abandonware
Üye
"OLAN ANROİD İŞLETİMCİ OLSUN ÇÜNKÜ"
işlemci duydum; işletim sistemi duydum fakat hiç işletimci duymadım

tavsiyem xperia sola - bütçeni yazmamışsın.
"OLAN ANROİD İŞLETİMCİ OLSUN ÇÜNKÜ"

sola nın 4gb hafızası neyimize yeticek![]()
neo v bi' ics aldı onu da adamakıllı mı aldı tam bir facia neo v nin ve diğer 2011 xperia ailesinin aldığı ics güncellemesi...ayrıca sen 701 in fp2 yüklü halini izledinmi kardişim bi' bak istersen s^3 genel bölümüne701 neo v nin yapabildiklerini yapamıyormuş yahu sen ics den randıman alamayıp gb kullanacaksın ki onda daha adamakıllı bir multitasking bile yok 701 de adamlar 70 uygulamayı aynı anda açıyorlar o yüzüne tükürülen symbian ios kadar verimli çalışan bi' sistem ve meego dan sonra dünyanın en iyi multitasking yapan sitemi...neo v nin şuan 701 den üstün yanları tarayıcı ve nitelikli oyun uygulama...şahsen aralarından tercih yapacaksam 701 i tercih ederim
tabiki arkadaşın isteklerini belirtmesi lazım oyun uygulamaya önem veriyormu bunlar onun için birer kritermi kızma biraz sert çıkıştım ama yani...eğer oyun-uygulama senin için bir kriter ise iphone 3gs e bakmanı öneririm
açamadığı oyun görmedim
hem biraz ios kolaylığını ve kalitesini tatmanın zevkini yaşarsın...
8 gb dahili hafızası var
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

sadece symbianın da androidden üstün yanları olduğunu belirtmek istedimAllah aşkına androidle symbianın kıyaslanması bile mantık dışı ki sen işin içine bide meego yu sokmuşsun![]()
mevzu sadece multitaskingle bitmiyor zaten symbianın yani bellenin kullanılabilirliği ve stabilitesi androide kafa atar neyse
Gördüm tabii ki bunun sadece multitasking ile alakası oldugunu dusunuyorsan yaniliyorsun kardesim..70 tane uygulamayı nicin acalim ki ? Symbian Android e gore elbette daha hafif bir sistem bunların olması dogal degil mi ? Neo v nin tarayıcısı bile 701 den hızlı ike 701 biraz daha alt kalıyor..Oyun veya uygulama konusuna girmiyorum bile 701 ile Neo v bu konuda karsilastirmak cok yanlis olur..3gs ye gelirsek her oyunu ve uygulamayı aciyor ama neo v gibi oyunlarda fps seviyesine ulasamiyor..Üstelik eski olmasınin dezavantajini da yasiyor kamerasi ve mimarisi eski mimari..Tekrar 701 konusuna dönecek olursak burada tabii arkadasin da tercihleri önemli ama sadece 701 super mutitasking yapiyor diye neo v yi sollayamaz..neo v alacak butce var ise 701 e bakmasi garip geldi sadece..hepsini gectim Android ve symbian farkı var..

- - - Eklendi - - -
sadece symbianın da androidden üstün yanları olduğunu belirtmek istedimayrıca meegoya girerken meego şöyle böyle demedim yazdıklarımı iyi oku sadece ''meegodan sonra en iyi multitasking yapan sistem'' dedim
- - - Eklendi - - -
mevzu sadece multitaskingle bitmiyor zaten symbianın yani bellenin kullanılabilirliği ve stabilitesi androide kafa atar neyse![]()
bu arada sola 8gb dahili hafiza ve 32 gb da micro sd destekliyor 
sadece symbianın da androidden üstün yanları olduğunu belirtmek istedimayrıca meegoya girerken meego şöyle böyle demedim yazdıklarımı iyi oku sadece ''meegodan sonra en iyi multitasking yapan sistem'' dedim
- - - Eklendi - - -
mevzu sadece multitaskingle bitmiyor zaten symbianın yani bellenin kullanılabilirliği ve stabilitesi androide kafa atar neyse![]()

hangi modelle karıştırdım acaba
Neyse ne kardisim Bosverbu arada sola 8gb dahili hafiza ve 32 gb da micro sd destekliyor
![]()

symbian dünyanın en hızlı sistemi olsa + ios tan 10 kat daha hızlı olsa bile app olmadıkça os bi işe yaramaz. son olark meegonun multi tasking yapacak uygulaması yok garibimin![]()

xperia u ile karistirdin
- - - Eklendi - - -
![]()

- - - Eklendi - - -
![]()

xperia u ile karistirdin![]()

kusruma pilav yeme hakkını helal etXperia U ile karıştırdın neyle olacak
başka hangi telefonda 4 gb saçmalığı var
- - - Eklendi - - -
Fatih 10 saniye önce davrandı![]()

- - - Eklendi - - -
kusruma pilav yeme hakkını helal et![]()

Ahahah ne demek "Helal Olsun"![]()
sıkıntı yok o zaman 
10 saniye az mı kuzumXperia U ile karıştırdın neyle olacak
başka hangi telefonda 4 gb saçmalığı var
- - - Eklendi - - -
Fatih 10 saniye önce davrandı![]()

o arada uzaya roket fırlatılıyor10 saniye az mı kuzum![]()

10 saniye az mı kuzum![]()
o arada uzaya roket fırlatılıyor![]()

Vodafone Cep Net Sağolsun![]()

Cepnet iyi degil mi![]()
Turkcell de hızlı ama çok pahalıYavaş Fatih Çook Yavaş.
- - - Eklendi - - -
Kısaca Ucuz Etin Yahnisi.
Turkcell de hızlı ama çok pahalı