600-850 lira arasi genellikle nokia ve sony olan telefolar varmi önerebileceğiniz...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

malidurur

Üye
    Konu Sahibi
600-850 lira arasi genellikle nokia ve sony olan telefolar varmi önerebileceğiniz...

ARKADAŞLAR YORUMLARINIZ İÇİN SAĞOLUN SORMUŞSUNUZ İSTEDİĞİM ÖZELLİKLERİ: BENİM İÇİN EN ÖNEMLİ OLAN ANROİD İŞLEMCİ OLSUN ÇÜNKÜ Bİ SÜRÜ UYGULAMA ANDROİD İLE ÇALIŞIYOR MAİL,FACEBOOK,SPORX GİBİ SİTELERİN UYGULAMALARI ANDROİD İLE ÇALIŞIYOR

BU ARADA XPERİA ARC S NASIL?

anılbaran

anılbaran

Üye
nokia 701,Nokia 700,Nokia 603

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
701 Al

Jomolocco

Jomolocco

Üye
701 :oke:

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
Yada Neo V

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Tabiki xperia neo V

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Neo V veya Sola almaya gücü yetiyor ise 701'e niçin baksın ? Neo V 701'in yaptıklarını yapabiliyor mu ? Evet. 701 peki Neo V nin yaptıklarını yapabiliyor mu ? Çoğusunu yapamıyor..Neo V daha mantıklı..Ama arkadaşında belirtmesi lazım oyun veya uygulama konusunu..Genel olarak sorarsa Neo V derim..Bu arada 850 :tl: ye kadar yolu var ise Sola'ya da bakabilirsin.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Neo v iyidir. Sola'da olabilir :)

- - - Eklendi - - -

Neo v iyidir. Sola'da olabilir :)

15097

15097

Üye
Neo v.

doctorrr

doctorrr

Üye
Neo V veya Sola almaya gücü yetiyor ise 701'e niçin baksın ? Neo V 701'in yaptıklarını yapabiliyor mu ? Evet. 701 peki Neo V nin yaptıklarını yapabiliyor mu ? Çoğusunu yapamıyor..Neo V daha mantıklı..Ama arkadaşında belirtmesi lazım oyun veya uygulama konusunu..Genel olarak sorarsa Neo V derim..Bu arada 850 :tl: ye kadar yolu var ise Sola'ya da bakabilirsin.
neo v bi' ics aldı onu da adamakıllı mı aldı tam bir facia neo v nin ve diğer 2011 xperia ailesinin aldığı ics güncellemesi...ayrıca sen 701 in fp2 yüklü halini izledinmi kardişim bi' bak istersen s^3 genel bölümüne :ok2: 701 neo v nin yapabildiklerini yapamıyormuş yahu sen ics den randıman alamayıp gb kullanacaksın ki onda daha adamakıllı bir multitasking bile yok 701 de adamlar 70 uygulamayı aynı anda açıyorlar o yüzüne tükürülen symbian ios kadar verimli çalışan bi' sistem ve meego dan sonra dünyanın en iyi multitasking yapan sitemi...neo v nin şuan 701 den üstün yanları tarayıcı ve nitelikli oyun uygulama...şahsen aralarından tercih yapacaksam 701 i tercih ederim :dry: tabiki arkadaşın isteklerini belirtmesi lazım oyun uygulamaya önem veriyormu bunlar onun için birer kritermi kızma biraz sert çıkıştım ama yani...eğer oyun-uygulama senin için bir kriter ise iphone 3gs e bakmanı öneririm :ok2: açamadığı oyun görmedim :) hem biraz ios kolaylığını ve kalitesini tatmanın zevkini yaşarsın...

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Sola almak varken 701 filan diyenler var ahahah :D

malidurur

Üye
    Konu Sahibi

neo v bi' ics aldı onu da adamakıllı mı aldı tam bir facia neo v nin ve diğer 2011 xperia ailesinin aldığı ics güncellemesi...ayrıca sen 701 in fp2 yüklü halini izledinmi kardişim bi' bak istersen s^3 genel bölümüne :ok2: 701 neo v nin yapabildiklerini yapamıyormuş yahu sen ics den randıman alamayıp gb kullanacaksın ki onda daha adamakıllı bir multitasking bile yok 701 de adamlar 70 uygulamayı aynı anda açıyorlar o yüzüne tükürülen symbian ios kadar verimli çalışan bi' sistem ve meego dan sonra dünyanın en iyi multitasking yapan sitemi...neo v nin şuan 701 den üstün yanları tarayıcı ve nitelikli oyun uygulama...şahsen aralarından tercih yapacaksam 701 i tercih ederim :dry: Tabiki arkadaşın isteklerini belirtmesi lazım oyun uygulamaya önem veriyormu bunlar onun için birer kritermi kızma biraz sert çıkıştım ama yani...eğer oyun-uygulama senin için bir kriter ise iphone 3gs e bakmanı öneririm :ok2: Açamadığı oyun görmedim :) hem biraz ios kolaylığını ve kalitesini tatmanın zevkini yaşarsın...

arkadaşlar yorumlariniz için sağolun sormuşsunuz istediğim özellikleri: Benim için en önemli olan anroid işletimci olsun çünkü bi sürü uygulama android ile çalişiyor mail,facebook,sporx gibi sitelerin uygulamalari android ile çalişiyor

doctorrr

doctorrr

Üye
arkadaşlar yorumlariniz için sağolun sormuşsunuz istediğim özellikleri: Benim için en önemli olan anroid işletimci olsun çünkü bi sürü uygulama android ile çalişiyor mail,facebook,sporx gibi sitelerin uygulamalari android ile çalişiyor
o zaman en iyi tercih senin için neo v olacaktır :ok2:

malidurur

Üye
    Konu Sahibi
neo v de android var dimi

Kingmortall

Kingmortall

Üye
neo v 701 veya sola ya bakabilirsin

KaRaMsAr pReNs

KaRaMsAr pReNs

Üye
xperia sola

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Neo v varken 701 diyenler var halen :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye

neo v bi' ics aldı onu da adamakıllı mı aldı tam bir facia neo v nin ve diğer 2011 xperia ailesinin aldığı ics güncellemesi...ayrıca sen 701 in fp2 yüklü halini izledinmi kardişim bi' bak istersen s^3 genel bölümüne :ok2: 701 neo v nin yapabildiklerini yapamıyormuş yahu sen ics den randıman alamayıp gb kullanacaksın ki onda daha adamakıllı bir multitasking bile yok 701 de adamlar 70 uygulamayı aynı anda açıyorlar o yüzüne tükürülen symbian ios kadar verimli çalışan bi' sistem ve meego dan sonra dünyanın en iyi multitasking yapan sitemi...neo v nin şuan 701 den üstün yanları tarayıcı ve nitelikli oyun uygulama...şahsen aralarından tercih yapacaksam 701 i tercih ederim :dry: tabiki arkadaşın isteklerini belirtmesi lazım oyun uygulamaya önem veriyormu bunlar onun için birer kritermi kızma biraz sert çıkıştım ama yani...eğer oyun-uygulama senin için bir kriter ise iphone 3gs e bakmanı öneririm :ok2: açamadığı oyun görmedim :) hem biraz ios kolaylığını ve kalitesini tatmanın zevkini yaşarsın...
Gördüm tabii ki bunun sadece multitasking ile alakası oldugunu dusunuyorsan yaniliyorsun kardesim..70 tane uygulamayı nicin acalim ki ? Symbian Android e gore elbette daha hafif bir sistem bunların olması dogal degil mi ? Neo v nin tarayıcısı bile 701 den hızlı ike 701 biraz daha alt kalıyor..Oyun veya uygulama konusuna girmiyorum bile 701 ile Neo v bu konuda karsilastirmak cok yanlis olur..3gs ye gelirsek her oyunu ve uygulamayı aciyor ama neo v gibi oyunlarda fps seviyesine ulasamiyor..Üstelik eski olmasınin dezavantajini da yasiyor kamerasi ve mimarisi eski mimari..Tekrar 701 konusuna dönecek olursak burada tabii arkadasin da tercihleri önemli ama sadece 701 super mutitasking yapiyor diye neo v yi sollayamaz..neo v alacak butce var ise 701 e bakmasi garip geldi sadece..hepsini gectim Android ve symbian farkı var..

• Beğen
Tepkiler: gıwıliler ve abandonware
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...