acinar66 Üye ben de katılmak istiyorum.imzam budur.bayramdan sonraki pzrtesi'den sonra girmemzorolabilir nete bi sorunolmaz heralde en geç iki haftaya yine girerim
ben de katılmak istiyorum.imzam budur.bayramdan sonraki pzrtesi'den sonra girmemzorolabilir nete bi sorunolmaz heralde en geç iki haftaya yine girerim
C01aY Üye XXPOXX' Alıntı: bende katılıcam --------------- Ekleme --------------- ama ben imzamı nasıl küçültücem Genişletmek için tıkla ... Biraz daha küçüğü yokmu?
XXPOXX' Alıntı: bende katılıcam --------------- Ekleme --------------- ama ben imzamı nasıl küçültücem Genişletmek için tıkla ... Biraz daha küçüğü yokmu?
XXPOXX Üye nasıl küçültceğimi söyleyin --------------- Ekleme --------------- ben çıkıom beni almayın
ouSahin Üye Bence bu yarışmanın iptal olması lazım..Gereken şikayeti yaptım zaten.. Yarışmayı sunan kişi cezalı
Mustafa Furkan Üye safakk' Alıntı: Ahali bende katılıyorum Genişletmek için tıkla ... Biz Nerdeyiz Sen Nerdesin..
safakk Üye MSinaL' Alıntı: Biz Nerdeyiz Sen Nerdesin.. Genişletmek için tıkla ... valla bende şimdi çözdüm durumu baktım ki bişi çıkmaz burdan imzaamıda kısmen silinmiş bende dedim ne uuraşcam kökten sildim
MSinaL' Alıntı: Biz Nerdeyiz Sen Nerdesin.. Genişletmek için tıkla ... valla bende şimdi çözdüm durumu baktım ki bişi çıkmaz burdan imzaamıda kısmen silinmiş bende dedim ne uuraşcam kökten sildim
C01aY Üye safakk' Alıntı: valla bende şimdi çözdüm durumu baktım ki bişi çıkmaz burdan imzaamıda kısmen silinmiş bende dedim ne uuraşcam kökten sildim Genişletmek için tıkla ... İyi etmişsin
safakk' Alıntı: valla bende şimdi çözdüm durumu baktım ki bişi çıkmaz burdan imzaamıda kısmen silinmiş bende dedim ne uuraşcam kökten sildim Genişletmek için tıkla ... İyi etmişsin
Ozan Admin Yarışmaya katılımlar Ekim 3 üne kadar devam . Katılacak olanların imzalarını ilk mesaja ekleyerek, kurallar dahilinde seçim anketi açılacak .. Devam ...
Yarışmaya katılımlar Ekim 3 üne kadar devam . Katılacak olanların imzalarını ilk mesaja ekleyerek, kurallar dahilinde seçim anketi açılacak .. Devam ...