malidurur
Üye
600-850 lira arasi genellikle nokia ve sony olan telefolar varmi önerebileceğiniz...
600-850 lira arasi genellikle nokia ve sony olan telefolar varmi önerebileceğiniz...
ARKADAŞLAR YORUMLARINIZ İÇİN SAĞOLUN SORMUŞSUNUZ İSTEDİĞİM ÖZELLİKLERİ: BENİM İÇİN EN ÖNEMLİ OLAN ANROİD İŞLEMCİ OLSUN ÇÜNKÜ Bİ SÜRÜ UYGULAMA ANDROİD İLE ÇALIŞIYOR MAİL,FACEBOOK,SPORX GİBİ SİTELERİN UYGULAMALARI ANDROİD İLE ÇALIŞIYOR
BU ARADA XPERİA ARC S NASIL?
ARKADAŞLAR YORUMLARINIZ İÇİN SAĞOLUN SORMUŞSUNUZ İSTEDİĞİM ÖZELLİKLERİ: BENİM İÇİN EN ÖNEMLİ OLAN ANROİD İŞLEMCİ OLSUN ÇÜNKÜ Bİ SÜRÜ UYGULAMA ANDROİD İLE ÇALIŞIYOR MAİL,FACEBOOK,SPORX GİBİ SİTELERİN UYGULAMALARI ANDROİD İLE ÇALIŞIYOR
BU ARADA XPERİA ARC S NASIL?

ye kadar yolu var ise Sola'ya da bakabilirsin.
701 neo v nin yapabildiklerini yapamıyormuş yahu sen ics den randıman alamayıp gb kullanacaksın ki onda daha adamakıllı bir multitasking bile yok 701 de adamlar 70 uygulamayı aynı anda açıyorlar o yüzüne tükürülen symbian ios kadar verimli çalışan bi' sistem ve meego dan sonra dünyanın en iyi multitasking yapan sitemi...neo v nin şuan 701 den üstün yanları tarayıcı ve nitelikli oyun uygulama...şahsen aralarından tercih yapacaksam 701 i tercih ederim
tabiki arkadaşın isteklerini belirtmesi lazım oyun uygulamaya önem veriyormu bunlar onun için birer kritermi kızma biraz sert çıkıştım ama yani...eğer oyun-uygulama senin için bir kriter ise iphone 3gs e bakmanı öneririm