Tavsiye GALAXY S4 MİNİ İLE İPHONE 4s takas edelir mi ? **TAVSİYE**

Sponsorlu Bağlantılar

S4 MİNİ mi İPHONE 4s mi ?

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .
0MG90

0MG90

Üye
Siri haricinde bi artısı yok bence

sayi77

sayi77

Üye
S4 mini kötü cihaz diyemem ama 4s kesinlikle çok kaliteli ve zarif bir cihaz. Sen sakın 4s in rami azmış veya artık eskimiş konularına aldırma, he şunu düşünmelisin ekran gerçekten çok küçük. Yoksa ses kalitesi, fotoğraf kalitesi, stabillik falan tartışılmaz iphone da

• Beğen
Tepkiler: d_mavi

Beratby25

Üye
Selamın aleyküm beyler elimde iphone 4s var 16 gb telefonucuya ne Kadar'a satabilirim garantisi yok herhangi bi sorunuda yok

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Aleyküm selam

avast

avast

Üye
Hayır şu olayı anlayamıyorum. Bir kere Mac kullanınca PC kullanmak istemezsin, bir kere Ios kullanınca Android istemezsin. Bu lafları Apple ürünleri kullanan herkesden duyuyorum da nasıl bir ütopya bu ya? Uzmanlar bile en çok gelişme gösteren ve en iyi mobil işletim sistemi ödüllerini Android'e veriyorken (ki işinin ehli insanlar bunlar), telefonunda sadece Candy Crush oynayıp, Retrica ve sosyal medya programları kullanan tipler geliyor Apple şöyle şekerim Apple böyle en iyisi şekerim muhabbeti yapıyorlar, bu Apple kullanıcıları cidden ağır fanboy oluyorlar, onları da anlarım tabi o kadar para veriyorlar napsınlar böyle içi boş tezlerle savuncaklar tabi de ama başkalarının kullandığı cihazlara da çamur atıyorlar ben buna sinir oluyorum işte. Mac'i de Iphone'u da bilmesem beni de kandırcaklar. Apple sizin sandığınız gibi dünyanın en iyi firması falan değil.
Katiliyorum nexus 5ten iphone 5e iphome5 ten lg g2 ye dondum bana android daha uygunmus onu farkettim ha uzuldugum tek nokte iphoneda muzik dinlemek inanilmaz bir keyf birde metalden plastige donus :D gerisi hikaye

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 737108
bydeathhhone

bydeathhhone

Üye
Örnek olarak; araba kullanan insan tabiki kamyon kullanamaz en başta. Önce alışması gerekir, sonra da keyfi nasıl isterse o aracı kullanır yani ios başka android başkadır ve IOS ASLA ANDROİD KADAR OLAMAZ. Çünkü ios çok basittir ve kullanmak için donanıma pek ihtiyaç duymaz ancak android ios'a göre çok daha güçlüdür, bu sebeple çok fazla donanım kullanır. Samsung gibi markalar da donanımı fazla geliştirmeden android yükseltince haliyle android telefon alınmaz çünkü çok kötü (!) oluyor ve sizin gibi vatandaşlar androidi kötülüyor. Bu cevap sizi biraz açmıştır umarım. Android kötü değildir, donanım yetersizdir. Konuyu ios vs android tartışmasıyla doldurmayalım zira bu tartışma çok uzar [emoji4] iyi forumlar! [emoji106]
ios 1 gb ram e ihtiyac duyarken android e 3 gb ram koyuyorsun gene şişiyor kalıyor burda önemli olan az malzeme ile cok iş yapabilmektir android cok güclü sistem ise cok donanım gerektiriyorsa koyalım 10 gb ram 16 cekirdek işlemci koysun 10 milyarda fiyat versin teşekkürler