5800 xm v.40 radyo donma sorunu v50 de devam ediyorrrrrrr:off:

Sponsorlu Bağlantılar

Revengeful

Emekli Yönetici
bende hiç donmuyor...

tektabancam

Üye
    Konu Sahibi
bende hiç donmuyor...

senin adına sevindim kardeş keşke bizde öle diye bilsek fakat eksik yazmışsın kullandıgın xm türünüde yazarmısın v40 güncellemesini yaptın mı radyo ne sıklıkla dinliyorsun

cup20

Üye
arkadaşlar v40 yükselttikten sonra radyoda donma sıklaştı kanal değiştirirken donuyo radyo çalmaya devam ediyo ama kitleniyo kapatıp tekrar açmadan düzelmiyo kodu değiştirip farklı kodla güncelleştirdik diye mi oldu acaba soruna çözüm bulabilen varsa paylaşırsa seviniriz....

bigboss35

bigboss35

Üye
arkadaşlar ben kendi telefonumda tekrar yazılımı yükledim düzeldi ilgili konu açtım ordan bakabilirsiniz.

skol72

skol72

Üye
bende de aynı sorun var... nokia ya mail atmıştım telefonla geri dönüş yaptılar fakat böyle bir sorun almadıklarını söylediler bana telefonda...nokia shop a gidip v40 ı tekrar yükletin dedi gittim üzerinde ki son sürüm zaten yükleme yapılamaz bizde pc den yapıyoruz dediler sinirlendim çıktım dünde hafıza kartını yedekledikten sonra biçimlendirip *#7370# yapıp soft format attım yedeklemeyi geri yükledim.belli bir süre takılmadan radyoyu dinledim RDS ekranda gözükmesine rağmen çalışmıyordu.bu sabah tekrar radyoyu açtığımda takılmalar yine başladı çok sinir bozucu bir durum maalesef...

serkankay

Üye
Navi koduyla guncellenmiş mavi 5800xm aynı sorun bende de var... Hatta teli kapatıp acınca bır sure sensorler calısmıyor servıse goturmeye usenıyorum...
Tabi birde artık opera ve kendi browser ı şifre saklama ozellıgını yıtırdı format atsamda duzelmedı...
Kullanırken fazla rahatsız etmiyordu ama buraya yazınca oldukca fazla sorun oldugunu hıssettım:)

tektabancam

Üye
    Konu Sahibi
bende de aynı sorun var... nokia ya mail atmıştım telefonla geri dönüş yaptılar fakat böyle bir sorun almadıklarını söylediler bana telefonda...nokia shop a gidip v40 ı tekrar yükletin dedi gittim üzerinde ki son sürüm zaten yükleme yapılamaz bizde pc den yapıyoruz dediler sinirlendim çıktım dünde hafıza kartını yedekledikten sonra biçimlendirip *#7370# yapıp soft format attım yedeklemeyi geri yükledim.belli bir süre takılmadan radyoyu dinledim RDS ekranda gözükmesine rağmen çalışmıyordu.bu sabah tekrar radyoyu açtığımda takılmalar yine başladı çok sinir bozucu bir durum maalesef...
hafıza kartındaki sistem dosyaları hariç diger dosyaların yedegini pc ye al (resim müzik video rehber vs. hafıza kartını pc de biçimlendir bu arada telede hard format at soft format bazen işe yaramıyo sonra kartı tele tak birde telde biçimlendir teli aç kapa dosyalarını telefon üzerinden karta at biraz zaman alıcak biraz zahmetli biş fakat dene bende işe yaradı

badred83

Üye
Sorun sadece radyo servislerinin durması değil bence. Aynı zamanda RDS'de çalışmıyor.

Altan-b

Üye
bende de aynı sorun vardı arama gelince oluyodu genellikle telefonu formatladım ondan sonra olmaya başladı kendiliğinden geçti şimdi bişey yok telefonu nokia servisine götür orda formatlayıp yeniden menü yüklüyolar büyük bi ihtimal düzelir.

leventgaat

Üye
benim 5800 da radyoda çekmeme problemi var çok cızırtı yapıyor ve kanallar karışıyor.kuvvetli çekmiyor...radyo dinlemek işkence oluyor....

yakamoz3400

Üye
bende de aynı sorun var mavi 5800 kanal değiştirince takılıp kitleniyor tekrar aç kapa yapmak zorunda kalıyorum deli oluyorum. 5600 vardı ondan hiç böyle sorunlarla karşılaşmamıştım.Aynı zamanda rds de çalışmıyor.Şuan en son versiyon yüklü.Başka versiyon çıkmasını mı bekleyeceğiz

atakist

Üye
bende de aynı sorun var mavi 5800 kanal değiştirince takılıp kitleniyor tekrar aç kapa yapmak zorunda kalıyorum deli oluyorum. 5600 vardı ondan hiç böyle sorunlarla karşılaşmamıştım.Aynı zamanda rds de çalışmıyor.Şuan en son versiyon yüklü.Başka versiyon çıkmasını mı bekleyeceğiz

Şu anda Nokia resmi destek forumlarında dahi bir çözüm öneren yok. Destek sorumluları ve moderatörleri sessizce izliyorlar.
Yeni sürümü beklemekten başka çare yok..

Progressivity

Progressivity

Üye
aynen

skol72

skol72

Üye
maalesef yeni versiyonu beklemekten başka çare yok neredeyse bu yüzden telefondan soğudum.acayip bir cızırtı var net dinleyemiyorum hareket halindeyken özellikle ve tabii ki donma sorunu apayrı bir olay anlatılmaz yaşanması lazım.....

tektabancam

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar navi de dondu...
garantiye yolladım sanki düzelteceklerine pek inanmıyorum fakat bilsinler şikayetimizi değilmi..

onuraslan

onuraslan

Üye
RADYO KAÇ DK DAN SONRA DONUYORR????:hmmm

tektabancam

Üye
    Konu Sahibi
belli olmuyor, fakat takılma anında çalışan istasyon çalımaya devam ediyor kapak komutunu algılamıyor yada geç algılıyor sonra radyoyu tekrar açdığında (teli kapamadık daha) hiç bir fonksiyonu çalımıyor sade belli tuşlar ses, seçenekler gibi tuşlar tepki veriyor fakat işlevsiz yani haybeye.... teli kapatıp açınca radio çalışıyor tabi donana kadar kafayı yedirtti bana telefondan soğudum neyse servis tel hazır dedi cumartesi alıcam bakalım düzelmiş mi pek ihtimal vermiyorum.....

maviay98

maviay98

Üye
Benim tel kırmızı herhangi bir sorun yaşamadım. Ancak aklınızda bulunsun telefonun üstünde bulunan dikey ve yatay sensörlerin herhangi birinin üzeri koruyucu ile bile olsa kapanmasın. Nedeni ise görüşme yaparken veya çağrı geldiğinde cevaplama yapamıyorsunuz. Saygılar....

tektabancam

Üye
    Konu Sahibi
teli servisden aldım cumartesi günü, pazertesi yani bugün henüz radyo donmadı fakat gelen arama cevaplama dondu bu sefer ya cevaplama da donuyor yada aramayı sonlandırmada bu ne biçim iş aradım noki desdek hattını ne radyo hakkında nede gelen arama donma hakkında kimse bir şikayette bulunmamış bana söledikleri bu cumartesi ye kadar deneyecem ve servise bırakacagım bu iki oldu üc de iade edecegim
garantisi olan arkadşlar sizde öle yapın yollayın servise, madem kimse şikayet etmiyor görsünler şikayet ne demekmiş

Üst Alt