5S mi S4 Mini mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Hangisi?

• iPhone 5S

Kullanılan: 19 76.0%
  • Galaxy S4 Mini

Kullanılan: 6 24.0%

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .
Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
    Konu Sahibi
5S mi S4 Mini mi?
Merhaba Arkadaşlar,

Yakın bir zamanda yeni bir cihaz almayı ve symbian'dan kurtulmayı düşünüyorum. Şimdilik gözüme iki cihaz kestirdim. iPhone 5S ve Galaxy S4 mini. Telefon borsasında çalışan bir arkadaşım bana bu ikisi arasında 5S'i tavsiye etti. Tek fikre hükmetmeyip sizlerinde bilgileri ile doğru olanı seçmeyi istiyorum.

Lütfen anket oylamayı unutmayınız!

iPhone 5S mi Galaxy S4 Mini mi?

Teşekkür ederim ...

Samet.25

5s :good:

• Beğen
Tepkiler: Bessonnitsa
nokia_belle

nokia_belle

Üye
5s çıktı diyen kim sana?
Eminmisin onun telefon borsasında çalıştığından yoksa ıssız adada mı yaşıyor?
Çıkmayan telefona 5s iyi diyor oda güzelmiş

• Beğen
s.ileli

s.ileli

Üye
5s çıktı diyen kim sana?

Hayal ediyordur yada 4s ten bahsediyordur

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
    Konu Sahibi
5s çıktı diyen kim sana?

Çıktı demedi. "Madem yeni cihaz alacaksın bekle 5S çıksın onu al" dedi.

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
4s desen neysede 4s mini diyosun 5s al cıkarsa

nokia_belle

nokia_belle

Üye
s4 mini nireee yeni iphone niree,one x,s4,note 2 dese tamam derim ama o fiyat farkıyla iki tane s4 mini alınır aynı kulvarda değil zaten
bence siz bütçenizi belirtin daha iyi yardımcı olunur

cafcaf111

cafcaf111

Üye
eğer yeni iphone plastik kasa vb. gibi düşük bütçeye hitaben bir ürün olursa diye arkadaş s4 mini ile kıyaslama yapmış çünkü yeni iphone un düşük bütçey hitap edeceğini burda yazan bir iki arkadaş dışında teknoloji ile ilgilenen herkes biliyor ve fiyatınında diğer iphone lar kadar pahalı olmayacağını bayağı bir duyurdular . neyse asıl denilecek söze geleyim iphone 3g iphone 3gs iphone 4 4s kullandım galaxy s2 s4 de kullandım söyleyeceğim noktalar şunlar . iphoneun parçalarından mıdır nedir bilinmez yazılımı tamam iyidir hoştur ama iphone larda 3g nin telefonun hem şarjını sömürmesi hemde verim alınamaması gibi bir durum var mesela modem olarak cihazı kullandığımda saniyede 700 kb ile yani 7 mbit dosya indirdiğim bir günü göremezken s2 de ve s4 de bu performansın bayağı üstünde 7mbit ve 8 mbit arası sabit dosya indirdiğime binlerce kez şahit oldum . asıl değineceğim noktalardan biride aynı dönem içerisinde aynı sıklıkla iphone 4 ve galaxy s2 kullandım iphoneda oyun uygulama kullanıldıktan sonra bir süre sonra cihazda yavaşlamalar donmalar baş gösteriyor sonrasında cihazı sıfırlasanız bile cihazda tahminimce işlemci üzerindeki çiplerin ısınma dolayısıyla ömrünün kısalmasından kaynaklı telefonda donmalar oluyor fakat galaxy s2 de böyle bir sorun yaşamadım cihaz çatır çatır çalışmasına devam ediyor ısınma galaxy s2 de de oluyordu ki su anda s4 de de ısınma oluyor ve her elektronik alet yüksek performansta çalıştığında ısınır fakat iphone larda bu ısınmanın sonu iyi bitmiyor diyebilirim . 4 tane iphone kullandım fakat belli bir süre sonra memnuniyetsizlikle biten sonuçlar oldu ve iphone 5 almadım .iphoneda iphone 4 ve 4s de kullanmayı sevdiğim tek şey kameralarıydı başka pekde aman aman bi faydasını görmedim iphonenun .ki galaxy s2 ve s4 ünde kamerası iyi fakat ayarlarda oynama yapmak gerekiyor. galaxylerin kameraları da iyi yani . ama iphoneu kurtaran özelliği kamerası diyebilirim ayrıca iphone da yaratılan popülarite şu anda amerika da bile doğdugu yerde bile kırılmışken halen türkiyede iphoneun karizma sözüyle nitelendirilip boşuna para verilecek bir cihaz olması anormal bir durum . bu bilginin doğruluğuda bu linkte arkadaşlar

araştırarak doğruluğunu tespit edebilirsiniz.

s4 miniyi inceleme fırsatı buldum daha önce ergonomik yapısı muhteşem ele tam oturuyor ekran kalitesi de güzel parlaklık renk olsun . yalnız gorilla glass cam kullanılmamış kırılmaya dayanıksız deniliyor bence dikkatli kullanılmadığı sürece sağlam olduğu savunulan her ürün zarar görebilir . dikkatli olmak iyidir .

s4 mini ram olarakda gayet güçlü bir cihaz s3 den daha iyi olduğunu düşündüğüm bir cihaz ayrıca s4 mini için şunu da söylemek istiyorum . s3 ile s3 mini arasındaki o s3 minideki kalitesiz duruş s4 ile s4 mini arasında yok . s4 zoom da kullanılan işlemci vs. aynı ram sadece s4 zoomda 1.5 gb samsungun galaxy s4 serisinde ciddi anlamda değişikliğe gitmiş olduğu belli .

4 iphone 2 galaxy s serisi kullanmış teknoloji tutkunu biri olarak size galaxy s4 mini öneriyorum . s3 zaten düşünmemişsiniz ancak yinede söylemek istediğim bir şey var s4 mini ekran çözünürlüğü olarak s3 den aşağı olsada eğer kullanışlılığa önem veriyorsanız s4 mini yi tercih ediyorum fakat s3 ü büyük olsada kullanırım diyorsanız s3 de tercih edilebilir.

iyi günler dilerim.

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA ve Bessonnitsa
Invoke

Invoke

Üye
5S kimlerle karşılaştırılacak: Xperia Honami, Lg Optimus G2, HTC One Maxx
S4 desen neyse, s4 mini bunlara göre alt sınıf bir cihaz. Bence de bütçenizi bir söyleyin daha iyi yardımcı olunur, s4 mini 1200 filandır iphone5S piyasaya 3küsür liradan girer Türkiye'ye :D Bugün iphone5 vatanda 2100 teknosa 2500lira.

• Beğen
Tepkiler: Samet.25
big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
5s le s4 mini nasıl karşılaştırılır onu bikere anlamadım da benim heralde 1 mesaj üstümdeki elemanın yazdıklarını hiç anlamadım.Resmen demişki android İos ten daha stabil :kop:bunu söyleyecek adamın aklından şüphe ederim.Bide gitmiş 5s-s4 mini karşılaştırmasından s4 mini önerimiş o zaman bize de :alkis düşer.

Edit:-qarapapaq-
1 mesaj üstümdeki derken sana hitaben yazmadım 2 mesaj üstümdeki olmuş aynı anda yazınca yanlış anlama :)

nokia_belle

nokia_belle

Üye
dedim zaten yeni çıkacak olan iphone yani 5s modeliyle s4 mini karşılaştıracak mantığım aklım,beynim almıyor

• Beğen
Tepkiler: Penci Hoca
.caner.

.caner.

Üye
5c ile karsilastiriyordur belki ? :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Mr.Hıghtower

Mr.Hıghtower

Üye
caner e katılıyorum bence eleman yeni çıkacak olan plastik kasa 5c ile 5s i karıştırmıştır yada s4 yerine s4 mini demiştir diğer arkadaşların da dediği gibi bütçenizi söyleyin öyle telefon önerelim özelden yada burdan

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar öncelikle karıştırma filan yok!

Bütçem ikisinede uygun. Buraya yazıyorum bir daha okuyun, iPhone 5S mi alsam daha iyi S4 Mini mi?

Şu telefon şunla karşılaştırılabilir mantalitesi yerine, dostum şu sana uygun deseniz daha iyi bir cevap olabilir.

Ben cihazdan şunu yapsın şöyle özelliği olsun şöyle istemiyorum. Hangisi daha iyi?

MaxipmaN

Üye
s4 mini diyenler iphone düşmanları :ehe

• Beğen
boyabatlı

boyabatlı

Üye
Param çok uygulamaları para ile almak hoş diyorsan 5s tam sana göre yok ben telefon ile hoş vakit geçirip birde para mı vereyim özgür insan özgür yaşar diyorsan ne duruyorsun s4 mini tam sana göre

furkan4045

Üye
5s daha iyi tabikide

ANIL

ANIL

Admin
Arkadaşlar öncelikle karıştırma filan yok!

Bütçem ikisinede uygun. Buraya yazıyorum bir daha okuyun, iPhone 5S mi alsam daha iyi S4 Mini mi?

Şu telefon şunla karşılaştırılabilir mantalitesi yerine, dostum şu sana uygun deseniz daha iyi bir cevap olabilir.

Ben cihazdan şunu yapsın şöyle özelliği olsun şöyle istemiyorum. Hangisi daha iyi?

Bunun net bir cevabı yok. iOS üzerinden gidersek tabi en iyi cihaz olacaktır. Android için konuşursak S4 mini orta sınıf bir model. Burada ilk önce işletim sistemine karar vermeniz gerekiyor.

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
    Konu Sahibi
Yazılım olarak iOS!

İlk mesajımda da dediğim gibi başımı symbian'dan kaldırıp diğer cihazlara yönelemedim. Zamanımın çoğu symbian'da sorun çözmeyle geçti. O yüzden iOS ve Android bilgi bakımından çok geride kaldım. Sizlerin önerisi ile doğruyu bulmaya çalışıyorum.

Araştırmalarıma göre iOS yazılım olarak Android'ten iyi. Şimdi aklıma gelen soru ise madem S4 mini orta sınıf iPhone'un hangisi S4 mini'ye rakip olabilir?

ANIL

ANIL

Admin
Yazılım olarak iOS!

İlk mesajımda da dediğim gibi başımı symbian'dan kaldırıp diğer cihazlara yönelemedim. Zamanımın çoğu symbian'da sorun çözmeyle geçti. O yüzden iOS ve Android bilgi bakımından çok geride kaldım. Sizlerin önerisi ile doğruyu bulmaya çalışıyorum.

Araştırmalarıma göre iOS yazılım olarak Android'ten iyi. Şimdi aklıma gelen soru ise madem S4 mini orta sınıf iPhone'un hangisi S4 mini'ye rakip olabilir?

Farklı işletim sistemine sahip telefonları bu şekilde karşılaştırmak doğru olmaz. Bütçe sorunun yok anlaşılan. O yüzden iOS kullanmak istiyorsan yeni cihazı almalısın. Android istersen One, S4, yeni gelecek modellerden Note 3, Xperia Z1, One Max, LG G2 tercih etmelisin.

Benim anlamadığım bütçe sorunu yoksa neden S4 mini? Yazılım konusunda ben Android işletim sistemini tercih ediyorum.

Takipçi Satın Al

Üst Alt