5S mi S4 Mini mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Hangisi?

• iPhone 5S

Kullanılan: 19 76.0%
  • Galaxy S4 Mini

Kullanılan: 6 24.0%

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .

Mr.Hıghtower

Üye
arkadaşım madem hepsine paran yetiyor tavsiyem s4 miniyi geç s4 al direk ama kendi adıma konuşayım 5s in net olarak nasıl bir donanımla geleceği hakkında bilgim yok sağdan soldan duyduğum şeyler ise 4 çekirdekli bir işlemciye sahip olacağı ve 2 gb ram a sahip olacağı şu an ki piyasaya göre s4 derim ama beklersen 10 eylül ü iphone nasıl olacak görünce ona göre cevap veririz.telefon piyasasında ki eleman neyi düşünerek s4 miniyi önerdi merak konusu benim için

Kerim.

Kerim.

Üye
ciddi olarakmı soruyorsunuz?

Invoke

Invoke

Üye
Madem bütçe sıkıntın yoksa android cephesinden neden s4 mini, anlayamadım.
IOS istiyorsanız 5S
Android istiyorsanız, Xperia Z1, Galaxy NoteIII, Xperia ZU, HTC One Maxx ve LG G2 yeni çıkacak güçlü cihazlar.

fk555897

fk555897

Üye
arkadaşım madem hepsine paran yetiyor tavsiyem s4 miniyi geç s4 al direk ama kendi adıma konuşayım 5s in net olarak nasıl bir donanımla geleceği hakkında bilgim yok sağdan soldan duyduğum şeyler ise 4 çekirdekli bir işlemciye sahip olacağı ve 2 gb ram a sahip olacağı şu an ki piyasaya göre s4 derim ama beklersen 10 eylül ü iphone nasıl olacak görünce ona göre cevap veririz.telefon piyasasında ki eleman neyi düşünerek s4 miniyi önerdi merak konusu benim için

5S'in donanımı belli olmasa bile 5'den kötü olmayacaktır. Ayrıca 4S bile S4 Mini'den iyi çalışıyor.

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
    Konu Sahibi
Neden S4 mini çünkü ebat olarak S4'e göre küçük o yüzden! Biliyorum piyasada şahane cihazlar var ama emin olunki sırf ebatları yüzünden elde etmek istemiyorum. Boyutları çok büyük, kimi çok uzun, kimi çok geniş.

• Beğen
Tepkiler: ANIL
ANIL

ANIL

Admin
Neden S4 mini çünkü ebat olarak S4'e göre küçük o yüzden! Biliyorum piyasada şahane cihazlar var ama emin olunki sırf ebatları yüzünden elde etmek istemiyorum. Boyutları çok büyük, kimi çok uzun, kimi çok geniş.

Haklısınız bende öyle düşünmüştüm. 5S donanım olarak S4 mini'den daha üstün olacaktır. iOS ile bir sorununuz yoksa ben 5S almanızı tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Bessonnitsa
Invoke

Invoke

Üye
Aynen, öyleyse 5s alın daha rahat edersiniz.

• Beğen
alaStar

alaStar

Üye

ebat olarak sana uygun iyi bir android bildiğim kadarıyla birtek s4 mini var ama şöyle söyliyim iphone un çıkaracağı düşünülen o eko modeli bile s4 mini yi safdışı bırakır

• Beğen
Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
    Konu Sahibi

ebat olarak sana uygun iyi bir android bildiğim kadarıyla birtek s4 mini var ama şöyle söyliyim iphone un çıkaracağı düşünülen o eko modeli bile s4 mini yi safdışı bırakır

Bu demek oluyor ki size göre iPhone iyi?

HakaN-06

HakaN-06

Üye
5s ancak s7miniyle kıyaslanır bi 2 sene daha beklemen lazım :D

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve Bessonnitsa
cafcaf111

cafcaf111

Üye
5s le s4 mini nasıl karşılaştırılır onu bikere anlamadım da benim heralde 1 mesaj üstümdeki elemanın yazdıklarını hiç anlamadım.Resmen demişki android İos ten daha stabil :kop:bunu söyleyecek adamın aklından şüphe ederim.Bide gitmiş 5s-s4 mini karşılaştırmasından s4 mini önerimiş o zaman bize de :alkis düşer.

Edit:-qarapapaq-
1 mesaj üstümdeki derken sana hitaben yazmadım 2 mesaj üstümdeki olmuş aynı anda yazınca yanlış anlama :)

aklımdan şüphe etmene gerek yok hakaret etme yeter. önce haberleri doğru düzgün okumayı öğren sonra eleştiri yap 5s dediğiniz ürün apple ın düşük bütçeye hitaben çıkaracağı ürün ile karıştırıldığı için açıklama yaptım . 4 tane iphone kullanmış ve yazılım ve donanım uzmanı olduğumu it bölümünde yönetici pozisyonda çalıştığımı bilginiz olması açısından ayrıca değerlendirmelerimi yorumlamanız açısından söylemek isterim .Çünkü yazdıklarımı tam olarak okuyup anladığınıza emin değilim . android iphone dan stabil diye bir cümle kurmamış olmama rağmen kendi kendinize cümle çıkarmışssınız . iphone stabil değil ya da android iphone dan stabil demedim . iphone daki stabillik belli bir süre sonra çiplerdeki ısınma nedeniyle ortaya kalkıyor dedim . önce düzgün okuyalım yazıları ki anlayalım . ayrıca bir mesaj üstümdeki diye diye açıklamak yapmak yerine nickimi yazsanızda arkadaşlar direkt anlardı .

mesajımı okuduğunuz için teşekkür eder iyi günler dilerim.

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar öncelikle karıştırma filan yok!

Bütçem ikisinede uygun. Buraya yazıyorum bir daha okuyun, iPhone 5S mi alsam daha iyi S4 Mini mi?

Şu telefon şunla karşılaştırılabilir mantalitesi yerine, dostum şu sana uygun deseniz daha iyi bir cevap olabilir.

Ben cihazdan şunu yapsın şöyle özelliği olsun şöyle istemiyorum. Hangisi daha iyi?

Sevgili Bessonnitsaben yeni çıkacak olan plastik kaplama iphone dan bahsettiğini düşünerek yorum yapmıştım ancak yorumumda bahsetmiş olduğum şey iphone ların genel sorunları . benim sana tavsiyem s4 mini eğer ergonomik açıdan sorun teşkil etmez diyorsan s4 de alınabilir. s4 ile s4 mini arasındaki fark s3 ve s3 mini arasındaki uçurum kadar büyük değildir sadece 1 2 adım fark vardır bu noktaya tüm arkadaşların dikkat etmesini istiyorum . Arkadaşlar o kadar eleştiri yapmadan önce biraz araştırın bi kullanın cihazları sonra değerlendirin ezbere konuşmayın insanların kafasını karıştırmayın ayıptır.

s4 mini diyenler iphone düşmanları :ehe

şahsen apple veya iphone düşmanı değilim aksine apple ürünlerini kullanmayı severim fakat 4 iphone kullandıktan sonra sürekli aynı hataları aynı sorunları görmem iphone kullanmayı bırakmama neden oldu.

Bunun net bir cevabı yok. iOS üzerinden gidersek tabi en iyi cihaz olacaktır. Android için konuşursak S4 mini orta sınıf bir model. Burada ilk önce işletim sistemine karar vermeniz gerekiyor.

s4 mini orta sınıf bir model değildir ekonomik yüksek sınıf denilebilecek bir modeldir. orta sınıf bir modelin fiyatı 1200 lira değil 600 lira vb. fiyatta olur .

Yazılım olarak iOS!

İlk mesajımda da dediğim gibi başımı symbian'dan kaldırıp diğer cihazlara yönelemedim. Zamanımın çoğu symbian'da sorun çözmeyle geçti. O yüzden iOS ve Android bilgi bakımından çok geride kaldım. Sizlerin önerisi ile doğruyu bulmaya çalışıyorum.

Araştırmalarıma göre iOS yazılım olarak Android'ten iyi. Şimdi aklıma gelen soru ise madem S4 mini orta sınıf iPhone'un hangisi S4 mini'ye rakip olabilir?

ios yazılım olarak yerine göre androidden iyi android de yazılım olarak yerine göre ios dan iyi . yani daha öncede söylediğim gibi 2 yıl sonra iphone da donma sorunu yaşayabilirsiniz pilinde aşırı tükenmeler görebilirsiniz ancak samsung galaxy s4 mini de ve galaxy serisinin s2 s3 s4 lerinde bu şekilde problemlerle karşılaşmazsınız. s4 mini iphone 4s ,iphone 5 ile de gayet rahat rakip olabilir .

Farklı işletim sistemine sahip telefonları bu şekilde karşılaştırmak doğru olmaz. Bütçe sorunun yok anlaşılan. O yüzden iOS kullanmak istiyorsan yeni cihazı almalısın. Android istersen One, S4, yeni gelecek modellerden Note 3, Xperia Z1, One Max, LG G2 tercih etmelisin.

Benim anlamadığım bütçe sorunu yoksa neden S4 mini? Yazılım konusunda ben Android işletim sistemini tercih ediyorum.

güzel ve açıklayıcı mesajınız için sizi tebrik ederim .

5S'in donanımı belli olmasa bile 5'den kötü olmayacaktır. Ayrıca 4S bile S4 Mini'den iyi çalışıyor.

iphone 4s ve galaxy s4 mini yi tam olarak ne kadar süre kullandınız? test kriterleriniz nelerdi acaba ?
cevap verirseniz sevinirim sonuçta bilgi paylaştıkça çoğalır benim göremediğim bir hatayı siz gördüyseniz bunu öğrenmek isterim ..

mesajımı okuduğunuz için teşekkür eder iyi günler dilerim

Bessonnitsa bunu başta yazmış olsaydın keşke arkadaşların sırf performans cihazlar sunmaktan öte ergonomik açıdan rahat cihazlarda önermeleri mümkün olabilirdi . çünkü herkes neden s4 mini demiş ki s4 mininin bu kadar küçümsenecek hiç bir durumuda yok .

Haklısınız bende öyle düşünmüştüm. 5S donanım olarak S4 mini'den daha üstün olacaktır. iOS ile bir sorununuz yoksa ben 5S almanızı tavsiye ederim.

s4 mini kullanarak testler yaparak mı bu yorumda bulundunuz acaba ? cevap verirseniz sevinirim sonuçta bilgi paylaştıkça çoğalır benim göremediğim bir hatayı siz gördüyseniz bunu öğrenmek isterim ..

Bu demek oluyor ki size göre iPhone iyi?

sevgili Bessonnitsa gerekli yorumunu kendin cihazları kullanarak en azından teknoloji marketlerinde test ederek ve youtube dan inceleme videolarını izleyerek yapman daha sağlıklı olacak çünkü ülkemizde nokia fenomenliğinden sonra baş göstermiş olan iphone fenomenliğinin şu anda ne derecede olduğunu o zaman daha iyi anlayabilirsin . yani iphone un hiç bir hatası yokmuş gibi lanse edilmesinin ne kadar yanlış olduğunu ancak bu şekilde görebileceğini düşünüyorum.

5s ancak s7miniyle kıyaslanır bi 2 sene daha beklemen lazım :D

yorumunuza katılmıyorum s7 mini üretildiğinde kim bilir belki apple, iphone satışlarını durdurmuş olabilir. Ayrıca gayet normal şekilde fikrini merak eden forum kullanıcısınının sorusuna dalga geçer gibi mesaj yazmanız ona yardım etmeye değilde canını sıkmaya yaramaktan başka bir işe yaramaz bence.

• Beğen
Tepkiler: GuiTaRisT111 ve Bessonnitsa
ozakin70

ozakin70

Üye
Bişey demicem bu sefer tutcam kendimi hımp :/

fk555897

fk555897

Üye
cafcaf111 iPhone 4S'i yaklaşık 1 sene kullandım. S4 Mini'yi kullanmadım ama bolca incelemesini izledim. Ayrıca S4 Mini'nin performansı S3 ile benzer olacağından kullansam da birşey değişmeyecek.

cafcaf111

cafcaf111

Üye
cafcaf111 iPhone 4S'i yaklaşık 1 sene kullandım. S4 Mini'yi kullanmadım ama bolca incelemesini izledim. Ayrıca S4 Mini'nin performansı S3 ile benzer olacağından kullansam da birşey değişmeyecek.

öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.

anladım peki s3 de performans olarak kötü olan ne var sizce? s3 ü 4s in gerisinde bırakan özellikler ne size göre merakımdan soruyorum çünkü iphone 4s in s3 den iyi olduğunu düşünmüyorum . iphone 4s şu anda kullanıyorum internet performansı olarak batarya performansı olarak s4 miniden bayağı geride kalıyor s3 kullanmadığım için yorum yapamayacağım ancak iphone da internet performansının düşüklüğü ve kullanım sırasında aşırı ısınma göz ardı edilmemeli.. yani s3 ya da s4 mini ne anlamda kötü onu merak ediyorum.

fk555897

fk555897

Üye
M
öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.

anladım peki s3 de performans olarak kötü olan ne var sizce? s3 ü 4s in gerisinde bırakan özellikler ne size göre merakımdan soruyorum çünkü iphone 4s in s3 den iyi olduğunu düşünmüyorum . iphone 4s şu anda kullanıyorum internet performansı olarak batarya performansı olarak s4 miniden bayağı geride kalıyor s3 kullanmadığım için yorum yapamayacağım ancak iphone da internet performansının düşüklüğü ve kullanım sırasında aşırı ısınma göz ardı edilmemeli.. yani s3 ya da s4 mini ne anlamda kötü onu merak ediyorum.

Note 2 ve iPhone 5 kullanıyorum. Performans olarak aralarında baya bir fark var. iPhone 5 daha iyi. S3'ün menüsünde yavaşlamalar tespit ediyorum aynı yavaşlamalar Note 2'de yok ama Note 2'de de Widget menüsünde dolaşırken yavaşlamalar meydana geliyor.

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
5S tabi

KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
5s her türlü :)

allemgullem

allemgullem

Üye
Bende s4 mini eşime de iphone 5 aldım. Aslında renkler ve zevkler tartışılmazmış cümlesiyle düşüncelerimden bahsetmek istiyorum... ;)

Tabiki iphone 5'in kalitesi, elindeki duruşu ve sağlamlığı tartışılmaz. Aslında aynı kategorideki telefonlar bile değil. Ama yine de cevap vermek istedim; s4 donanım olarak mini den daha kötü olsa da ben ios (ip5) işletim sisteminin bir kez olsun takıldıgını ve sorun çıkardıgını görmedim..

Sonuç olarak Tabiki de İphone 5.. ;)

Takipçi Satın Al

Üst Alt