valla ben ne orjinalde kullanabildim sosyal uygulamarı nede cfw de o yüzden bilgim yok o konuda...Sosyal uygulamaları açınca bilgileri azıp giriş yap deyince atıyor usta düzelmemiş hala fakat youtube shazam gibi uygulamalar gelmiş
- - - Eklendi - - -
neden oldugunu bilmiyorum ama bu udayı değiştirince telefon çok kasıntı oldu usta![]()
kardeş bu wifi bazen bağlanmıyor normalde kendi odamda rahat rahat bağlanırdım sinyal en kötü %30 geliyor şimdi tıklayınca wifi ağı bulunamadı diyor bağlanmıyor
Senin uda ile tekrar flashladım valla seninkine alısınca orjinal çok kasıntı geliyor..Uğraştıgın için çok saol teşekkür ederim.
valla ben ne orjinalde kullanabildim sosyal uygulamarı nede cfw de o yüzden bilgim yok o konuda...
kasar tabi ben o kadar uygulama sildim...
Senin uda ile tekrar flashladım valla seninkine alısınca orjinal çok kasıntı geliyor..Uğraştıgın için çok saol teşekkür ederim.
Valla seninki orijinalin yanında jet maşallah
güncelleme çıkartırsam udayı tamamen boşaltıcam... rica ederim
sosyal uygulama konusundada fmobi ve twetian kullanmaya karar verdim en iyileri onlar gibi gözüküyor..Birde güncelleme çıkarırsan ingilizce klavyeyi halledermisin ?
wifi ayarlarından güç tasarrufunu kapat
wifi ayarlarından güç tasarrufunu kapat
orjinal yazılıma dön tekrar dene bakalım... sorun senle alakalıdır... evim 3. katta mahallenin sokağına girince çekmeye başlıyortamam öyle bi deneyim
- - - Eklendi - - -
denedim yine olmadı kardeş bağlanmıyor

orjinal udanın içini benim hazırladığım udaya aktar sorunla karşılaşmazsın...Haritalarda sıkıntı çeken var mı? Navigasyon olarak kullanmak istediğimde haritalar kapanıyor. Drve programında da sürüşe bastığımda karanlık bir ekran geliyor.
sosyal uygulamalara bin çeker bu uygulamar valla bencede onları kullan...Valla seninki orijinalin yanında jet maşallahsosyal uygulama konusundada fmobi ve twetian kullanmaya karar verdim en iyileri onlar gibi gözüküyor..Birde güncelleme çıkarırsan ingilizce klavyeyi halledermisin ?
tamam bide onu deneyim bide orjinal yazılıma dönerken yine sw reset ile mi yapıyım ?
İngilizce klavyede bende de sorun yok.
teşekkürler...Hakan kardeşim eline emeğine sağlık çok güzel görünüyor bunun aynısından C6-01 içinde yapabilir misin peki şimdiden çok teşekkürler![]()
rica ederimteşekkürler çok sağolasın![]()

kardeş bide Dukto programına giriyorum sonra çıkıyorum menüde ve bazı yerlerde ı ğ ş gibi harfler görünmüyor reset atıyorum öyle geliyor neden acaba ?
o uygulamayı bilmiyorum o yüzden bilgi veremiycem.. ama orjinal yazılımda dene bak aynı sorunlar varmı?