5800XM ORJİNAL FW i8910 widget Hs ENTEGRELİ

Sponsorlu Bağlantılar

toligargala

toligargala

Üye
    Konu Sahibi
5800XM ORJİNAL FW i8910 widget Hs ENTEGRELİ
link yenilenmiştir....

arkadaşlar orjinal fw üzerinde hiç bir değişiklik yapmadan sadece i8910 widget hs entegre edilmiştir. fw yi kurmak için yapılcak olan işlemler forumda mevcuttur.güle güle kullanın......

flash işlemi burdan bakarak yapabilirsiniz: http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...5-hack-turkce-and-resimli-anlatim-304566.html

video: !

• Beğen
Tepkiler: musty_20_, WastabMan, eldevarhuzun_15 ve 10 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler.

olcay.bozdemir

Üye
resim olması gerekmiyor mu??

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
resme gerek yok.anlatım olsaydı iyiydi ama diğer konulardan bakarak yapabilirisiniz.

bybilal

bybilal

Üye
haydar ecevit arkadaşımızın yayınladığından ne farkı var ?

OğuzcanAbi

Üye
saol

21sacraments

21sacraments

Üye
orjinal N97 ew ekranı olan fw yokmu pnht'nin internet sitesinde videosunu gördüm ama fw bulamıyorum?

zx6r

zx6r

Üye
bakarak yaparım sağol arkadaşım

toligargala

toligargala

Üye
    Konu Sahibi
haydar ecevit arkadaşımızın yayınladığından ne farkı var ?

farkı şu kardeş bu fw orjinal sadece ev ekranı entegre edilimiş haydar_ecevitin fwsi tamamiyle değiştirilimiş isterseniz onuda kurabilirsiniz...

--------------- Ekleme ---------------

orjinal N97 ew ekranı olan fw yokmu pnht'nin internet sitesinde videosunu gördüm ama fw bulamıyorum?

evet yaptılar pnht timi ama daha çalışma aşamasında olduğu için yayımlamadılar...

--------------- Ekleme ---------------

bakarak yaparım sağol arkadaşım

rica ederim arkadaşım anlatımları vede videoyu ekledim. bakarak yapabilirsin..

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
vay be çok güzel yapmışlar 5800 ra samsungun ekranını eklemişler.

7610ncu

7610ncu

Üye
bana sadece hackli olan yada menüde müzik hack medya oyunlar gibi klasorleri olan fw lazım

-hasangun-

-hasangun-

Üye
böyle değerlibi çalışma niye ilgi görmez anlamam?samsung widget sorunsuz kurulup çalışıyor?

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
istediğimiz widgeti göz alan bir fw değil kardeşş ;)

toligargala

toligargala

Üye
    Konu Sahibi
istediğimiz widgeti göz alan bir fw değil kardeşş ;)
amacım göz alıcı bir fw oluşturmak değildi zaten sadece ev ekranını yerleştirdim o kadar orjinal fw ve i8910 hs kullamak isteyenler için yoksa öyle şatafatlı fwleri bende yaparım kuşkun olmasın kardeş:oke:

aegeantr

Üye
link silinmiş kardeş istersen tekrar yükle. çünkü bıktım ben bu oynanmış fw lerden bana sadece hackli ama tüm diğer dosyaları içeriği orjinal yalımla aynı olan fw lazım o da senin yüklediğinde var sanırım. tekrar yüklersen sevinirim.

mardok

mardok

Üye
teşekkürler

aegeantr

Üye

bu fw yi de denedim kardeş sağol ama bana uygun değil. benim istediğim açılış ekranı falan değişmesin. win 7 gibi açılmasın . çünkü win7 ayrı nokia ayrı şeyu ne gerk var böle ses değiştirme olaylarına falan . sadece orjinal yazılım olsun ama ro patcher da ekli olsun millet kendi kafasına isteğine göre eklesin çıkarsın programları.

SyST3M

Üye
dosya silinmiş tekrar paylaşırmısınız.

Shade.Anqer

Üye
Link Pert...

Üst Alt