Tavsiye GALAXY S4 MİNİ İLE İPHONE 4s takas edelir mi ? **TAVSİYE**

Sponsorlu Bağlantılar

S4 MİNİ mi İPHONE 4s mi ?

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .

Peocawe

Peocawe

Üye
İkisinide kullandım. Şuan ki durumda S4 mini. iOS 8 den önce sorsaydın bu soruyu kesinlikle 4S derdim. iPhone 4S almıştım 1 ay önce. 2 gün kullanamadan satıp Nexus 4 aldım ve çok memnunum.

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
İkisinide kullandım. Şuan ki durumda S4 mini. iOS 8 den önce sorsaydın bu soruyu kesinlikle 4S derdim. iPhone 4S almıştım 1 ay önce. 2 gün kullanamadan satıp Nexus 4 aldım ve çok memnunum.
nexuslarin sarji hiç iyi değil.

arkadaşımda var ondan biliyorum nexus 4 emiyor bildiğin

Peocawe

Peocawe

Üye
nexuslarin sarji hiç iyi değil.

arkadaşımda var ondan biliyorum nexus 4 emiyor bildiğin

Maalesef öyle. Günde 2 defa şarja takıyorum aktif kullandığım zaman. Onun dışında 1 gün yetiyor fakat 4S'i 3 defa şarja takıyordum kullanmasam bile. :ehe

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
ben s3le geceden geceye kadarki beklemede 6 saat ekran süresi aliyorum

sefo1

sefo1

Üye
Bence iphone iyi deyil çünkü s3 mini kullanıyom Android uğrastırıcı seversen iyi s4 kullan çünkü yakında iphone 4s de güncelleme gelmeye bilir

atakansariyar

atakansariyar

Üye
Kardeş öncelikle belirtmek isterim ki aynı kafa yapısındayız. Benim de şimdiki telefonum s4 mini ve bundan önce ace vardı androidin herşeyini de çözdüm senin gibi, hala da merakım var. Hatta 4s le takas yapmayı da düşündüm bir ara yani ikimiz de bu durumda eşit oluyoruz [emoji1] Tek farkımız, ben takastan vazgeçtim.

Arkadaşın 4s i vardı bana vermişti 3-5 gün takıldım, benim s4 mini de bendeydi, sürekli ikisini karşılaştırdım.

Ekran: Öncelikle ekranın farklı olduğunu gerçekten farkediyorsun. 4s i 10 dk elinde tut, oyna kurcala, sonra s4 miniyi eline al, gerçekten "oh bee" diyeceksin. Çünkü ekranı gerçekten çok küçük ve kullanış açısından da zor. Yani klavye ve oyunlarda bişeylere basarken elin kayabilir. Sonra çözünürlük açısından bana biraz daha zayıf geldi. Sebebi ise; Ekran çözünürlüğü ve pixel yoğunluğu daha iyi ancak bunları kullanabilmek için tamamen bir sisteme ihtiyaç var. Örnek olarak; bilgisayarın ekran kartı kötüyse, istersen 4k tvye tak bir yararı olmaz. Yani programlar ve sistemin kendisi, stabil çalışabilmek için çözünürlükten vazgeçiyor bu cihazda.

Arayüz: Arayüz gerçekten güzel. Basit, şık. Iphone işte ne söylüyorlarsa doğru [emoji1] Özelleştiremiyorsun o ayrı konu. Diyorsan ki "Ben cihaza jailbreak yapıp uçuracam", bence bunu 4s te pek faydasını göremeyebilirsin. Alacaksan 5 veya 5c al, sonra zaten alışırsan s4 miniyi tekrar istemeyebilirsin [emoji1] yani paran çöpe gitmez büyük ihtimal, sana bağlı.

Sonuç olarak ekrandan başka pek bir dezavantaj göremiyorum cihazda. Diğer herşeyi jailbreak ile çözebilirsin zaten. Ama telefonu kullanmanın tadına varmak istiyorum, attan inip eşeğe binmek istemiyorum dersen, cevap 5 veya 5c. Dediğin gibi sen bu telefonu normal kullanmayacaksın ve zorlayacaksın, bazı şeyleri telefon kaldırmayınca hevesin kursağında kalacak. Yani 4s mi yoksa başka bişey mi diye düşün çünkü iphone kötü demiyorum 4s senin işini çözmez diyorum [emoji4] Benim fikrim ise s4 mini forever [emoji1] [emoji1] Stock romda yapabileceklerini biliyor musun bilmiyorum ama bilmiyorsan yardımcı olurum, çok değişik şeyler yapabiliyorsun ufaktan ufaktan [emoji1] neyse fazla uzatmayayım [emoji1] karar senin.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Samsung olmasında ne olursa olsun(ÇİNHARİÇ)

ipekyolu37

ipekyolu37

Üye
dostum kıyaslama bile yapılmaz. iphone otomobil ise Samsung kağnı gibidir.. hele hele mini ile kıyaslıyorsun.. işletim sisteminden eliyor iphone bi defa. hem 4s al en kısa sürede iphone 6 ya kadar değiştireceksin. iphone başka telefon başkadır.

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
çok ağır fanboylar var.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN ve atakansariyar
ipekyolu37

ipekyolu37

Üye
iphone Alınca başka telefon kullanamazsın

atakansariyar

atakansariyar

Üye
iphone Alınca başka telefon kullanamazsın
Örnek olarak; araba kullanan insan tabiki kamyon kullanamaz en başta. Önce alışması gerekir, sonra da keyfi nasıl isterse o aracı kullanır yani ios başka android başkadır ve IOS ASLA ANDROİD KADAR OLAMAZ. Çünkü ios çok basittir ve kullanmak için donanıma pek ihtiyaç duymaz ancak android ios'a göre çok daha güçlüdür, bu sebeple çok fazla donanım kullanır. Samsung gibi markalar da donanımı fazla geliştirmeden android yükseltince haliyle android telefon alınmaz çünkü çok kötü (!) oluyor ve sizin gibi vatandaşlar androidi kötülüyor. Bu cevap sizi biraz açmıştır umarım. Android kötü değildir, donanım yetersizdir. Konuyu ios vs android tartışmasıyla doldurmayalım zira bu tartışma çok uzar [emoji4] iyi forumlar! [emoji106]

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Hayır şu olayı anlayamıyorum. Bir kere Mac kullanınca PC kullanmak istemezsin, bir kere Ios kullanınca Android istemezsin. Bu lafları Apple ürünleri kullanan herkesden duyuyorum da nasıl bir ütopya bu ya? Uzmanlar bile en çok gelişme gösteren ve en iyi mobil işletim sistemi ödüllerini Android'e veriyorken (ki işinin ehli insanlar bunlar), telefonunda sadece Candy Crush oynayıp, Retrica ve sosyal medya programları kullanan tipler geliyor Apple şöyle şekerim Apple böyle en iyisi şekerim muhabbeti yapıyorlar, bu Apple kullanıcıları cidden ağır fanboy oluyorlar, onları da anlarım tabi o kadar para veriyorlar napsınlar böyle içi boş tezlerle savuncaklar tabi de ama başkalarının kullandığı cihazlara da çamur atıyorlar ben buna sinir oluyorum işte. Mac'i de Iphone'u da bilmesem beni de kandırcaklar. Apple sizin sandığınız gibi dünyanın en iyi firması falan değil.

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
boyabatlı

boyabatlı

Üye
İki modelide kullandım 4se şarz dayanmadı en son jenarotör aldım rahatladım

• Beğen
Tepkiler: reflex, B.A.R.O.N ve atakansariyar
d_mavi

d_mavi

Üye
İki modelide kullandım 4se şarz dayanmadı en son jenarotör aldım rahatladım
Yani jeneratör aldın ama yinede 4s'ten vazgeçmedin.. Bende sizin gibi ikisinide kullandım, sizin gibi iphone da kalmayı seçtim.. Androidin marketi geniş, uygulama çeşidi fazla.. Ama iphone da stabilite bariz belli, işlemci bi kere önde her zaman, temel uygulama çeşitlerininde hepsi var, dezavantajı şarj ve uygulamaların bazıları androidde ücretsizken iphone da ücretli.. Tercih meselesi ne bağlı..

boyabatlı

boyabatlı

Üye
İki değişik şehir gibi tercih önemli

ipekyolu37

ipekyolu37

Üye
Arkadaşlar konuyu açan arkadaş yorum bekliyor sonuçta yorum denilen şey de kişisel bakış açısıdır. ben her iki sistemi de kullandım ios bariz şekilde stabil ve sorunsuz geldi bana. halihazırda Android telefonumda var ama hiç elime alaşım gelmiyor. bu herkesin zevkine göre değişir. ayrıca ios kullanmama rağmen jailbreaksiz olduğu vakit Android iostan daha üstündür. iphonu hesap makinası gibi kullanabilirsiniz ancak.

The Pancar

The Pancar

Üye
4s e yakında bir güncelleme daha atarlar telefon çöp olur

MaxipmaN

Üye
Hala 4si savunanlar var komik duruma düsmeyin