haqanguven
Üye
hımm başka cfw de aldınmı böyle bir sorunyok orjinaıl yazılımda öyle bi sorun yok
hımm başka cfw de aldınmı böyle bir sorunyok orjinaıl yazılımda öyle bi sorun yok
hımm başka cfw de aldınmı böyle bir sorun
hım tek o uygulamadamı yapıyoryok almadım ilk defa oldu böyle
hım tek o uygulamadamı yapıyor
Evet sadece o uygulamada yapıyor
hın yeni sürümü filan yokmu onu kur dene yada bir eski sürümü
orjinal yazılıma döndüm yarın yine yüklüyecem evolsu bide öyle deneyim hemde wifi sorununa bakacam
bilmem kiŞu ingilizce klavye neden bende sorun yaratıyorki yaa anlayamadım ingilizce klavyeyi açınca klavye lazım oldugu yerde kapanıyor![]()
Şu ingilizce klavye neden bende sorun yaratıyorki yaa anlayamadım ingilizce klavyeyi açınca klavye lazım oldugu yerde kapanıyor![]()
Teşekkürler ama flashlamaya hiç niyetim yok sonra uğraş dur müzikler fotograflar uygulamalar derken zaman alıyorkardeş orjinal yazılıma dön sonra geri evolsu yükle bazı sorunlar kayboluyor öyle yapınca
üşeniyorum ama yinede sağolasınTeşekkürler ama flashlamaya hiç niyetim yok sonra uğraş dur müzikler fotograflar uygulamalar derken zaman alıyorüşeniyorum ama yinede sağolasın
hakan kardes kurdum harıka bı yazılım olmus cok stabıl tam ıstedıgım gıbı yalnız tek sorun var rehber gurup wıdgetı cok saydam olmus bu wıdgetlerın normal halını verebılırmısın sıs halınde flan ?
- - - Eklendi - - -
birde rompatcher yukleyemıyorum ?
rica ederim...öncelikle verdiğin emekler için teşekkürler bir sorum olacak evols u yazılım sıfırla ile yükleyin demişsin orası dikkatimi çekmemişti yazılım yenile ile yüklemiştim arasında ne gibi fark var acaba
bazen donma falan oluyor bazen mesajlar girişinde karanlık ekranda kalıyor bazen tarayıcı açılışında karanlık ekranda kalıyor bu sorunlar bu yüzden mi
rica ederim...
hatalar oluşuyor oluşmaması için yazılım sıfırlamayı öneriyorum hata filan yoksa sende sorun değil o zaman öylede yükleyebilirsin...
bu söylediğin sorunlara rastlamadım hiç ama sende oluşmuşsa sorunlar o yüzdendir... ayrıca yazılımı atmadan önce depo, hafıza kartını biçimlendirip hard format attınmı
bazen donma falan oluyor bazen mesajlar girişinde karanlık ekranda kalıyor bazen tarayıcı açılışında karanlık ekranda kalıyor bu sorunlar bu yüzden mi