MasteLaa
Üye
Aynen
Neyse Konu Dağıldı Biz Susalım![]()
Tamam kuzum
sen twitter a gel sıkıntıdan patlayacağım 
Aynen
Neyse Konu Dağıldı Biz Susalım![]()
sen twitter a gel sıkıntıdan patlayacağım 
tamam kuzumSen twitter a gel sıkıntıdan patlayacağım
![]()
konuyu mahvettiniz xperia arc s nasil
konuyu mahvettiniz xperia arc s nasil
ama neo v den iyi dediler
neo v bi' ics aldı onu da adamakıllı mı aldı tam bir facia neo v nin ve diğer 2011 xperia ailesinin aldığı ics güncellemesi...ayrıca sen 701 in fp2 yüklü halini izledinmi kardişim bi' bak istersen s^3 genel bölümüne701 neo v nin yapabildiklerini yapamıyormuş yahu sen ics den randıman alamayıp gb kullanacaksın ki onda daha adamakıllı bir multitasking bile yok 701 de adamlar 70 uygulamayı aynı anda açıyorlar o yüzüne tükürülen symbian ios kadar verimli çalışan bi' sistem ve meego dan sonra dünyanın en iyi multitasking yapan sitemi...neo v nin şuan 701 den üstün yanları tarayıcı ve nitelikli oyun uygulama...şahsen aralarından tercih yapacaksam 701 i tercih ederim
tabiki arkadaşın isteklerini belirtmesi lazım oyun uygulamaya önem veriyormu bunlar onun için birer kritermi kızma biraz sert çıkıştım ama yani...eğer oyun-uygulama senin için bir kriter ise iphone 3gs e bakmanı öneririm
açamadığı oyun görmedim
hem biraz ios kolaylığını ve kalitesini tatmanın zevkini yaşarsın...
++++++++++1111111 Android Alcaksan En Kötü 1000Tl lik bi Telefon Olması Gerek
Jelly Bean Aldı mı yada Alırsa da kasar mı ? Herşey Oyun Deil Ayrıca telefon dediğin kamerası , ekranı , performans ı iyi olması gerek . 603 Almadan Önce Galaxy W Kullandım Yaklaşık 1 ay kadar Menüde Falan Kasıyo Telefon . Sorun bende galibaneden? Benim tel 800 tl acmadigi oyun yok acaba sorun sendemi

Neo V nin Aldığı İCS yi Gördük![]()
neo v nin aldigi ics sony nin de hatasidir..jb alirsa cihaz rahatlayacaktir ama guncelleme cikarip sonra da yuklemeyi tavsiye etmiyoruz dersen musteriyi kaybedersin..neo v deki ics de zaten optimizasyon sorunundan sıkıntılar cıkiyordu.cihaz 512 mb ve ics de cok ram yiyor zaten bu yuzden sıkıntı oldu neo v de..gb de kullanmak daha saglikli..
neyi var?