The Pancar
Üye
s4 mini - 4sAndroidden - İOS
Attan inip - Pagani Zonda C12 F'ye binmektir
attan inip eşeğe binmektir.
s4 mini - 4sAndroidden - İOS
Attan inip - Pagani Zonda C12 F'ye binmektir
nexuslarin sarji hiç iyi değil.İkisinide kullandım. Şuan ki durumda S4 mini. iOS 8 den önce sorsaydın bu soruyu kesinlikle 4S derdim. iPhone 4S almıştım 1 ay önce. 2 gün kullanamadan satıp Nexus 4 aldım ve çok memnunum.
nexuslarin sarji hiç iyi değil.
arkadaşımda var ondan biliyorum nexus 4 emiyor bildiğin

ben s3le geceden geceye kadarki beklemede 6 saat ekran süresi aliyorum
Örnek olarak; araba kullanan insan tabiki kamyon kullanamaz en başta. Önce alışması gerekir, sonra da keyfi nasıl isterse o aracı kullanır yani ios başka android başkadır ve IOS ASLA ANDROİD KADAR OLAMAZ. Çünkü ios çok basittir ve kullanmak için donanıma pek ihtiyaç duymaz ancak android ios'a göre çok daha güçlüdür, bu sebeple çok fazla donanım kullanır. Samsung gibi markalar da donanımı fazla geliştirmeden android yükseltince haliyle android telefon alınmaz çünkü çok kötü (!) oluyor ve sizin gibi vatandaşlar androidi kötülüyor. Bu cevap sizi biraz açmıştır umarım. Android kötü değildir, donanım yetersizdir. Konuyu ios vs android tartışmasıyla doldurmayalım zira bu tartışma çok uzar [emoji4] iyi forumlar! [emoji106]iphone Alınca başka telefon kullanamazsın
Yani jeneratör aldın ama yinede 4s'ten vazgeçmedin.. Bende sizin gibi ikisinide kullandım, sizin gibi iphone da kalmayı seçtim.. Androidin marketi geniş, uygulama çeşidi fazla.. Ama iphone da stabilite bariz belli, işlemci bi kere önde her zaman, temel uygulama çeşitlerininde hepsi var, dezavantajı şarj ve uygulamaların bazıları androidde ücretsizken iphone da ücretli.. Tercih meselesi ne bağlı..İki modelide kullandım 4se şarz dayanmadı en son jenarotör aldım rahatladım