Telefon Tavsiyesi Telefon Tavsiyesi Lütfen Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nszybk

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Tavsiyesi Lütfen Yardım
Telefonda oyun oynamıcam tek istediğim internete hızlı bi şekilde girmesi güncel olması falan çok önemli değil benim için aklımdaki modellerden bazıları şunlar:
Htc Desire C (600 tl)
Sony Xperia Miro (600 tl)
Galaxy W (750 tl)
LG L7 (750 tl)
Sony Xperia Sola (850 tl)

işimi görecek en ucuz telefonu almaya çalışıyorum bi arkadaşımda htc wildfire s vardı onun interneti çok yavaş geldi bana dediğim gibi en önemli faktör internet hızı benim için yukarıdakilerden veya fiyatı bu civarda olan önerebileceğiniz telefonlar hangileri?

DiabolicBoy

Üye
slm kardes. bu fiyata kesinlikle motorola atrix almalisin.cunku 600tl butcedeki bu yazdigin telefonlardan cok daha ustun bi telefondur atrix.ustelikte bugun resmi olarak ics guncellemesi alcagida aciklandi.arastir ve bu yazdigin tellerle olan farki kendin gor ve oyle karar ver.ben kabaca yaziyim(atrix cpu:dualcore tegra 2 ve harici gpu ram var, sistem ram:1gb ddr2. ekran cozunurlugu:960x540 ve 4 inc ekran, hd video kaydi, goruntulu gorusme icin telefonun onunde ikinci kamera, direkt lcd tv baglantisi icin dahili hdmi yuva, parmakizi okuyucu, 2000mah batarya. webtop aparatiyla laptopa donusebilme imkani ve daha bisuru sey)bunlarin hicbiri yazdigin tellerde yok. yinede karar senin. saglicakla kal

papakudioflu

papakudioflu

Admin
lumia620'yi inceledin mi hiç?

nszybk

Üye
    Konu Sahibi
slm kardes. bu fiyata kesinlikle motorola atrix almalisin.cunku 600tl butcedeki bu yazdigin telefonlardan cok daha ustun bi telefondur atrix.ustelikte bugun resmi olarak ics guncellemesi alcagida aciklandi.arastir ve bu yazdigin tellerle olan farki kendin gor ve oyle karar ver.ben kabaca yaziyim(atrix cpu:dualcore tegra 2 ve harici gpu ram var, sistem ram:1gb ddr2. ekran cozunurlugu:960x540 ve 4 inc ekran, hd video kaydi, goruntulu gorusme icin telefonun onunde ikinci kamera, direkt lcd tv baglantisi icin dahili hdmi yuva, parmakizi okuyucu, 2000mah batarya. webtop aparatiyla laptopa donusebilme imkani ve daha bisuru sey)bunlarin hicbiri yazdigin tellerde yok. yinede karar senin. saglicakla kal

alabileceğim yerlerde satılmıyor atrix güzel bi telefon olduğunu biliyorum ama nerden alabilirim?

- - - Eklendi - - -

lumia620'yi inceledin mi hiç?

isteklerimi karşılayacak bi telefon galiba ama fiyatı belli değil henüz

fk555897

fk555897

Üye
Senin seçeneklerinde en iyisi sony xperia sola çift çekirdekli işlemcisi var ve diğerlerinden daha kaliteli.

Samet.25

Galaxy w ben acede bile nette hizli eziom w de hayli hayli gezersin guzelde telefon

nszybk

Üye
    Konu Sahibi
atrix baya çeldi aklımı elden alabileceğim bi yer bulursam atrix alacağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...