çeker bu uygulamar valla bencede onları kullan...
ingilizce klavyede bende sorun yokki nasıl çözeyim...

EmreSalman

Üye
tamam bide onu deneyim bide orjinal yazılıma dönerken yine sw reset ile mi yapıyım ?

utkusazli

Üye
İngilizce klavyede bende de sorun yok.

vg_engin

vg_engin

Üye
Hakan kardeşim eline emeğine sağlık çok güzel görünüyor bunun aynısından C6-01 içinde yapabilir misin peki şimdiden çok teşekkürler :)

vg_engin

vg_engin

Üye
teşekkürler çok sağolasın :)

EmreSalman

Üye
kardeş bide Dukto programına giriyorum sonra çıkıyorum menüde ve bazı yerlerde ı ğ ş gibi harfler görünmüyor reset atıyorum öyle geliyor neden acaba ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bide Dukto programına giriyorum sonra çıkıyorum menüde ve bazı yerlerde ı ğ ş gibi harfler görünmüyor reset atıyorum öyle geliyor neden acaba ?

o uygulamayı bilmiyorum o yüzden bilgi veremiycem.. ama orjinal yazılımda dene bak aynı sorunlar varmı?

Üst Alt